Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
také musím všechny kalhoty zkracovat…
ted mám vyhlídnuté na mimibazaru za 400, jsou tam i míry tak se snad namusím bát, že by mi nesedli…
Tak letem světem dočteno.
Jak to je s tím uzamčením skupiny? Mám se na to teda juknout? Zjistila jsem, že je tu dost šmíráků.
Taky se moc těším, na skvělé zprávy z kontrol. ![]()
Jitrocelový sirup asi taky vyskouším, jestli se Stodal neosvědčí. Zatím zabírá nic moc, ale chce to asi i trpělivost.
Cibuli s medem (cukrem atd. - každý to dělá jinak) taky znám. S tím medem to takový hnus není, ale zatím jsem to nezkoušela. Asi půjdu nakrájet cibuli ![]()
vero27 píše:
holky, chodite do prace? ja vzhledem k nevolnostem jen par dni v tydnu, tak stridave, tak me zajima jak to matevy, a i tak mi dela problem tady sedet 8 hodin, vecer jsem pak uplne vyrizena a mam lehkou teplotu…mate to take??da se s tim neco delat?
Vero já do práce chodím, ale zrovna dneska jsem teda zůstala doma. Prostě jsem nevstala. Abych řekla pravdu, strašně mě to zmáhá, stresuje, jsem příšerně unavená. Mě teda lékař nabídl neschopenku hned od začátku, já odmítla, ale říkal mi, že mi kdykoliv vypíše kdy budu potřebovat, takže už o tom začínám přemýšlet. Ty zvýšené teploty by měly být v těhu normální, člověk se i víc potí, organismus musí vydat více energie … apod. Já například dneska mám 37,3, normálně mám i během těhu přes den 36,5, takže čekám, zda se z toho nevyvrbí nějaká viróza.
kattarinka píše:
také musím všechny kalhoty zkracovat…
ted mám vyhlídnuté na mimibazaru za 400, jsou tam i míry tak se snad namusím bát, že by mi nesedli…
Já se právě bála a tak jsme jeli na ten čerňák jako že na zkoušku a pak je vezmeme na mimibazaru. Jenže manželovi se tak zalíbili, že je vzal hned ![]()
Jinak i ta nejmenší velikost mi je velká. Ještě že mají vevnitř takovou gumičku a dají se naštelovat ![]()
Holky, tak přidávám fotku, nejde mi to pořádně vyfotit a snad se moc neleknete, paní doktorka říkala, že to mám být velmi přívětivý obličej, tak nevím ![]()
Jinak jsem si jistá, že jste holky v pořádku, bude to všechno fajn! Zachvilku budeme mít bříška a než se nadějeme, budou ty naše miminka vedle nás
. Já jsem taky plašan,ale musíme věřit ![]()
medulinkax píše:
Holky, tak přidávám fotku, nejde mi to pořádně vyfotit a snad se moc neleknete, paní doktorka říkala, že to mám být velmi přívětivý obličej, tak nevímJinak jsem si jistá, že jste holky v pořádku, bude to všechno fajn! Zachvilku budeme mít bříška a než se nadějeme, budou ty naše miminka vedle nás
. Já jsem taky plašan,ale musíme věřit
Nádhernej ufonek!
![]()
Meduli - velká gratulace k úspěšnému screeningu a k pěkné fotečce ![]()
Kristý - jsem pro zamčení, máš pravdu šmíráků je tu opravdu dost ![]()
Já se mrknu na MMB dneska, já jsem právě zase hodně vysoká, tak mi jsou kalhoty většinou kratší než delší ![]()
Tak tedy založíne novou uzavenou skupinu… a sem na poslední stránku dáme odkaz na tu uzavřenou aby všichni kdo sem choděj věděli…
medulinkax píše:Meduli, to je krásnej „mimozemšťánek“
Holky, tak přidávám fotku, nejde mi to pořádně vyfotit a snad se moc neleknete, paní doktorka říkala, že to mám být velmi přívětivý obličej, tak nevímJinak jsem si jistá, že jste holky v pořádku, bude to všechno fajn! Zachvilku budeme mít bříška a než se nadějeme, budou ty naše miminka vedle nás
jojo tak to znam to mam stejne, nekdy se premuzu a vstanu a jdu a nekdy citim ze to nejde a neni to dobre …a presne jsem take stresovana a mam strach aby vse bylo v poradku a tak..nevim jestli si to tehotenstvi vubec uziju…a to jsem se tak tesila..ale uz mi dochazi co vse se muze stat a moc si preju aby bylo vse v poradku a dokonale…samozrejme jako my vsechny .-))))
Holky děkuju za gratulace, musím říct, že tenhle ultrazvuk byl fakt úžasnej, i prstíky jsou vidět
.
Těším se až si tady přečtu další úspěšné kontroly
.
Gabi snad ta teplota bude dobrá, mě je teplo pořád a to normálně trpím zimou, vždycky jsem chodila nabalená
. Snad to nic nebude! Já byla doma měsíc kvůli nastydnutí a odpočinula jsem si, teď zase chodím do práce, je dobrý, že pokud nemáš komplikace, je to vždycky na tobě ![]()
kdy se tak chystate nakupovat veci pro mimi, postylku, pokojicek, nejake obleceni a proste vse??
birma píše:medulinkax píše:Meduli, to je krásnej „mimozemšťánek“
Moc hezká fotečka, takovou jsem už dlouho neviděla. a gratuluju ke kontrole
Manžel se podivoval po kom může být
. Jinak jak se tady řešilo pohlaví, tak my jsme se ptali a paní doktorka říkala, že v tom 12 týdnu je to spíš tipovačko na co to asi tak vypadá, takže s větší pravděpodobností je to vydět kolem toho 20 týdne. ![]()
Já dneska taky zůstala doma, respektive jsem se z kontroly vrátila domů, protože jsem v noci spala 3 hodiny ![]()
Meduli pravda je, že mě je teď poslední dva týdny teda hic hroznej. Dokonce se příšerně potím, po jednom dni házím úplně propocený trika do špíny. A to mě taky vždycky byla spíš zima. Nojo, musíme to pro ty naše fazolky v bříšku vydržet.
holky, chodite do prace? ja vzhledem k nevolnostem jen par dni v tydnu, tak stridave, tak me zajima jak to matevy, a i tak mi dela problem tady sedet 8 hodin, vecer jsem pak uplne vyrizena a mam lehkou teplotu…mate to take??da se s tim neco delat?