Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčkove čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím
moje sunny dneska zhaslo
To nééé,Sunny,to mě strašně mrzí!!!
jen chci napsat,aby jste se s mužíkem drželi i když mi je jasný,že je to těžky..
![]()
holčičky, těžký to je to mi věřte! skoro celou noc jsem probrečela, spala jsem asi 2 hodiny a to vyčerpáním.nejhorší je ten pocit, že mám v sobě něco, co nedýchá zároveň se mnou.ale příroda to tak chtěla. podle doktorů jsem měla být ve 12tt a plod odpovídal 8tt, nevyvíjel se jak měl. je lepší, že se to stalo takhle, než později nebo nedej Bože při nebo po porodu…určitě tady na vás občas nahlídnu a písnu jak se daří nebo nedaří, ale bude to těžké tady vidět fotečky vašich milovaných miminek.každopádně vy se nestresujte, každé ráno a večer si pohlaďte bříška a radujte se že pod tím vaším srdcem bije ještě jedno, další život
![]()
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčkove čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím
moje sunny dneska zhaslo
Jéé, Sunny, to mě strašně mrzí. Ach jo, drž se holka, držím palečky, ať dokážeš být silná a ať se vám brzičko zadaří. ![]()
Sunny, strašně mě to mrzí…!!!
Hlavně se z toho brzy dostaňte psychicky a co nejdříve //.
Teď tu byla tchýně, jestli nejdu na nákup, je fakt, že tu nic neni, tak teda vezmu tu dobrou ženu nakupovat
Za chvíli jsem tu a pokračuju v plodění bakule a semtam budu nakukovat sem
Dobré ránko.
Tak jak jste se vyspali? Já dneska po strašně dlouhé době docela dobře a hlavně sama ve své posteli
Ona totíž spí jinak naše Tereza půlku noci s námi. A to se tam vždycky hrozně mačkáme, ale nemám to srdce a hlavně energii nechat ji v noci protestovat v postýlce.
Jinak manžel jel s tchánem na nákupy do Prahy, Trošku jsem tu poklidila, pročetla, co jste včera probírali, nadlábli jsme se s Terkou a čučíme na pohádku ![]()
Všem co byli na úspěšné kontrole posílám gratulaci
![]()
sunny girl píše:
holčičky, těžký to je to mi věřte! skoro celou noc jsem probrečela, spala jsem asi 2 hodiny a to vyčerpáním.nejhorší je ten pocit, že mám v sobě něco, co nedýchá zároveň se mnou.ale příroda to tak chtěla. podle doktorů jsem měla být ve 12tt a plod odpovídal 8tt, nevyvíjel se jak měl. je lepší, že se to stalo takhle, než později nebo nedej Bože při nebo po porodu…určitě tady na vás občas nahlídnu a písnu jak se daří nebo nedaří, ale bude to těžké tady vidět fotečky vašich milovaných miminek.každopádně vy se nestresujte, každé ráno a večer si pohlaďte bříška a radujte se že pod tím vaším srdcem bije ještě jedno, další život![]()
![]()
Jsi moc statečná, máš ode mě obdiv!!!
Lucipajdo hezky odpočívej, po včerejšku bych ti asi doporučila, že když to neustane, abys radši do nemocnice jela. Dnešek rychle uteče a zítra to u doktora určitě dobře dopadne. Komplikace jsi do této doby neměla..
My dneska jedeme na návštěvu, jsem dneska smutná, ale snad se to zlepší.
No dneska budu mít den
. Teď jsem to ani nedopsala a už se mi to tady ukázalo. Chtěla jsem jen dneska popřát všem příjemný den! ![]()
Sunny je mi líto, že to takhle špatně skončilo. Přeji Ti ať se Vám brzy zadaří a jste opět šťastní.
dekuju medulinko, je to lepsi nez vcera, tak snad to bude dobry.
taky preju pekny den a nebud smutna, uzij si volneho dne a navstevy ![]()
Ahojky,
tak u mě snad nevolnosti teprve vypuknou
Je mi každý den hůř a hůř, žaludek na vodě, na nic nemám chuť
Ani nevim co mám už pít..
Sunny musela to být hrozná noc, ale určo se brzy dočkáš a prostě tam bylo něco špatně a tak je to lepší ![]()
Lucipajdo tak už abys měla kontrolu za sebou.. já bych teda nevydržela a šla k doktrovi dřív, jsem srab ![]()
Lucipajdo budu na tebe moc myslet!! A já taky moc děkuju ![]()
Vercicku snad se nevolnosti nerozjedou. Já mám nějaké nechutenství, skoro nic mi nechutná a nebo mě z toho tlačí žaludek
.
Holky ještě jednou krásný den, já se musím jít chystat, už tu nade mnou stojí manžel a tváří se jako bůh pomsty ![]()