Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
17.11.10 09:00
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

To nééé,Sunny,to mě strašně mrzí!!! :-( :cry: jen chci napsat,aby jste se s mužíkem drželi i když mi je jasný,že je to těžky.. :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
17.11.10 09:21

holčičky, těžký to je to mi věřte! skoro celou noc jsem probrečela, spala jsem asi 2 hodiny a to vyčerpáním.nejhorší je ten pocit, že mám v sobě něco, co nedýchá zároveň se mnou.ale příroda to tak chtěla. podle doktorů jsem měla být ve 12tt a plod odpovídal 8tt, nevyvíjel se jak měl. je lepší, že se to stalo takhle, než později nebo nedej Bože při nebo po porodu…určitě tady na vás občas nahlídnu a písnu jak se daří nebo nedaří, ale bude to těžké tady vidět fotečky vašich milovaných miminek.každopádně vy se nestresujte, každé ráno a večer si pohlaďte bříška a radujte se že pod tím vaším srdcem bije ještě jedno, další život :srdce: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
17.11.10 09:23

Sunny :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.11.10 09:31
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

Jéé, Sunny, to mě strašně mrzí. Ach jo, drž se holka, držím palečky, ať dokážeš být silná a ať se vám brzičko zadaří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
17.11.10 09:44

Sunny, strašně mě to mrzí…!!! :cry: Hlavně se z toho brzy dostaňte psychicky a co nejdříve //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 09:50

Sunny, máš ten nejlepší přístup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 09:51

Teď tu byla tchýně, jestli nejdu na nákup, je fakt, že tu nic neni, tak teda vezmu tu dobrou ženu nakupovat :mrgreen: Za chvíli jsem tu a pokračuju v plodění bakule a semtam budu nakukovat sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.11.10 10:18

Dobré ránko.

Tak jak jste se vyspali? Já dneska po strašně dlouhé době docela dobře a hlavně sama ve své posteli :-) Ona totíž spí jinak naše Tereza půlku noci s námi. A to se tam vždycky hrozně mačkáme, ale nemám to srdce a hlavně energii nechat ji v noci protestovat v postýlce.

Jinak manžel jel s tchánem na nákupy do Prahy, Trošku jsem tu poklidila, pročetla, co jste včera probírali, nadlábli jsme se s Terkou a čučíme na pohádku :-)

Všem co byli na úspěšné kontrole posílám gratulaci :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.11.10 10:59
sunny girl píše:
holčičky, těžký to je to mi věřte! skoro celou noc jsem probrečela, spala jsem asi 2 hodiny a to vyčerpáním.nejhorší je ten pocit, že mám v sobě něco, co nedýchá zároveň se mnou.ale příroda to tak chtěla. podle doktorů jsem měla být ve 12tt a plod odpovídal 8tt, nevyvíjel se jak měl. je lepší, že se to stalo takhle, než později nebo nedej Bože při nebo po porodu…určitě tady na vás občas nahlídnu a písnu jak se daří nebo nedaří, ale bude to těžké tady vidět fotečky vašich milovaných miminek.každopádně vy se nestresujte, každé ráno a večer si pohlaďte bříška a radujte se že pod tím vaším srdcem bije ještě jedno, další život :srdce: :hug: :mavam:

Jsi moc statečná, máš ode mě obdiv!!!

Lucipajdo hezky odpočívej, po včerejšku bych ti asi doporučila, že když to neustane, abys radši do nemocnice jela. Dnešek rychle uteče a zítra to u doktora určitě dobře dopadne. Komplikace jsi do této doby neměla..

My dneska jedeme na návštěvu, jsem dneska smutná, ale snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.11.10 11:01

No dneska budu mít den :-D. Teď jsem to ani nedopsala a už se mi to tady ukázalo. Chtěla jsem jen dneska popřát všem příjemný den! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.11.10 11:09

Sunny je mi líto, že to takhle špatně skončilo. Přeji Ti ať se Vám brzy zadaří a jste opět šťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
17.11.10 11:10

dekuju medulinko, je to lepsi nez vcera, tak snad to bude dobry.
taky preju pekny den a nebud smutna, uzij si volneho dne a navstevy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
17.11.10 11:18

Ahojky,

tak u mě snad nevolnosti teprve vypuknou :roll: Je mi každý den hůř a hůř, žaludek na vodě, na nic nemám chuť :roll: Ani nevim co mám už pít..

Sunny musela to být hrozná noc, ale určo se brzy dočkáš a prostě tam bylo něco špatně a tak je to lepší :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
17.11.10 11:19

Lucipajdo tak už abys měla kontrolu za sebou.. já bych teda nevydržela a šla k doktrovi dřív, jsem srab :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.11.10 11:23

Lucipajdo budu na tebe moc myslet!! A já taky moc děkuju :-)

Vercicku snad se nevolnosti nerozjedou. Já mám nějaké nechutenství, skoro nic mi nechutná a nebo mě z toho tlačí žaludek 8-o.

Holky ještě jednou krásný den, já se musím jít chystat, už tu nade mnou stojí manžel a tváří se jako bůh pomsty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí