Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
16.11.10 10:37

Kattarinko, super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.11.10 10:41

Já jdu na ko až 29.11. :roll:

Asi se budu muset taky pomalu poohlédnout po nějakých těhot. kalhotách, nemáte nějaký tip? Zítra se chci jed podívat do CA ale co vím tak tam mají jen velké velikosti :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.11.10 10:44

Michell,já jdu až 1.prosince,tak na sebe budeme myslet,ať nám to rychle uteče.. :wink: :lol: S tím CA si nejsem jistá,ale nemyslím,si,že tam mají jen velké velikosti..nepamatuju si to přesně,ale myslím,že tam měli velikosti všechny.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 10:45

Michel v CA mají i malé velikosti, v prosinci tam také zamířím, už je tam mám vyhlídnuté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 10:46

kattarinka gratulace, to je super ze se vse dari jak ma.
ja bych taky rada pekla, jenze proste neni cas, do 20.12. musi byt vse do skoly odprezentovany, napsany a odevzdany a ja mam zatim jen 2 prace z 10 :zed: :pocitac: takze letos asi cukrovi doveze nejaky mamca…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
16.11.10 10:47

Tak já jdu až 10.12. :cry: :cry: :cry: :lol: No jsem zvědavá jak bude tohle těhotentsví probíhat, jelikož mám přepážku v děloze, tak jak se tam malej usadí a jak dopadnou tripletesty, pokud je vůbec podstoupí, jelikož při prvním dopadly špatně a byla jsem na odběru plodovky :roll: A taky bych to ráda už řekla kamarádkám, že čekáme mimi :-D Ale furt se před tou kontolou bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
16.11.10 10:49

Ok, díky, tak už se těším..

Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.11.10 10:51
lucipajda píše:
kattarinka gratulace, to je super ze se vse dari jak ma.
ja bych taky rada pekla, jenze proste neni cas, do 20.12. musi byt vse do skoly odprezentovany, napsany a odevzdany a ja mam zatim jen 2 prace z 10 :zed: :pocitac: takze letos asi cukrovi doveze nejaky mamca…

Mně povídej, já se každý rok napeču takových druhů, mám vždy několik krabic a letos? Do 10.12. mám odevzdat bakalářku - mam asi 5 stran, během prosince zkouška z němčiny a rétoriky a 14.12. obří bakalářská zkouška z matiky (spočítat to snad nějak dokážu, ale ta teorie :poblion: ), když bakuli neodevzdám a matiku nedám, tak mě nepustí v únoru ke státnicím, další jsou v červnu, což teda letos nepůjde, jsem na prášky. Do večera v práci, pak utahaná a co škola…konec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 10:51

ja se zatim mazu jen obyc telovym mlekem, takovym mastnejsim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
16.11.10 11:02

Já se taky mažu jen obyčejným krémem většinou něco doma najdu :-) Asi ani neuvažuju, že bych si koupila nějakej specielní, stejně se namažu tak jednou dvakrát do týdne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
16.11.10 11:05

Ahoj těhulky :mavam:
Caroli gratulace ke kontrole a Meduli fakt hezká fotečka :potlesk:
Taky se nemůžu dočkat kontroly, až uvidím mimiška :dance:
Jinak oboje kalhoty co mám z H&M si nemůžu vynachválit. Náplet je přes celý pupík, tak mi zima rozhodně nebyla a nic netlačilo :wink:
Bříško zatím nemažu, ale až to bude aktuální, asi si koupím v lékárně vazelínu nebo modrou indulonu. Prostě něco hodně mastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 11:06

Já mam tedy doma hafo krému voňavejch atd, ale nemažu se, jsem líná :oops: :oops:
ale po 12týdnu bych určitě chtěla začít kvůli striím.
Zkusim bud od Dermacolu nebo od Hipa, ted nejaká novinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 12:19

Ahoj,

děkuju Zuzuli a Verčíčkovi :mrgreen:.

Takže co si tak pamatuju:

• pro kalhoty jsem taky z HaM, přijdou mi lepší vzhledem k zakrytí bříška, takže se přikládním k holkám
  • Verčíčku, budu na tebe myslet, když jsou takové komplikace o kterých víš, je to těžší, ale určitě to dopadne na jedničku :palec:
  • ohledně nakupování těhu oblečení, já jsem v CA ztracená, u nás mají spíš větší a to si radši kupuju o číslo větší, kdybych nakynula, takže já chodím do HaM a pak zbytek zajistím přes internet :-D
  • Katarince moooooooc blahopřeju :mrgreen:. Je to nádhera!!!!!!!!
  • péct určitě budu, to je jediný co mě v kuchyni baví, ostatní vaření zajišťuje manžel :-)

Jinak já mám problém s jídlem, na nic nemám chuť, a když se najím tak je mi divně. Jinak já už začínám válcovatět - ztrácím pas a bříško je vidět, i když mi kalhoty jsou, tak mi při sezení v práci vadí, mačkají mě přímo tam kde je miminko, takže jsem to vzdala a dneska tady sedím v těhu kalhotách - jenom mi padají, jak je mám o číslo větší :mrgreen:.

Snad jsem na nic nezapomněla a nezkomolila jsem vám přezdívky, ale píšu je zpaměti tak se omlouvám :oops:.

Hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 12:22

Jooo a mazání, já dala na doporučení tuším Zuzule a koupila si indulonu, je krásně mastná, takže si myslím, že je to plně dostačující, ale jelikož mám sušší kůži jsem zvyklá se každý den mazat, takže žádná novinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.11.10 12:50

Bože můj, musím si rozepnout džíny :mrgreen: :roll: :nevim:  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie