Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3648
15.11.10 19:57

Přeji krásný večer,
neprve gratuluji k úspěšným kontrolám a také vítám novou těhulku.
Dneska jsme jela podívat se po dárkách, no a za 2× 2 hodiny toho člověk moc nestihne. Ale něco jsem koupila segře k svátku a pak jsem koupila ptáčkům lojovou kouli a pro sebe 3 malé krabičky na jídlo :lol: . Takže vánoce zase nic. Dneska mi je zase bylo zle a neměla jsem vůbec chuť k jídlu.
Jak jste tu probíraly screening, tak já se na to ptala hned doktorky a ona mi řekla, že to dělá přímo ona (musí mít snad nějakou autorizaci) a minulý týden už mi nabrala na to krev (asi taky 5 zkumavek) + nějaké stěry (a těch bylo tedy hodně :mrgreen: ). Nainuvo, myslím, že jestli jsi byla na předoperačním vyšetření na nějakou plánovanou operaci, tak většinou se vyšetřuje i HIV :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
15.11.10 19:58

Ahoj holky. Jen chci říct k těm testům, že je fakt, že dost často vyjdou špatně.Bohužel.Mně to tak vyšlo špatně 2× a byl to pro mě šok. Hrozil mně roštěp a dawnův syndrom.Až po odběru plodové vody, zjistili, že je vše OK. A na otázku, proč teda vyšla krev špatně, mně bylo řečeno, že dnes už jsou ty testy tak důkladné a podrobné, že sebemenší odchylka se kontroluje.Prý když naše mamky čekali ještě nás, tak takové podrobné testy ještě nebyly a nikoho tolik nestresovali.Teď už to hlídají, tak se fakt nelekejte, když Vám něco malinko nevyjde.Vím, že se to lehce říká,ale ani ta amniocentéza vůbec nebolí a je to šetrné vyšetření.

Příspěvek upraven 15.11.10 v 19:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.11.10 19:59

Zdárek hoky, tak po dnešní kontrole všechno v pohodě. Jsem 10+6 a dostala jsem dneska průkazku. Mimi je krásný mám foto, ale zrovna mi nefunguje scaner. Za 14 dní jdeme na nuchální projasnění. Jinak už nemám skoro žádné příznaky, kromě bříška a občasné únavy. Nevolnosti naštěstí úplně vymizely, tak ani moc nepozoruju, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939

Holky, moc děkuju za gratulace. Docela jsem koukala jak už nám prcek vyrostl :mrgreen:. Paní doktorka pořád chválila nosní kůstku, tak nevím co to znamená, i všechny proporce. Jen mě mrzí, že ještě sem nemůžu dát fotku, ale k tomu potřebuju manžela a ten zrovna vaří, tak ho nechci dráždit.

Jinak já kdybych v práci své těhotenství neřekla, stejně by to poznali, protože já už mám trošku bříško, kalhoty mi sice malý nejsou, ale jsou mi na podbříšku nepříjemný, když sedím, takže jsem to vzdala a od zítřka nosím těhotenský a nebo volný šaty..

V podbříšku mě taky občas píchne, táhne, ale asi se to všechno natahuje atd.

Ohledně screeningu, jak vás čtu, tak asi ještě někam půjdu, teď mi ho dělala moje doktorka, ale přemýšlím, že dojdu ještě na Bulovku - jen nevím jestli to je přesně ten, který chci nebo jestli se děláu ještě jiný screening v 1.trimestru, jsem zmatená :nevim:, tam se nic neplatí a chodí bez objednání. Zítra si tam ještě zavolám a kdyžtak zkusím Gennet tam i moje doktorka posílá všechny vzorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
Caroline81 píše:
Zdárek hoky, tak po dnešní kontrole všechno v pohodě. Jsem 10+6 a dostala jsem dneska průkazku. Mimi je krásný mám foto, ale zrovna mi nefunguje scaner. Za 14 dní jdeme na nuchální projasnění. Jinak už nemám skoro žádné příznaky, kromě bříška a občasné únavy. Nevolnosti naštěstí úplně vymizely, tak ani moc nepozoruju, že jsem těhotná.

Moc gratuluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.11.10 20:03
medulinkax píše:
Caroline81 píše:
Moc gratuluju :mrgreen:

Děkuju Meduli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
15.11.10 20:06

Jo a Meduli, jinak taky gratuluju:-) Hlavně k té nosní kůstce :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 20:13
sunny girl píše:
Birma sleduju, že jsi objednana na screening na Veveří? ráda bych se tě zeptala, jestli ti to Dr. doporučil a popř. jak dopředu sis tam volala? já mám docela lufty z toho abych to nepropásla, ale mám jít příští týden k mému Dr.aby mi upřesnil v jakém týdnu vlastně jsem apod, protože minule to pouze „odhadl“.díky..

AHoj Sunny, byla jsem u svého dr. minulé úterý a dostala jsem průkazku, udělali mi odběry- toxo, žloutenka, krev.skupina ap. A taky jsem dostala žádanku na screening. Tam jsem si hned zavolala a podle poslení MS mě sestra objednala na 12+3tt. Jak moc tam mají „plno“ netuším. Ale myslím, že to přístí týden ještě stihneš objednat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 20:21

Medulinko, Brkatko i Caroline, gratulace ke kontrole :kytka: To už máte velký človíčky. Těším se až dátě fotečky :potlesk:
Mě dnes odpoledne nebylo vůbec dobře…jakoby mě bolelo břicho, ale když jsem si na něj šáhla, tak nic :?: už jsem byla nervozní, co to znamená a… teďka jsem „začala ucházet“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vůbec nevím, z čeho jsem byla tak nafouklá- k obědu koprovka s vejcem+ svačina banán a mandarinka :nevim: prostě zaražený pr*íky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už jsem zase v klídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
15.11.10 20:27
birma píše:
Medulinko, Brkatko i Caroline, gratulace ke kontrole :kytka: To už máte velký človíčky. Těším se až dátě fotečky :potlesk:
Mě dnes odpoledne nebylo vůbec dobře…jakoby mě bolelo břicho, ale když jsem si na něj šáhla, tak nic :?: už jsem byla nervozní, co to znamená a… teďka jsem „začala ucházet“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vůbec nevím, z čeho jsem byla tak nafouklá- k obědu koprovka s vejcem+ svačina banán a mandarinka :nevim: prostě zaražený pr*íky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak už jsem zase v klídku.

Já jsem pořád nafouklá :-), takže myslím, že je to normální :mrgreen:. Na fotce se pracuje. Jinak zkoumám výsledky z UTZ a vypadá to dobře, kdo by se v těch jejich zkratkách vyznal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
15.11.10 20:43

a ještě fotečku, snad tam něco uvidíte :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 20:44
medulinkax píše:
a ještě fotečku, snad tam něco uvidíte :roll:

Vidííím,krásnýý mimíí!! :potlesk: :potlesk: :huban: Moc pěkná fotečka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
15.11.10 20:47

jééééééééé to je hezký, už abych taky takové měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 20:53

Medulinko :potlesk: krásný brouček :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
15.11.10 20:55

Caroline gratuluju k úspěšné kontrole :palec: