Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ynkee- vychutnej si je ![]()
a co naše holčiny, kdy dorazí z kontrol?
Ahoj holky, vítam všechny nově příchozí. Hlásím šťastný návrat ze screeningu. Byla jsem na Bulovce a výhodou je, že se nic neplatí, nevýhodou je, že neobjednávají, takže se čeká. No ale bylo to moc pěkný. Miminko je v pořádku NT je 1,1 mm a bylo vidět úplně všechno, máme vyfocený obličejíček, ale je to takový vetřelec ![]()
Katarinko neboj, mě taky najednou předstaly všechny příznaky, a teď mám jen trošku problém s jídlem, ale to jsem měla vždycky. Všechno bude v pořádku, co tady byly holky se ZT tak to těhotenství od začátku nebylo úplně standardní. Udělej si něčím radost, pohlaď bříško a určitě je všechno v pořádku! ![]()
Já ještě vůbec nezvracela, jen takový stavy na
Už mě ani ty prsa tak příšerně nebolí, tak snad je všechno ok
Už i jim normálně, snídám už taky v pohodě
No tak uvidíme ![]()
A k obědu jsem si dneska vzala 2 banány, 2 mandarinky a 1 kaiserku
takže nic moc ![]()
Já jsem tedy zvracela jen jednou, ato jsem si dala jen čas a suchý rohlík… ![]()
ted tedy nějak nemám chut na oběd…
Meduli snad bude vše OK.
gabi.design píše:kattarinka píše:Kattarinko tak to já myslím, že je nás víc.
Nai máš pravdu, bála jsem se jen z toho důvodu , že mě přestali nevolnosti…
Budu věřit že tam mimi je a bude s námi…
ale stejně se mi 30.11. budou na tom lůžku klepat nohy![]()
než ze sebe doktor něco vyrazí…
Já se přidávám, vždycky pozoruju výraz doktorky a napjatě čekám… ![]()
chitkitka píše:
Já ještě vůbec nezvracela, jen takový stavy naUž mě ani ty prsa tak příšerně nebolí, tak snad je všechno ok
Už i jim normálně, snídám už taky v pohodě
No tak uvidíme
A k obědu jsem si dneska vzala 2 banány, 2 mandarinky a 1 kaiserku
takže nic moc
Chiki však už jsi v 11.týdnu, to už příznaky budou ustupovat, až se ztratí úplně. Určitě je všechno v pořádku, jen se blížíš do finishe prvního trimestru. ![]()
marty2010 píše:
Kristý - gratuluji k nákupu kalhotMůžu se zeptat, kde jsi je koupila?Kovinda - vítám tě mezi námi
, opravdu jsou hrazeny pojišťovnou jen 3 UZ, ale já mám soukr. gyndu, takže já mám veškeré služby v placeném nadstandardu - tj. fotky, UZ pokaždý, screening atd
Jasně C&A asi 800,– Kč
Meduli teď jsem přečetla, že jste byli na screenengu a úspěšně. Takže velká gratulace! ![]()
Kristýna píše:marty2010 píše:Jasně C&A asi 800,– Kč
Kristý - gratuluji k nákupu kalhotMůžu se zeptat, kde jsi je koupila?Kovinda - vítám tě mezi námi
, opravdu jsou hrazeny pojišťovnou jen 3 UZ, ale já mám soukr. gyndu, takže já mám veškeré služby v placeném nadstandardu - tj. fotky, UZ pokaždý, screening atd
Taky mám z CA, manšestráky za 890KČ. Potřebovala bych ale ještě nějaké rifle, to ale počkám až po Vánocích. Už jsem si nějaké zkoušela, ale mě to je všechno strašně dlouhé.