Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kristy, super! Gratuluju!!! Čím víc dobrých zpráv tím víc se těším na svou kontrolu
Jen tak dál děvčata, mám z Vás radost
Hezký večer!
Kristýna píše:
ahoj holky
Tak se ozývám po kontrole se samými dobrými zprávami![]()
![]()
Mrňousek je v pořádku, krásně dělal na UZ kotouly máchal pacinkama. Jen měřit se mu nechtělo a fotit už vůbec ne, tak fotečku mám, ale dalo to práci a stejně není tak hezky vidět, jako jsem ho viděla já![]()
Další kontrolu mám 16.12 a za týden ve čtvrtek jdu na odběry. Ptala jsem se i na prvotrimestrální screaning a paní dr. mi zjistí, jak to je s tím Kolínem a jestli by mi to udělali zadarmo a tak. Trošku složitější problém, nemá s nimi smlouvu. Jinak bych musela do NBK za 1000,– Kč
Ale co, hlavně že je mimi v pořádku a už mám i průkajdu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jdu vás dočíst.
Ps.: jo a jinak jsem 9+1 a termín porodu mám zatím na 22.6.
Úžasnýýýýý, dneska se vááážně dařííí
. Mám z vás holky radost!!!!
kattarinka píše:
Hočinky přemýšlím o tom parním hrnci, nemáte někdo zkušenost?
To neznám
. Já teda na vaření moc nejsem, ale zrovna teď mám problém se vším jídlem, takže pokud to připravuje jídla tak jak popisuje Lucipajda, chci vědět víc ![]()
Medul nevim jestli všechny jídla, ale je to asi i spíše o zdravé výživě…
http://www.datart.cz/…remosky.html
kattarinka píše:
Medul nevim jestli všechny jídla, ale je to asi i spíše o zdravé výživě…
http://www.datart.cz/…remosky.html
Ono to zní fakt dobře, já jsem byla vždycky hrozná co se týká jídla a teď je to katastrofa, takže vaření v páře si myslím je pro mě ideální, nemůžu pomyslet na nic mastného… Alespoň bych měla přání pod stromeček ![]()
Taky o to píšu ježíškovi ![]()
doporučuju od značky tefal, vybrala jsem si nejdřív od philips, ale kamáradka mě odradila, že jí po měsíci přestal fakat, a má ted od tefalu, a nemůže si ho vynachválit.
Od toho tefalu se mi taky líbí
. Manžel chtěl rýžovar, tak má smůlu, my jsme teď dva a máme přesilu ![]()
to je fakt, jste ted přesila…
![]()
ale ten tefal také dělá rýži myslim…
Fáákt, tak na to se podívám, to by bylo částečně vyřešený
a nebo musí počkat do března a dostane ho k narozeninám ![]()
Ahojky,
byla jsem s kamarádkama na večeři, tak jsem si odpočinula, nadlábla
Sice mě to teď tlačí, ale snad to ustojím.. Včera jsem dobrala poslední Utrogestan, tak jsem z toho trochu nervozní
Kamarádky se mě ptali, jeslti nejsem náhodou těhu, tak jsem to popřela, měla jsem ale sto chutí jim to říct a pochlubit se, ale ještě to ty tři týdny vydržím…
Holky moc gratuluju k dnešním kontrolám, fotečka krásná, už se taky těším
![]()
medul já nejsem di jistá, ale je tam u toho popisu napsáno že je tam nádoba na rýži…
jestli teda myslíš tenhle…
http://www.datart.cz/…54_E_001.jpg
jojo, myslela jsem tenhle, tak já ho ještě prostuduju
. Děkuju za tip.
**
Vercicku** hlavně, že sis to užila. Já utrogestan brala jen 14 dní, takže nemusíš být nervózní, určitě už není potřeba. Hezký zbytek večera ![]()
Kristy, hurááá, pěstičky pomohly…krásná fotečka a ještě lepší zprávička ![]()
Nainuvo, jj, registrovala sjem se na babyweb a každý týden mi přijde info o miminku, o mě a třeba tipy na zajímavé články… Vždycky mi to připomene, že jsme o krok dál -teda vlastně týden
a blíže našim miminkům…
birma píše:
Kristy, hurááá, pěstičky pomohly…krásná fotečka a ještě lepší zprávička
Nainuvo, jj, registrovala sjem se na babyweb a každý týden mi přijde info o miminku, o mě a třeba tipy na zajímavé články… Vždycky mi to připomene, že jsme o krok dál -teda vlastně týdena blíže našim miminkům…
To je hezký
.