Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
U nás hnusně a do toho prší. Musím se donutit vylézt ven a jít nakoupit ![]()
Lucipajdo a Marty doufám, že budou jen dobré zprávy z kontrol ![]()
Tak teda špinim…
Bylo toho teda hodně málo a hnědý, tak snad bude všechno ok
Já se tý kontroly nedočkám…
Ahoj holky, zdravim z prace.
Hnusne je teda ukazkove, vubec se mi nechtelo do prace. ![]()
Holky, nebojte se, urcite to spineni nic nebude. ![]()
Eli - no to doufám že bude všechno v pohodě. Třeba se fazole jen zavrtává ![]()
No a jinak tady v Praze začalo pěkně pršet, do toho ta mlha, to je teda děs. Počasí přesně na válení se v posteli…
Ahojte
Sunny, to je mi moc líto..
Já mám des děsnej strach a to proto, že se mi udělalo v noci dobře..( jsem totál hysterická těhule) Mě je totiž přád šoufl, a teď je mi líp, tak mám strach, aby se něco nestalo a děsně se pozoruju .ještě mám naději, že jsem nebrala žádné vitaminy a právě včera jsem si vzala druhou tabletku Calibrum Babyplan, tak jestli se třeba něco nevyrovnalo.. , ale bojim se bojim, . je teda pravda, že jsem i vyspalá( chodim spát fakt kolem osmé s dětmi a to jsem dokoalá sova, jinak před půlnocí neusnu)
Holky , snad bude špinění v pohodě, prý je to v těhu vcelku normál.
ahoj holky ![]()
tak mam dobre zpravy, vse je v poradku, mimi uz ma 5,5 cm, sijove projasneni taky dobry, do vecera by mely byt vysledky z krve. to krvaceni bylo nejspis ze styku co byl v nedeli vecer, ale vylezlo to az v utery, prej se nemusi krvacet uplne hned. placenta uz se zajizvila a prilepila a nic divneho nenasla. mne se tak straaaaasne ulevilo. mam 3 fotky, ale ted jdu do prace, takze je dam vecer. moc moc moc dekuju za podporu
potrebovala mimo z profilu kvuli tomu mereni a bylo porad celem, tak mi mackala bricho, delala i vnitri i normalni UTZ a porad ne a ne se pohnout, asi po 20 minutach se podarilo ![]()
a pro ostatni s tim spinenim, stalo se mi to uz 3× a jsem zivy dukaz, ze ne vse je katastrofalni, i kdyz to strasne vyplasi. tak pekny den holky moje ![]()
Ahoj holky
Tak jsem se ráno vzbudila a taky začala špinit. Bylo to tedy jen ráno a teď se zdá, že dobré, ale mám strašný strach. Nechtěla bych znovu o mimíska přijít. ![]()
V půl 6 večer jdu na kontrolu, tak na mě myslete. Jinak nevolnosti mám pořád. Prsa mě taky pobolívájí, tak si říkám, že snad alespoň nějaká těhu znamení, že to snad bude dobré. ![]()
Nejradši bych lehla a vstala až před kontrolou, ale to s bobkem nejde, tak se snažím alespoň nic nedělat. Jen to nejnutnější.
lucipajda - mooooooc gratuluju, to je super zpráva ![]()
Já věřím, že to nic není a je to třeba důsledek včerejšího tulení, ale znáš to…Něco se objeví a člověk je hned vykulenej a vystrašenej že se něco děje
Už JENOM 6 dní a budu mít kontrolu. Už se těším, až si dám fotečku někam na oči a budu se na ní pořád dívat
(btw - těhu test s // mám v peněžence, abych ho pořád viděla
)
Ahoj děvčata, kladné zprávičky v tomto hnusném podzimním, sychravém, mlhavém dni
. A teď už pozitivně
:
Lucipajdo,
super, že je vše v pořádku. Už se těším na fotečku ![]()
Kristy, navečer na tebe budu myslet a vše bude dobrý, uvidíš. Myslet pozitivně a věřit v dobré je základ každého úspěchu a dobrého konce- tj. miminka v červnu v náručí ![]()
Chitkitko,to bude jen nevinné špinítko, věř tomu, že je vše v pořádku, tak jak má být. Kdy jdeš na další kontrolu?
Mě ty celodenní nevolnosti celkem přešly. Včera po nákupech jsem byla teda zmordovaná a polel mě celý člověk
. Ale trochu jsem odpočinula a večer už jsem byla zase jako rybička, no jo, musíme se šetřit a myslet na ty naše bobánky. Jinak dnes ráno při čištění zubů jsem zajela na 8mičky a v ten moment jsem měla žaludek až v krku. Kdyby tam nebyly děti, tak by byl až v umyvadle…
Musela jsem si na pár minutek lehnout, abych to ustála. To jsem zvědavá, jak dopadnu u zubaře, když usím vynechávat zadní zuby za 6kami ![]()
Kristýna píše:
Ahoj holky
Tak jsem se ráno vzbudila a taky začala špinit. Bylo to tedy jen ráno a teď se zdá, že dobré, ale mám strašný strach. Nechtěla bych znovu o mimíska přijít.
V půl 6 večer jdu na kontrolu, tak na mě myslete. Jinak nevolnosti mám pořád. Prsa mě taky pobolívájí, tak si říkám, že snad alespoň nějaká těhu znamení, že to snad bude dobré.
Nejradši bych lehla a vstala až před kontrolou, ale to s bobkem nejde, tak se snažím alespoň nic nedělat. Jen to nejnutnější.Držím palečky, aby bylo vše v pohodě, je lepší zajít na kontrolu, ať jsi klidnější. Určitě to dobře dopadne. Jinak jsem našla uzavřenou skupinu na facebooku a požádala o členství.(jméno K. Martináková)
Luci- gratuluju
a kristýnce držím pěsti, snaž se šetřit. A neboj, špinění nemusí nic znamenat..
Holky mám za sebou screening a odběry. Ale krásný zážitek, mimísek se měl čile k světu, mám 2 fotečky, srdíčko krásně tluče, šíjové projasnění v normálu…tak jsem šťastná jako blecha
Ale zase jsem ráno špinila, celkem dost, tak jsem si prošla i vnitřním UZ a vyšetřením a mám se šetřit, nenosit dcerku (to jsem zvědavá, jak to jako udělám
a dostala jsem na týden nějaké speciální zaváděcí globule…
Lucipajdo - také gratuluji ke kontrole ![]()
Kristý - neboj, bude to v pohodě, večer se brzo dočkáš a věřím, že to bude ok ![]()
Lucipajdo gratulace k 5,5cm
a těším se na fotečku. Když ti prcka nakonec změřila, co ji prosím tě vyšlo, jako termín porodu?
Kristy taky jsem v den mojí poslední kontroly začala z ničeho nic špinit
Bylo to ráno, takže po žádné námaze ani po sexu. Nakonec to byl ten překrvený čípek
Taky ti přeji, ať to není nic vážného. Už bylo dost smutných zpráv.
Chichitko tobě taky držím pěstičky, ať to špinění přejde a mimi je v pořádku ![]()