Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A to jsem zapomněla Kristýno jestli budeš od té lásky a dobroty a ujmeš se uzamknutí, budu ti vděčná a myslím, že i holky
.
vero27 píše:
kdy se tak chystate nakupovat veci pro mimi, postylku, pokojicek, nejake obleceni a proste vse??
Já bych chtěla začít po tom ukončeném prvním trimestru a po screeningu. Takže jak mi toho 2.12. řeknou, že je všechno O.K. a drobek se má k světu, tak chci začít. Respektive po Novém roce. Najednou se mi to všechno kupovat nechce, spíš postupně a pokaždé něco.
Příspěvek upraven 22.11.10 v 12:19
také budu nakupovat až ponovém roce, tak únoru, až se to trochu zklidí po vánocích.....
ale moc toho nepotřebuji, mám spoustu věcí po ségře…
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
Vero my koupili jen drobnůstky, ale s kamarádkou se chystáme po Vánocích, protože budou hodně slevy.
Gabi taky si vždycky řeknu, že to je pro miminko, tak zvládnu všechno ![]()
Ahoj těhulinky, to se s vámi nedá
Snažím se něco dočíst, ale všechno nestíhám ![]()
Dneska mi bylo poprvé v těhu blbě od žaludku, naposledy jsem to zažila, když jsem byla po opici
Lituji ty, které si svůj začátek těhu prozvracíte, musí to být děs ![]()
Meduli gratuluji k dobrým zprávám a fotečce. Já tady jednu přidám doufám už zítra ![]()
Teď jdu dát najíst Daníkovi i sobě, pak ho dám spinkat a ještě si vás počtu ![]()
Kathrina píše:
já jsem o tom přemýšlela a ty UZ si asi zaplatím, i když přemýšlím stále, ale asi si nechám udělat všechna vyšetření co jdou, i když to bude asi balík
a odkud jsi?
Ahoj, Meduli super ![]()
Měl jít ještě dneska někdo na ko?
Kattarinko, teď už bude určitě všechno ok, nejrizikovější období máme za sebou ![]()
zuzule77 píše:
Ahoj těhulinky, to se s vámi nedáSnažím se něco dočíst, ale všechno nestíhám
Dneska mi bylo poprvé v těhu blbě od žaludku, naposledy jsem to zažila, když jsem byla po opiciLituji ty, které si svůj začátek těhu prozvracíte, musí to být děs
Meduli gratuluji k dobrým zprávám a fotečce. Já tady jednu přidám doufám už zítra
Teď jdu dát najíst Daníkovi i sobě, pak ho dám spinkat a ještě si vás počtu
Děkuju a budu se moc těšit na tvojí fotečku
. Dočítání je fakt někdy hustý, ale já jsem ráda, že je to tady takový živější ![]()
ja si take rikam ze spise az v unoru a urcite postupne at si to clovek vice uzije ze?.-)
jste tu nekdo OSVČ? take mate bordel v tom jaka vubec bude materska a kolik si platit? je to bida jak to zmenili:-(
NO JO SLEVY! to je dobry,tak toho taky rada vyuziju.-) je to vse silene drahe, postylka, kocarek atd…a kocarek by pry nemel by doma az dokud se mimco nenarodi? dodrzujete to?
A vítám nové těhulky ![]()
Pro mimi nemám koupenou jedinou věc, ani jedny ponožečky, ale příští týden když dopadne dobře screening, tak jedu rovnou do obchodu
a vynahradím si to…