Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, gratuluji ke kontrolám a krásným fotkám! Já byla včera na té endokrinologii, budou mě sledovat, dostala jsem jod. tablety, pokaždé krev
Mně už se kontrola 30. taky blíží, manžel měl jít se mnou, tak uvidíme, jestli se rozhoupe, původně nechtěl. Tady počasí taky naprd. Navíc mě už tlačí poslední džíny, ale na těhu kalhoty se mi to ještě nezdá, tak nevím, zase kupovat o číslo větší kalhoty takřka zbytečně
Včera jsem se byla na nějaké juknout, nepořídila jsem, jen jeden dárek bráchovi k svátku. Pak v Orsay měli dva roláky, za cenu jednoho, tak jsem si vzala největší velikost a jsou super, pak na pupík ok. Taky jsem si zcela nečekaně pořídila opravdu kvalitní, teplé kozačky na zimu na mateřskou. Už mi chybí jen nějaká bunda. Pak si to asi nebudu moct dovolit a hlavně mám kvůli práci všechno na jehlách (i ty zimní boty
), kabáty, halenky, no prostě na procházky s kočárkem a pak dítětem nic použitelného. Jsem se rozkecala ![]()
Příspěvek upraven 16.11.10 v 09:21
Ahoj holky, zdravim z prace.
Posledni dobou je to tady des, u niceho nevydrzim. ![]()
Tulidlo, ja budu muset asi taky nakupovat do zasoby. Nakup zimnich bot uz nekolikatou sezonu odkladam a pristi zimu na to asi fakt nebudu mit.
Dodatečně posílám všem včerejším úspěšným těhulkám, které měly kontrolu GRATULACI
![]()
Ja chci čtvrtek, já chci čtvrtek… ![]()
Kristý, to už máš jen za 2 dny
to už uteče ![]()
Jinak taky všem gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Khalmati píše:
Kristý, to už máš jen za 2 dnyto už uteče
Jinak taky všem gratuluju k úspěšným kontrolám
To doufám, že to uteče i když zároveň stoupá nervozita
Těhulky,potřebovala bych poradit,který si ymslíte,že jsou lepší?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
U těch z CA mám strach,že ta guma,je taková malá,tak pořád váhám,které.
Poradíte? ![]()
ja jsem si hned rikala, ze je ten naplet nejakej malej. za me ty s tim vetsim ![]()
Ahojky
![]()
za mě také s tím větším, bříško tí bude růst, pak bys ho neschovala ![]()
teda vy jste toho napsali…jak tady tak na face, já nestíhám…
Ale jinak ted jsem přišla od doktora, a dokonce už vidí přes ten ultrazvuki srdíčko
![]()
všechno je v pořádku, měl za mě strašnou radost, mi dal i pusu na tvář..
Tak já věřím že to s Natulkou zvládnem až do konce ![]()
Tak a ted jdu psát nákup co koupit na cukroví, rozhodla jsem se, že když jsem doma, tak upeču cukroví, a nebudu kupovat…
kattarinka píše:
Ahojky![]()
za mě také s tím větším, bříško tí bude růst, pak bys ho neschovala
teda vy jste toho napsali…jak tady tak na face, já nestíhám…
Ale jinak ted jsem přišla od doktora, a dokonce už vidí přes ten ultrazvuki srdíčko![]()
všechno je v pořádku, měl za mě strašnou radost, mi dal i pusu na tvář..
Tak já věřím že to s Natulkou zvládnem až do konce
Tak a ted jdu psát nákup co koupit na cukroví, rozhodla jsem se, že když jsem doma, tak upeču cukroví, a nebudu kupovat…
Super zprávička!!A samozřejmě velká gratulace!!!
![]()
hlasuji pro větší náplet. Bude zima, tak ať mimi nemrzne.
Dneska změna v uspávacím režimu. Celé léto až do dneška byla Terezka zvyklá usínat v kočárku na zahradě. Ale protože je venku zima a už i u nás prší, tak vyfasovala lahvičku s mlékem a byla strčena do postýlky. Mléko už evidentně vypila a teď si tam žvatlá. Bojím se, kdy začne řvát, protože kdykoliv jsem to zkoušela předtím, tak to skončilo fiaskem. Mám z toho trošku nervy, tak se tady vykecávám, abych nějak zabila čas.