Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
18.11.10 20:21

Kristy taky gratuluju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
18.11.10 20:31

Kristy, super! Gratuluju!!! Čím víc dobrých zpráv tím víc se těším na svou kontrolu :oops: Jen tak dál děvčata, mám z Vás radost :hug: Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 20:32
Kristýna píše:
ahoj holky
Tak se ozývám po kontrole se samými dobrými zprávami :dance: :dance: :dance:
Mrňousek je v pořádku, krásně dělal na UZ kotouly máchal pacinkama. Jen měřit se mu nechtělo a fotit už vůbec ne, tak fotečku mám, ale dalo to práci a stejně není tak hezky vidět, jako jsem ho viděla já :lol: :lol:
Další kontrolu mám 16.12 a za týden ve čtvrtek jdu na odběry. Ptala jsem se i na prvotrimestrální screaning a paní dr. mi zjistí, jak to je s tím Kolínem a jestli by mi to udělali zadarmo a tak. Trošku složitější problém, nemá s nimi smlouvu. Jinak bych musela do NBK za 1000,– Kč :-(
Ale co, hlavně že je mimi v pořádku a už mám i průkajdu. :dance: :dance: :dance: :dance: :palec:

Jdu vás dočíst. :-D

Ps.: jo a jinak jsem 9+1 a termín porodu mám zatím na 22.6.

Úžasnýýýýý, dneska se vááážně dařííí :mrgreen:. Mám z vás holky radost!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 20:34
kattarinka píše:
Hočinky přemýšlím o tom parním hrnci, nemáte někdo zkušenost?

To neznám 8-o. Já teda na vaření moc nejsem, ale zrovna teď mám problém se vším jídlem, takže pokud to připravuje jídla tak jak popisuje Lucipajda, chci vědět víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.11.10 20:44

Medul nevim jestli všechny jídla, ale je to asi i spíše o zdravé výživě…
 http://www.datart.cz/…remosky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 20:47
kattarinka píše:
Medul nevim jestli všechny jídla, ale je to asi i spíše o zdravé výživě…
http://www.datart.cz/…remosky.html

Ono to zní fakt dobře, já jsem byla vždycky hrozná co se týká jídla a teď je to katastrofa, takže vaření v páře si myslím je pro mě ideální, nemůžu pomyslet na nic mastného… Alespoň bych měla přání pod stromeček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.11.10 20:50

Taky o to píšu ježíškovi :mrgreen:
doporučuju od značky tefal, vybrala jsem si nejdřív od philips, ale kamáradka mě odradila, že jí po měsíci přestal fakat, a má ted od tefalu, a nemůže si ho vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 20:57

Od toho tefalu se mi taky líbí :-D. Manžel chtěl rýžovar, tak má smůlu, my jsme teď dva a máme přesilu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.11.10 21:01

to je fakt, jste ted přesila… :mrgreen: :mrgreen:
ale ten tefal také dělá rýži myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 21:05

Fáákt, tak na to se podívám, to by bylo částečně vyřešený :-) a nebo musí počkat do března a dostane ho k narozeninám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
18.11.10 21:06

Ahojky,
byla jsem s kamarádkama na večeři, tak jsem si odpočinula, nadlábla :-D Sice mě to teď tlačí, ale snad to ustojím.. Včera jsem dobrala poslední Utrogestan, tak jsem z toho trochu nervozní :-? Kamarádky se mě ptali, jeslti nejsem náhodou těhu, tak jsem to popřela, měla jsem ale sto chutí jim to říct a pochlubit se, ale ještě to ty tři týdny vydržím…

Holky moc gratuluju k dnešním kontrolám, fotečka krásná, už se taky těším :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
18.11.10 21:06

medul já nejsem di jistá, ale je tam u toho popisu napsáno že je tam nádoba na rýži…
jestli teda myslíš tenhle…
 http://www.datart.cz/…54_E_001.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 21:13

jojo, myslela jsem tenhle, tak já ho ještě prostuduju :-). Děkuju za tip. :palec: **
Vercicku** hlavně, že sis to užila. Já utrogestan brala jen 14 dní, takže nemusíš být nervózní, určitě už není potřeba. Hezký zbytek večera :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
18.11.10 21:16

Kristy, hurááá, pěstičky pomohly…krásná fotečka a ještě lepší zprávička :palec:
Nainuvo, jj, registrovala sjem se na babyweb a každý týden mi přijde info o miminku, o mě a třeba tipy na zajímavé články… Vždycky mi to připomene, že jsme o krok dál -teda vlastně týden :pankac: a blíže našim miminkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
18.11.10 21:24
birma píše:
Kristy, hurááá, pěstičky pomohly…krásná fotečka a ještě lepší zprávička :palec:
Nainuvo, jj, registrovala sjem se na babyweb a každý týden mi přijde info o miminku, o mě a třeba tipy na zajímavé články… Vždycky mi to připomene, že jsme o krok dál -teda vlastně týden :pankac: a blíže našim miminkům…

To je hezký :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky