Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
22.11.10 13:53

Shadowgirl, gratuluji ke kontrole, mimi je krásné, já taky nemám průkazku a vypadá to že mi ji dá taky až budu mít ty tři měsíce za sebou. Do první poradny jdu až 1.12. tak uvidím co bude, jinak se mi to strašně vleče, začala jsem mít nevolnosti, tak jsem si koupila zázvorový čaj a ty zázvorové lízátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939

To teda taky nechápu, odkaz mi hází na profil a tam mi to čeká na potvrzení do skupiny, já fakt na tohle nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
shadowgirll píše:
tak oprava měří 36,6mm tak a mě se teda zdá těch 1400,– hodně ale určitě to za to dám ale je to dost a jak to že to někdo má zadarmo?nevím proč mi dr dá průkazku až budu 12+5 asi zastává názor že až po 3měs.no nevím

Shadow tady v Brně v Prenatalu to stojí taky 1.400KČ. Já budu čekat taky na toho svého dokora, myslím, že to bude mít taky levnější. Proč to ovšem tak je, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 13:54
shadowgirll píše:
tak oprava měří 36,6mm tak a mě se teda zdá těch 1400,– hodně ale určitě to za to dám ale je to dost a jak to že to někdo má zadarmo?nevím proč mi dr dá průkazku až budu 12+5 asi zastává názor že až po 3měs.no nevím

Shadow, jo mně Dr. taky řekl, že průkazku dostanu až ve 12 týdnu, protože on zastává názor, že do té doby je těhu nejistý. Ale minule jsem byla 10+6 a už mi ji dal. Tak jsem byla příjemně překvapená. Ale co, 14 uteče jak voda. No teda mně to utíká při té mé 3-leté ďáblici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

Tak to netuším :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377

asi to bylo tím, že jsem dala stejný název, tak ted druhý pokus.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
22.11.10 13:55

my jak jsme uzavírali srpen 2007, tak jedna holčina dala jen seznam členů, a automaticky jsme tam byly přizvány do uzavřené skupiny, já ale fakt nevím jak to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Caroline věřím, že ak už doma to jedno dítko je, tak to přeci jen utíká rychleji. Člověk se věnuje rodině a dítěti a nemá tak čas na to myslet. A my prvotěhule čekáme, čekáme a čekáme a myslíme na blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442

Caroli Shadow Reňi super novinky z kontrol, všem gratuluji, že vám miminka prospívají :dance: :srdce:
Vítam i novou těhulku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 13:56

Holky a proč, že tu skupinu zamykáme? Nějak jsem nestihla dočíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:56
andiska píše:
my jak jsme uzavírali srpen 2007, tak jedna holčina dala jen seznam členů, a automaticky jsme tam byly přizvány do uzavřené skupiny, já ale fakt nevím jak to funguje…

Jojo, seznam členů Kattarinka může dát. Pak se nikdo nemusí přihlašovat žádostí, ale dostane se tam rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:57
Caroline81 píše:
Holky a proč, že tu skupinu zamykáme? Nějak jsem nestihla dočíst.

Aby jsme byli v soukromí. Sem může lézt a číst kdokoliv, ve skupině musí o vstup požádat a hlavně si tam člověk může napsat i věci soukromého rázu. Nikdo cizí to nepřečte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
22.11.10 13:58

Holky gratuluju k úspěšným kontrolám.. já už chci taky :lol:
Jinak já za ten screening budu platit 850.. je to všude jinak no..
A ty chutě co jste tu rozebíraly.. no mě to vždycky chytne večer a sežeru co mi přijde pod ruku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 13:58

seznam členů, a kde ho vezmu, si vás všechny napamatuju..... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
22.11.10 13:59
gabi.design píše:
Caroline věřím, že ak už doma to jedno dítko je, tak to přeci jen utíká rychleji. Člověk se věnuje rodině a dítěti a nemá tak čas na to myslet. A my prvotěhule čekáme, čekáme a čekáme a myslíme na blbosti.

Gabi to je jasný. Já nic něříkám. Jako prvnička jsem to prožívala úplně jinak. Furt jsem se pozorovala a protože jsem byla od začátku na nemocenské, tak jsem měla čas se tomu věnovat jinak a taky mi to pomalu utíkalo. Taky mi bylo zle a zle, takže jsem byla ráda, že jsem doma. Teď nestíhám, protože manžel jezdí do práce do jinýho kraje (120 km denně tam i z5), mám doma malou beruli a ještě jsme se teď stěhovali, takže toho je dost a najednou jsem si uvědomila, že mi skoro končí 1. trimestr. :mrgreen: Ale teda, teď si těhu užívám, protože o něm skoro nevím. Je to super a myslela jsem, že tohle ani neexistuje. Můžu dělat všechno a téměř mi není zle. Boží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí