Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
22.11.10 12:17

A to jsem zapomněla Kristýno jestli budeš od té lásky a dobroty a ujmeš se uzamknutí, budu ti vděčná a myslím, že i holky :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 12:17

:huban: Meduli- hustá fotečka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.10 12:18
vero27 píše:
kdy se tak chystate nakupovat veci pro mimi, postylku, pokojicek, nejake obleceni a proste vse??

Já bych chtěla začít po tom ukončeném prvním trimestru a po screeningu. Takže jak mi toho 2.12. řeknou, že je všechno O.K. a drobek se má k světu, tak chci začít. Respektive po Novém roce. Najednou se mi to všechno kupovat nechce, spíš postupně a pokaždé něco.

Příspěvek upraven 22.11.10 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.11.10 12:18

vero- až tak v unoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
22.11.10 12:20

také budu nakupovat až ponovém roce, tak únoru, až se to trochu zklidí po vánocích.....
ale moc toho nepotřebuji, mám spoustu věcí po ségře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
22.11.10 12:20

já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík

• Citovat
  • Upravit
8939
22.11.10 12:21

Vero my koupili jen drobnůstky, ale s kamarádkou se chystáme po Vánocích, protože budou hodně slevy.

Gabi taky si vždycky řeknu, že to je pro miminko, tak zvládnu všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.11.10 12:21

Ahoj těhulinky, to se s vámi nedá :mrgreen: Snažím se něco dočíst, ale všechno nestíhám :wink:
Dneska mi bylo poprvé v těhu blbě od žaludku, naposledy jsem to zažila, když jsem byla po opici 8-) Lituji ty, které si svůj začátek těhu prozvracíte, musí to být děs :poblion:
Meduli gratuluji k dobrým zprávám a fotečce. Já tady jednu přidám doufám už zítra :lol:
Teď jdu dát najíst Daníkovi i sobě, pak ho dám spinkat a ještě si vás počtu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
22.11.10 12:22
Kathrina píše:
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík

a odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.11.10 12:22

Ahoj, Meduli super :palec:

Měl jít ještě dneska někdo na ko?

Kattarinko, teď už bude určitě všechno ok, nejrizikovější období máme za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
22.11.10 12:23
zuzule77 píše:
Ahoj těhulinky, to se s vámi nedá :mrgreen: Snažím se něco dočíst, ale všechno nestíhám :wink:
Dneska mi bylo poprvé v těhu blbě od žaludku, naposledy jsem to zažila, když jsem byla po opici 8-) Lituji ty, které si svůj začátek těhu prozvracíte, musí to být děs :poblion:
Meduli gratuluji k dobrým zprávám a fotečce. Já tady jednu přidám doufám už zítra :lol:
Teď jdu dát najíst Daníkovi i sobě, pak ho dám spinkat a ještě si vás počtu :mavam:

Děkuju a budu se moc těšit na tvojí fotečku :pankac:. Dočítání je fakt někdy hustý, ale já jsem ráda, že je to tady takový živější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vero27
22.11.10 12:23

ja si take rikam ze spise az v unoru a urcite postupne at si to clovek vice uzije ze?.-)
jste tu nekdo OSVČ? take mate bordel v tom jaka vubec bude materska a kolik si platit? je to bida jak to zmenili:-(

• Citovat
  • Upravit
vero27
22.11.10 12:26

NO JO SLEVY! to je dobry,tak toho taky rada vyuziju.-) je to vse silene drahe, postylka, kocarek atd…a kocarek by pry nemel by doma az dokud se mimco nenarodi? dodrzujete to?

• Citovat
  • Upravit
18223
22.11.10 12:27

Myslím, že ještě Lucipajda? pokud se nepletu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
22.11.10 12:27

A vítám nové těhulky :mavam:

Pro mimi nemám koupenou jedinou věc, ani jedny ponožečky, ale příští týden když dopadne dobře screening, tak jedu rovnou do obchodu :lol: a vynahradím si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí