Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
18.11.10 10:04

Ahoj holky :mavam:
U nás hnusně a do toho prší. Musím se donutit vylézt ven a jít nakoupit :roll:
Lucipajdo a Marty doufám, že budou jen dobré zprávy z kontrol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.11.10 10:09

Tak teda špinim… :-( Bylo toho teda hodně málo a hnědý, tak snad bude všechno ok :nevim: Já se tý kontroly nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
18.11.10 10:13

Ahoj holky, zdravim z prace. :mavam: Hnusne je teda ukazkove, vubec se mi nechtelo do prace. :-(

Holky, nebojte se, urcite to spineni nic nebude. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.11.10 10:29

Eli - no to doufám že bude všechno v pohodě. Třeba se fazole jen zavrtává :lol:
No a jinak tady v Praze začalo pěkně pršet, do toho ta mlha, to je teda děs. Počasí přesně na válení se v posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mariko
18.11.10 10:34

Ahojte
Sunny, to je mi moc líto..
Já mám des děsnej strach a to proto, že se mi udělalo v noci dobře..( jsem totál hysterická těhule) Mě je totiž přád šoufl, a teď je mi líp, tak mám strach, aby se něco nestalo a děsně se pozoruju .ještě mám naději, že jsem nebrala žádné vitaminy a právě včera jsem si vzala druhou tabletku Calibrum Babyplan, tak jestli se třeba něco nevyrovnalo.. , ale bojim se bojim, . je teda pravda, že jsem i vyspalá( chodim spát fakt kolem osmé s dětmi a to jsem dokoalá sova, jinak před půlnocí neusnu)
Holky , snad bude špinění v pohodě, prý je to v těhu vcelku normál.

• Citovat
  • Upravit
10222
18.11.10 10:50

ahoj holky :mavam:
tak mam dobre zpravy, vse je v poradku, mimi uz ma 5,5 cm, sijove projasneni taky dobry, do vecera by mely byt vysledky z krve. to krvaceni bylo nejspis ze styku co byl v nedeli vecer, ale vylezlo to az v utery, prej se nemusi krvacet uplne hned. placenta uz se zajizvila a prilepila a nic divneho nenasla. mne se tak straaaaasne ulevilo. mam 3 fotky, ale ted jdu do prace, takze je dam vecer. moc moc moc dekuju za podporu :huban: potrebovala mimo z profilu kvuli tomu mereni a bylo porad celem, tak mi mackala bricho, delala i vnitri i normalni UTZ a porad ne a ne se pohnout, asi po 20 minutach se podarilo :mrgreen:
a pro ostatni s tim spinenim, stalo se mi to uz 3× a jsem zivy dukaz, ze ne vse je katastrofalni, i kdyz to strasne vyplasi. tak pekny den holky moje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.11.10 10:54

Ahoj holky
Tak jsem se ráno vzbudila a taky začala špinit. Bylo to tedy jen ráno a teď se zdá, že dobré, ale mám strašný strach. Nechtěla bych znovu o mimíska přijít. :-(
V půl 6 večer jdu na kontrolu, tak na mě myslete. Jinak nevolnosti mám pořád. Prsa mě taky pobolívájí, tak si říkám, že snad alespoň nějaká těhu znamení, že to snad bude dobré. :-?
Nejradši bych lehla a vstala až před kontrolou, ale to s bobkem nejde, tak se snažím alespoň nic nedělat. Jen to nejnutnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.11.10 10:56

Lucipajdo ohromná gratulace :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: , snad večer dopadnu taky tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.11.10 10:56

lucipajda - mooooooc gratuluju, to je super zpráva :hug:
Já věřím, že to nic není a je to třeba důsledek včerejšího tulení, ale znáš to…Něco se objeví a člověk je hned vykulenej a vystrašenej že se něco děje :nevim: Už JENOM 6 dní a budu mít kontrolu. Už se těším, až si dám fotečku někam na oči a budu se na ní pořád dívat :lol: (btw - těhu test s // mám v peněžence, abych ho pořád viděla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
18.11.10 11:12

Ahoj děvčata, kladné zprávičky v tomto hnusném podzimním, sychravém, mlhavém dni :-? . A teď už pozitivně :wink: :
Lucipajdo, :palec: super, že je vše v pořádku. Už se těším na fotečku :dance:
Kristy, navečer na tebe budu myslet a vše bude dobrý, uvidíš. Myslet pozitivně a věřit v dobré je základ každého úspěchu a dobrého konce- tj. miminka v červnu v náručí :hug:
Chitkitko,to bude jen nevinné špinítko, věř tomu, že je vše v pořádku, tak jak má být. Kdy jdeš na další kontrolu?
Mě ty celodenní nevolnosti celkem přešly. Včera po nákupech jsem byla teda zmordovaná a polel mě celý člověk :-? . Ale trochu jsem odpočinula a večer už jsem byla zase jako rybička, no jo, musíme se šetřit a myslet na ty naše bobánky. Jinak dnes ráno při čištění zubů jsem zajela na 8mičky a v ten moment jsem měla žaludek až v krku. Kdyby tam nebyly děti, tak by byl až v umyvadle… :mrgreen: Musela jsem si na pár minutek lehnout, abych to ustála. To jsem zvědavá, jak dopadnu u zubaře, když usím vynechávat zadní zuby za 6kami :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.11.10 11:38
Kristýna píše:
Ahoj holky
Tak jsem se ráno vzbudila a taky začala špinit. Bylo to tedy jen ráno a teď se zdá, že dobré, ale mám strašný strach. Nechtěla bych znovu o mimíska přijít. :-(
V půl 6 večer jdu na kontrolu, tak na mě myslete. Jinak nevolnosti mám pořád. Prsa mě taky pobolívájí, tak si říkám, že snad alespoň nějaká těhu znamení, že to snad bude dobré. :-?
Nejradši bych lehla a vstala až před kontrolou, ale to s bobkem nejde, tak se snažím alespoň nic nedělat. Jen to nejnutnější.

Držím palečky, aby bylo vše v pohodě, je lepší zajít na kontrolu, ať jsi klidnější. Určitě to dobře dopadne. Jinak jsem našla uzavřenou skupinu na facebooku a požádala o členství.(jméno K. Martináková)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 11:52

Luci- gratuluju :huban: a kristýnce držím pěsti, snaž se šetřit. A neboj, špinění nemusí nic znamenat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
18.11.10 12:11

Holky mám za sebou screening a odběry. Ale krásný zážitek, mimísek se měl čile k světu, mám 2 fotečky, srdíčko krásně tluče, šíjové projasnění v normálu…tak jsem šťastná jako blecha :dance: :dance: Ale zase jsem ráno špinila, celkem dost, tak jsem si prošla i vnitřním UZ a vyšetřením a mám se šetřit, nenosit dcerku (to jsem zvědavá, jak to jako udělám :think: a dostala jsem na týden nějaké speciální zaváděcí globule…
Lucipajdo - také gratuluji ke kontrole :kytka:

Kristý - neboj, bude to v pohodě, večer se brzo dočkáš a věřím, že to bude ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
18.11.10 12:13

Luci, samé super zprávy gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
18.11.10 12:17

Lucipajdo gratulace k 5,5cm :kytka: a těším se na fotečku. Když ti prcka nakonec změřila, co ji prosím tě vyšlo, jako termín porodu?
Kristy taky jsem v den mojí poslední kontroly začala z ničeho nic špinit :roll: Bylo to ráno, takže po žádné námaze ani po sexu. Nakonec to byl ten překrvený čípek :wink: Taky ti přeji, ať to není nic vážného. Už bylo dost smutných zpráv.
Chichitko tobě taky držím pěstičky, ať to špinění přejde a mimi je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí