Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2363
16.11.10 20:20
sunny girl píše:
takže my ted dojeli z Tesca a já krvácím.už to není špinění, hnědé, ale krev. dala jsem sprchu a volam směr nemocnice. holky bojim se jak nikdy, ale nervy mi asi nepomůžou :-( takže počítám s tím, že dnešní noc strávím opět v nemocnici :-(((

Sunny, moc Vam drzim palce, at jste v poradku!!! Pak urcite napis! Budu na Vas myslet . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.11.10 20:23
shadowgirll píše:
já jdu v pondělí na ko tak bych taky chěla vzít přítele at se nedívá jen na obrázky to není ono nejlepší je to na utz na monitoru :palec:

Tak to mas pravdu, je krasne videt, jak se tam to male cile hybe :) byla jsem tak stastna, divala bych se na nej hodiny . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 20:43

sunny, drzim pylce, vim presne jak se dnes citis… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.11.10 20:48

Khalmati moc gratuluji k fotečce, je moc povedená, mimi je kouzelné :wink: A gratuluji taky k termínu, i když to už budeš mít určitě pořáááádný pupík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.11.10 20:55

Sunny moc ti přeji, ať to není nic vážného. Špatné zprávy už tady potkaly 3 těhule a říká se přeci do 3 všeho dobrého i zlého. Ptfuj, ptfuj, ať nám napíšeš jen dobré zprávy. Držím pěstičky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.11.10 21:56

bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 22:34

sunny, strasne me to mrzi :cry: vubec nevim co rict. bud silna. moc na tebe budu myslet, aby se vam co nejdriv povedlo zdrave miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
16.11.10 23:24

Sunny strašně mě to mrzí!!! :cry:Ale určo se vám rychle zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 23:32
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

Sakra, to mě štve, ani nejsem schopná vyjádřit slovy, jak je mi to líto. Pamatuju si tvé začátky… Určitě nás doženeš a já osobně budu moc ráda, když se občas objevíš a napíšeš jak se máš. Držím palce, ať to co nejrychleji přebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
16.11.10 23:38

Sunny je mi to moc líto :-( Drž se. A přeju ti ať se brzo znovu zadaří!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
16.11.10 23:48

Sunny moc mě to mrzí… :-/ vůbec nenacházím slova :cry: Držím pěstičky, ať se co nejdřív zadaří a hlavně ať to co nejdříve přebolí… :hug: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
17.11.10 07:56

Dobré ráno holky,

Jsme na baráku takže mám internet jen když je manžel doma z práce(vozí ntb i tyčinku s sebou) :zed:

Sunny: moc mě to mrzí :kytka: Za chvilku 3 měsíce utečou a vy pomalu začnete pracovat na mimískovi!!! A ten bude čilej a zdravej!!! :andel:

NT screening mi dělá můj gynDr v Brně automaticky, říkal mi to hned při první KO, že 22.11. kontrola a odběry a kolem mikuláše utz- platí se za to 600,–Kč, dělá to opravdu poctivě :wink: Jsem raděj, že mi to dělá můj dr, kterej mě zná :-)

Jinak kde bude v Brně, doporučuju 4D utz v Sanatoriu Helios. Byli jsme v 22.tt, je to genetický utz(srdíčko, ledviny…) a rekonstrukce obličeje(cca 25min záznam z utz, rekonstrukce obličeje + 2 fotky- když se týna narodila opravdu vypadala stejně :dance: ) a berou za to 1000,–Kč. Určitě půjdu s fazolkou taky :wink: je to nádherný tlukot srdíčka, na konci tabulka se všema mírama mimíska :kytka:

Taky se bojím, pondělí daleko, jestli je vše ok. Příznaky nemám, jen ty nateklý prsa a vyklenutý bříško…

Holky moc gratuluju ke KO!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
17.11.10 08:17

Sunny je mi to moc líto :cry: Přeji ti, ať brzy vysvitne tvoje nové sunny a už tě neopustí, až do úplného konce. Taky bych byla ráda, kdyby jsi se za náma stavila, až se vám zase zadaří mimi :hug:
Drž se :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
17.11.10 08:38

tak porad spinim, min nez vcera, ale nezmizelo, budu cely den lezet v posteli, zitra mam tu kontrolu a ja se tak tesila :cry: neni to cervena krev, takze jsem do nemocnice nejela, jen jsem volala a naridili prave ten klid. pred mesicem jsem to mela kvuli placente, ktera jeste nebyla prilepena, treba je to znovu tohle, zacala jsem opet chodit do prace, do toho ta skola, stres trochu taky, tak je to treba tim. snazim se nemyslet na nejhorsi, ale moc mi to nejde :zed: uz aby byl zitrek a ja vedela na cem jsem :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 08:51

luci, to dopadne dobře, jinou myšlenku si ani nepřipouštěj, ikdyž to asi ani nejde po tom, co potkalo Sunny.
Sunny to je mi hrozně líto, nechápu, proč se toto děje. Všechny tady miminka chceme, už teď je milujeme, uděláme pro ně jen to nejlepší a tohle…Snaž se být statečná :hug: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí