Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
21.11.10 11:02

Holky vy se máte :mavam: , že už máte kontroly příští týden, já musím vydržet skoro 14dní.
K obědu dnes dělám pečená kuřecí stehna se sladkým zelím a knedlíkem. To mě zas bude bolet břicho :zed: , zítra si musím nutně koupit ten Espumisan a doufám, že mě pomůže. Břicho mám jak v pátem měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.11.10 11:05

taky na vás zítra budu myslet a vyhlížet dobré zrávičky :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
21.11.10 11:22

yenkee - tak dej pak vědět jestli ten espumisan pomáhá.. protože jsem nafouklá snad pořád.. a taky bych si ho asi koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
21.11.10 11:45

ja jeste nemam zadny darek, kazdorocne to nechavam na posledni chvili a slibuju si, ze napres rok to bude jinak, ale stejne se to nikdy nepodari :zed: nemam zadnou inspiraci. tenhle tyden storpo nebude cas, tak snad ten dalsi.
ve ctvrtek brzy rano odletame na ten prodlouzeny vikend a stale nevim kam, prej se to dozvim az na letisti :think: jsem napnuta jak ksandy. ptala jsem se doktorky a pry zadne riziko nehrozi, let trva jen hodinku. jenze ja se strasne bojim letat, uz ted na to myslim a misto abych se tesila na prekvapeni, tak se bojim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.11.10 13:31

Ahoj holčiny, já vám mám dneska nějakou smutnou náladu či co to je.
Včera jsme měli sraz třídy ze ZŠ v jedné z nejdražších hospod v MB (nechápu), dala jsem si s kamarádkou bramboračku v chlebu a v půlce jídla jsem si všimla, že na tom chlebu je normálně plíseň!!! Samozřejmě jsme to vrátili, ale o to nejde. Zatím se úspěšně vyhýbám hermelínu, nivě a spoustě věcí, které by náhodou mohly ohrozit mimi a teď toto! Co myslíte, je to velkej průser? :think: :cert: Když jsem to říkala manželovi, tak se tak rozčílil, zatím jeho nejvíc citová emoce ohledně miminka :oops: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
21.11.10 14:55

JE TAK TO JA MINULY TYDEN MELA KOLAC, PAK JSEM SI VSIMLA, ŽE TAM BYLA PLÍSEN, NO SNAD SE NIC MOC NEDEJE…JO A PROČ SE NESMÍ HERMELÍN A SYRY…JA NA NEJ MAM TAKOVOU CHUT, ŽE SI HO DÁVÁM DOCELA ČASTO..V HAMBURGRU, NEBO NAKLÁDANÝ…
MYSLÍM, ŽE PŘEDTIM JSEM TEHU HODNE ŘEŠILA A TED MI TO ANI NEPRIJDE. JIM VŠECHNO…PIJU KAFE, COŽ JSEM MINULE NEDELALA…TEDA KROM TECH NEVOLNOSTÍ BYCH ANI NEVEDELA ŽE SU TEHOTNA…VČERA VEČER ŠLO PO VEČERNÍM ČIIŠTENÍ ZUBU VŠE CO JSEM ZA DEN SNĚDLA DO ZÁCHODU…MAHI SE CHODIL DÍVAT A POŘÁD MAMINKO CO TO DELÁŠ…ON TAKY V ŽIVOTE JEŠTE NEBLINKAL TAK NEVEDEL…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
21.11.10 15:14

Ahojky těhulky..

Konečně se hlásím,včera jsme měli u našich oslavičku,brácha 15 a bratránek 18,takže spousta dobrého jídla,jsem se pěkně nacpala..

Zítra vám budu držet palečky,aby kontroly byly o.k. :palec:

My jsem teď s Niky samy doma,taťka nám odjel na spartičku,takže jsme smamotinký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.11.10 15:37

S tím kafem, já bych ho pila, normálně vypiju za den 1, max. 2, takže by to bylo ok, ale jak jsem těhu, tak mi smrdí a krajně nechutná :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
21.11.10 15:49

Já kávu miluju,vždycky jsem si dávala 2lžičky..Co jsem těhu,tak si dávám jen jendu a víc mlíka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
21.11.10 15:51

ja jsem kafe nikdy nepila, takze s tim problem nemam, jen si dam tak jednou za dva dny cerny caj, ale to snad nevadi.
holky taky se bojite litat? ja nejak nevim jak si to v ty hlave zduvodnit, ze se nemam bat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.11.10 16:02

Dýl než tři hodiny v letadle nevydržím, bo mám úplně schízu. Taky nerada, ale je to fakt paráda, ráno sedneš do letadla a před obědem už se válíš na pláži, busem jedeš dva dny a dva další se z toho vzpamatováváš. Já manžela stejně jinak než letadlem nedostanu, takže lítat musim, ale nerada. V našem případě jednou ročně se to dalo přežít. S mimi jsme asi dolítali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
21.11.10 16:09

my to mame jen hodku letu a ne za teplem, ale vic nevim. doktorka me uklidnila, ze o mimi se bat nemusim, uz budu vlastne ve 14. tydnu, jenze ja se bala jeste pred tehu, letadlo je pro me za trest. ale muj pritel me chce prekvapit, vi ze letani nerada, ale porad me uklidnuje, ze bude se mnou a je to jen hodinka. tak mu nechci kazit radost a moc to doma nerozebiram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
21.11.10 16:33

Shadow: milejší k tobě nebudou, já byla v 7m v Kauflandu a třikrát mi najeli lidi do břicha jak se strkali a to jsem ho měla pořádný, holt jít do obchodu v adventu bylo loni o hubu a letos to nebude jiný :zed:

Zítra v 8 jdu k tomu zubaři, pak v 11 KO ach jo ať už je to za mnou :pocitac: Ani nevím čeho se bojím víc :roll:

Jdu malé převlíct postýlku, vyměnit mantinel a bude…

Jinak k té plísni, nic se nemá přehánět!!! A to můžu říct jako zdravotník! I hermelín si můžeš dát kousek, či paštiku, decku červenýho pokud je to „příležitostně“ a ne denně! Já pila celý těhu kofolu a piju zas chutná mi a malá je kliďas, spinká, roste jak z vody žádnej návik na kofein! Kdyby se mělo dělat jen co někdo řekne ajíst zdravě tak bysme vymřeli :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
21.11.10 17:03

POTVRZUJU ŽE RENULIK JE NA KOFOLE ZÁVISLÁ UŽ DLOUHO :lol: :lol: :lol:
RENÍ :srdce:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.11.10 18:16

:huban: Jj, taky souhlasím. hermelín si občas dám na chlebík, colu popíjím, když je mi špatně. Snad i malý pivko, nebo decka vína by občas neměla vadit (což jsem teda nezkoušela, na alkohol nejsem). ale jím na co mám chuť. V létě bych se třeba bála salátů s majoulkou a pod. Ale věřím, že normálním jídlem v přimeřeném množwství se nic nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí