Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
22.11.10 13:24

Shadow taky gratuluji! :kytka: Jaktože ještě nemáš průkazku? Že ji dostaneš až tak pozdě. Já ji mám od devátého týdne. Jinak k těm cenám, tady v Brně v Prenatalu to stojí 1.400KČ, můj doktor to dělá taky, ale netuším za kolik. Určitě to nebude tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.11.10 13:26

gabi: tu tuňákovku bych si sakra dala :mrgreen: děláš mi chutě a to jsem teď měla pohár karamel, ty jo já budu tlustá, teď se nehlídám a když mám na něco chuť, tak si to prostě dám. To abych pak běhala s kočárkem denně 20 km :roll: :mrgreen:
jé já se těším na kočárek :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:27
tulidlo píše:
Caroline81 píše:
gabi.design píše:
Já si dávám tuňákovou pizzu, olizuju se až za ušima. :mrgreen:
Gabi, obdivuju Tě. Ryby a těhotenství prý nejde moc dohromady. Ale co, každá máme jiný chutě. Já jsem zas včera chodila lízat plnotučnou hořčici :-)
Jak jsi to myslela, že na ně není chuť? Já ryby docela ráda jím, teď na ni vyloženě chuť nemám, ale jsou zdravé, tak si semtam dám, ale vždycky mam pak ten den průjem, takže by z ryby? :nevim:

Já teda nemám problém s ničím. Řekla bych, že jak jsem těhu, tak mám vyloženě kachní žaludek. Dám si klidně cokoliv a zkombinuju to s čímkoliv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
22.11.10 13:28

to já taky, ale všimla jsem si, že po té rybě se pak pos… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:28
kattarinka píše:
tak holčinky už jsem založila novou skupinu uzamčenou, jen čekám na schválení…

Super! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
22.11.10 13:29
medulinkax píše:
chitkitka píše:
Medulix - fotka úplně neskutečná, že ty si nám něco zatajila :mrgreen: přiznej se :mrgreen:
Už se taky těším na fotečku, ta tvoje mě na tu středu natěšila úplně nejvíc :lol:Moje chutě - čokoládovej croissant zajedený nakládaným hermelínem, taky jsem měla u mamky takový sladký řezy a na to nakládané houby zajedené česnekovými chlebíčky apod. :lol:

Hmmm, že by ten burčák, pravda byla ho ten týden nadmíru :mrgreen:

Doufám, že taky přineseš nějakou hezkou.

Ještě víc tě navnadím, jsou vidět žebírka, prstíčky, no prostě skoro všechno :mrgreen:

jůůůů no teda :lol: to je mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:30
tulidlo píše:
gabi: tu tuňákovku bych si sakra dala :mrgreen: děláš mi chutě a to jsem teď měla pohár karamel, ty jo já budu tlustá, teď se nehlídám a když mám na něco chuť, tak si to prostě dám. To abych pak běhala s kočárkem denně 20 km :roll: :mrgreen:
jé já se těším na kočárek :mrgreen: :dance:

Tuli já se taky nijak neomezuju. Když mám na něco chuť, tak si prostě dám. Naštěstí mě teda nebere vůbec sladký, takže to nejím vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
22.11.10 13:36

Shadowgirl - také gratuluji ke kontrole:)…a prcek má spíš 3,.. cm, ne :mrgreen: Jinak já mám screening zadarmo, dělá mi ho můj dr, ale má soukromého, takže si tam prostě platím nadstandard :)

caroline - o náladovosti vím své…kolikrát se nemůžu poznat, jak jsem vztekla, protivná a nějak ani vlastně nevím proč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285

Ahoj Holky :kytka:

Takže co si ještě pamatuju:

Fonendoskop mám z práce kvalitní- mimi jsme slyšeli za celý těhu jen párkrát a uši mám dobrý 8-)

Yenkee: 11+0 je už 12. týden takže moc gratuluju!!!

Já: napřed mi rozřezal tu 6 a po kusech vytahoval s kořeny, pak 8-mička, kousek tam zůstal nešel mu odstranit :zed: Teď to přichází k sobě a myslíl, že umřu :pocitac: Pusa rozgajdaná od ucha k uchu a dva krátery :zed:

GynDr: byl spokojený, mimís se má k světu dle utz 8+6, fotečku mám ale nemám scaner zkusím pořešit, 8.12. jdu na ten NT screaning v 10.00. Srdíčko tlouklo jak o život takovej pulec 2a půl cm :hug: Průkazku mám, jediné co tak mám dopegyt na tlak a aktiferin(železo) že jsem trochu anemická takže je vše ok až na ten tlak a tupou bolest zubů :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058

Ja se taky neomezuju, ale uz to na me zacina byt pomalu videt. :think:

No, tak jsem byla v Gennetu na naberech na ten NT screening a sestricka mi rekla, ze uz to nestaci vyhodnotit, ze se zitra dozvim z UZ jen polovicni vysledky. A to jsem se specialne ptala dvakrat, kdyz jsem se objednavala. :pocitac: :pocitac: Jsem tak nastvana. A to za to budu platit 1100.

Shadowgirl, gratuluju ke kontrole. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 13:38

Reňulíku taky gratuluji! :kytka: A ať tě zuby moc netrápí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.11.10 13:41

Shadow: Gratulka ke KO!!! Prcek vypadá stejně jak ten náš :kytka: Moc gratuluju!!!

Jsem ráda, že se pracuje na uzavřené skupině :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 13:41

TAK HOLKY POMALU SE MŮŽETE PŘESOUVAT SEM DO UZAMČENÉ SKUPINY…
 https://www.emimino.cz/…-2011-55632/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.11.10 13:42

Děkuju :kytka:

Jinak já mám NT screaning u svého dr za 700,–. Utz při každé KO a nic neplatím… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 13:43

BUDU VÁS MUSET KAŽDOU SCHVÁLIT, TAK TRPĚLIVOST PROSÍM…
ALE TED BUDU NA NETU, TAK HONEM HONEM… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky