Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Medulix - fotka úplně neskutečná, že ty si nám něco zatajila
přiznej se ![]()
Už se taky těším na fotečku, ta tvoje mě na tu středu natěšila úplně nejvíc ![]()
Moje chutě - čokoládovej croissant zajedený nakládaným hermelínem, taky jsem měla u mamky takový sladký řezy a na to nakládané houby zajedené česnekovými chlebíčky apod. ![]()
Caroline náladovost mám taky, ještě teď, chvilkama nechápu srandu, a to mám manžela fakt vtipálka, takže někdy vyletím, ale jsem ráda, že jsi zpátky
. Jinak na tu fotku jsem taky koukala, manžel byl z toho úplně hotovej, že to není jeho miminko, ale nakonec jsme z toho byli úplně unešený, takže jsme si jí vzali
. Ty máš krásnou fotečku ![]()
Kathrino tenhle sreening je v prvním trimestru na zjišťování genetických vad spolu s krevními testy. Dělají ho pouze certifikovaný gynekologové a na lepším ultrazvuku, který má v sobě program na propočítání možnosti vývojových vad. Já jsem byla na Bulovce a tam to dělají zdarma, potom holky tady měly jednu ordinaci, kde to taky dělají zdarma, ale jinak se to platí. ![]()
Nainuva píše:
caroline- krásná fotečka. hlavně, jestli už je líp a jsi v pohodě
Děkuju Nai. Jo už je mi dobře. Ono to asi bylo i tím, že jsme bydleli u mé babičky, kde jsme byli 4 namačkaní v malým domku a při pomyšlení, že nás tam bude 5 a ona mi bude do všeho mluvit jsem byla neustále v depresi. A pak se jako zázrakem objeví barák našich snů a všechno jde jak po másle. Takže asi to bylo tím. Teď jsem v pohodě. Budu se snažit tento týden douklízet barák a od neděli chci péct perníčky a udělat adventní věnce a svícny a prostě se chystat na Vánoce. Já je totiž pořád žeru jak malá. ![]()
chitkitka píše:
Medulix - fotka úplně neskutečná, že ty si nám něco zatajilapřiznej se
Už se taky těším na fotečku, ta tvoje mě na tu středu natěšila úplně nejvícMoje chutě - čokoládovej croissant zajedený nakládaným hermelínem, taky jsem měla u mamky takový sladký řezy a na to nakládané houby zajedené česnekovými chlebíčky apod.
Hmmm, že by ten burčák, pravda byla ho ten týden nadmíru ![]()
Doufám, že taky přineseš nějakou hezkou.
Ještě víc tě navnadím, jsou vidět žebírka, prstíčky, no prostě skoro všechno ![]()
Caroline81 píše:gabi.design píše:Gabi, obdivuju Tě. Ryby a těhotenství prý nejde moc dohromady. Ale co, každá máme jiný chutě. Já jsem zas včera chodila lízat plnotučnou hořčici
Já si dávám tuňákovou pizzu, olizuju se až za ušima.
medulinkax píše:
Caroline náladovost mám taky, ještě teď, chvilkama nechápu srandu, a to mám manžela fakt vtipálka, takže někdy vyletím, ale jsem ráda, že jsi zpátky. Jinak na tu fotku jsem taky koukala, manžel byl z toho úplně hotovej, že to není jeho miminko, ale nakonec jsme z toho byli úplně unešený, takže jsme si jí vzali
. Ty máš krásnou fotečku
Kathrino tenhle sreening je v prvním trimestru na zjišťování genetických vad spolu s krevními testy. Dělají ho pouze certifikovaný gynekologové a na lepším ultrazvuku, který má v sobě program na propočítání možnosti vývojových vad. Já jsem byla na Bulovce a tam to dělají zdarma, potom holky tady měly jednu ordinaci, kde to taky dělají zdarma, ale jinak se to platí.
díky, já se na to ve čtvrtek zeptám, jdu si pro průkazku a žádanky
medulinkax to jsi tam šla sama od sebe? nebo jsi se nějak objednávala? já nevím jak to je u mě, když tam nespadám
meduli -
co to prosimtě jíš
jsem zvědavá, jestli něco takovýho taky zažiju ![]()
medulinkax píše:
Caroline náladovost mám taky, ještě teď, chvilkama nechápu srandu, a to mám manžela fakt vtipálka, takže někdy vyletím, ale jsem ráda, že jsi zpátky. Jinak na tu fotku jsem taky koukala, manžel byl z toho úplně hotovej, že to není jeho miminko, ale nakonec jsme z toho byli úplně unešený, takže jsme si jí vzali
. Ty máš krásnou fotečku
Kathrino tenhle sreening je v prvním trimestru na zjišťování genetických vad spolu s krevními testy. Dělají ho pouze certifikovaný gynekologové a na lepším ultrazvuku, který má v sobě program na propočítání možnosti vývojových vad. Já jsem byla na Bulovce a tam to dělají zdarma, potom holky tady měly jednu ordinaci, kde to taky dělají zdarma, ale jinak se to platí.
Meduli, děkuju za podporu. A dovolím si Tvoji fotku zatím prohlásit fotkou měsíce. Fakt boží.
Já jdu na ten screening taky 30.11. Můj doktor to dělá sám za 330,–
Nainuva píše:
meduli -co to prosimtě jíš
![]()
jsem zvědavá, jestli něco takovýho taky zažiju
No, jím různorodě, to bude možná ten problém, ale viděla bych to na ten burčák, uvidíme kam se vývoj pohne, snad to miminku nezůstane, hlavně kdyby to byla holka, chudák ![]()
Kathrino tam se neobjednává a je jedno odkud jsi, jen to dělají pouze v pondělí od 7 do 9 ráno, což je taková nevýhoda a my tam čekali docela dlouho. Jenže já si to rozmyslela na poslední chvíli, takže by mě už stejně nikde jinde nevzali.
Caroline81 píše:medulinkax píše:Meduli, děkuju za podporu. A dovolím si Tvoji fotku zatím prohlásit fotkou měsíce. Fakt boží.
. Ty máš krásnou fotečku
Já jdu na ten screening taky 30.11. Můj doktor to dělá sám za 330,–
ÓÓÓ, to bude manžel rád, on rád vyhrává
. Holky, já se těším na vaše fotky, doufám, že si to užijete stejně jako já
. 30.11., to už je příští úterý, to uteče jako voda ![]()
shadowgirll píše:
Ahojda tak jsem doma z ko vše v pořádku ,mimísek má 3,6mm a mávalno a ve čtvrtek 25.11. v 16.15 jdu na ten screaning nebo jak se to píše
a budu platit 1400,–kolik za to budete dávat holky?já jdu do sanosu ,jinak se cítím super a 7.12.už mě čeká konečně průkazka a těhu poradna
Veliká gratulace
. Já na screeningu byla dneska a neplatila jsem nic. Byla jsem fakt unesená
.
Birmi já jsem taky toho názoru, že se nic nemá přehánět, z čeho by jsme pak byli živí, když nic nemůžeme? Ze suchého rohlíku? Hermelín taky miluju, minulý týden jsem si ho dala poprvé, ale dala. Měla jsem po něm už děsný absťák. To samé saláty, miluju třeba řáholecký. A dám si ho, stejně tak jako by se neměly uzeniny. Měla jsem období, kdy jsem každý den musela sníst párek, jak jsem na něm byla závislá. Teď už mě to nějak pustilo, už nemám nějak žádné chutě. V začátku jsem klidně spořádala pytlík kysaného zelí během jednoho večera, když nebylo zelí, tak jsem vzala zavděk rajčetem politým octem. ![]()
tak holčinky už jsem založila novou skupinu uzamčenou, jen čekám na schválení…
Caroline81 píše:gabi.design píše:Gabi, obdivuju Tě. Ryby a těhotenství prý nejde moc dohromady. Ale co, každá máme jiný chutě. Já jsem zas včera chodila lízat plnotučnou hořčici
Já si dávám tuňákovou pizzu, olizuju se až za ušima.
Jak jsi to myslela, že na ně není chuť? Já ryby docela ráda jím, teď na ni vyloženě chuť nemám, ale jsou zdravé, tak si semtam dám, ale vždycky mam pak ten den průjem, takže by z ryby? ![]()