Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jdu na ko až 29.11. ![]()
Asi se budu muset taky pomalu poohlédnout po nějakých těhot. kalhotách, nemáte nějaký tip? Zítra se chci jed podívat do CA ale co vím tak tam mají jen velké velikosti ![]()
Michell,já jdu až 1.prosince,tak na sebe budeme myslet,ať nám to rychle uteče..
S tím CA si nejsem jistá,ale nemyslím,si,že tam mají jen velké velikosti..nepamatuju si to přesně,ale myslím,že tam měli velikosti všechny.. ![]()
Michel v CA mají i malé velikosti, v prosinci tam také zamířím, už je tam mám vyhlídnuté…
kattarinka gratulace, to je super ze se vse dari jak ma.
ja bych taky rada pekla, jenze proste neni cas, do 20.12. musi byt vse do skoly odprezentovany, napsany a odevzdany a ja mam zatim jen 2 prace z 10
takze letos asi cukrovi doveze nejaky mamca…
Tak já jdu až 10.12.
No jsem zvědavá jak bude tohle těhotentsví probíhat, jelikož mám přepážku v děloze, tak jak se tam malej usadí a jak dopadnou tripletesty, pokud je vůbec podstoupí, jelikož při prvním dopadly špatně a byla jsem na odběru plodovky
A taky bych to ráda už řekla kamarádkám, že čekáme mimi
Ale furt se před tou kontolou bojím…
Ok, díky, tak už se těším..
Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?
lucipajda píše:
kattarinka gratulace, to je super ze se vse dari jak ma.
ja bych taky rada pekla, jenze proste neni cas, do 20.12. musi byt vse do skoly odprezentovany, napsany a odevzdany a ja mam zatim jen 2 prace z 10![]()
takze letos asi cukrovi doveze nejaky mamca…
Mně povídej, já se každý rok napeču takových druhů, mám vždy několik krabic a letos? Do 10.12. mám odevzdat bakalářku - mam asi 5 stran, během prosince zkouška z němčiny a rétoriky a 14.12. obří bakalářská zkouška z matiky (spočítat to snad nějak dokážu, ale ta teorie
), když bakuli neodevzdám a matiku nedám, tak mě nepustí v únoru ke státnicím, další jsou v červnu, což teda letos nepůjde, jsem na prášky. Do večera v práci, pak utahaná a co škola…konec
ja se zatim mazu jen obyc telovym mlekem, takovym mastnejsim
Já se taky mažu jen obyčejným krémem většinou něco doma najdu
Asi ani neuvažuju, že bych si koupila nějakej specielní, stejně se namažu tak jednou dvakrát do týdne…
Ahoj těhulky ![]()
Caroli gratulace ke kontrole a Meduli fakt hezká fotečka ![]()
Taky se nemůžu dočkat kontroly, až uvidím mimiška ![]()
Jinak oboje kalhoty co mám z H&M si nemůžu vynachválit. Náplet je přes celý pupík, tak mi zima rozhodně nebyla a nic netlačilo ![]()
Bříško zatím nemažu, ale až to bude aktuální, asi si koupím v lékárně vazelínu nebo modrou indulonu. Prostě něco hodně mastné.
Já mam tedy doma hafo krému voňavejch atd, ale nemažu se, jsem líná
![]()
ale po 12týdnu bych určitě chtěla začít kvůli striím.
Zkusim bud od Dermacolu nebo od Hipa, ted nejaká novinka…
Ahoj,
děkuju Zuzuli a Verčíčkovi
.
Takže co si tak pamatuju:
Jinak já mám problém s jídlem, na nic nemám chuť, a když se najím tak je mi divně. Jinak já už začínám válcovatět - ztrácím pas a bříško je vidět, i když mi kalhoty jsou, tak mi při sezení v práci vadí, mačkají mě přímo tam kde je miminko, takže jsem to vzdala a dneska tady sedím v těhu kalhotách - jenom mi padají, jak je mám o číslo větší
.
Snad jsem na nic nezapomněla a nezkomolila jsem vám přezdívky, ale píšu je zpaměti tak se omlouvám
.
Hezký den ![]()
Jooo a mazání, já dala na doporučení tuším Zuzule a koupila si indulonu, je krásně mastná, takže si myslím, že je to plně dostačující, ale jelikož mám sušší kůži jsem zvyklá se každý den mazat, takže žádná novinka ![]()