Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
15.11.10 15:07
Eli11 píše:
To je zajimavy, me pry naberou ten den, nebo den predem.

No já tam volala a sestra mě objednala,přesně jak mi to vysvětlil můj dr.V 11tt na krev a ve 13tt na UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049

To je divné…fakt…já neměla žádne doporučení…ukazovala jsem akorát průkaz pojištěnce, těhu prukaz a občanku…jinak fakt nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058

No, Andi, ja to nechapu, jdu do toho sameho zarizeni jako Peta s Katou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 15:08
kattarinka píše:
Já jdu 29.11., a na utz 14.12., to máme o fous Pet

No tak to se fakt mineme :lol: a kam ty chodíš k dokrorovi? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
15.11.10 15:09

Sem k Langrovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.10 15:10
kattarinka píše:
Sem k Langrovi…

Tak to jo,toho ani neznám.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 15:12
Eli11 píše:
Katusko, jsi z Prahy? Gennet bere bez doporuceni doktora, plati se 1100 Kc. Ted jsem tam volala. Me jeste obednali na 23.listopadu a to jsem v 11 tydnu.Birmo, tak jsi me presvedcila. :wink: Ono je asi lepsi absolvovat co nejvic vysetreni pro klid duse.
Eli :palec: , ale určitě jsem neměla v úmyslu Tě „přesvědčovat“…myslím že je dobré využít"vymožeností" dnešní doby :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271

Holky, teď jsem pročetla pár stránek dozadu, nějak mi není jasný, proč se objednáváte na 1. screening, to vám to neudělá doktor, ke kterému normálně chodíte? Asi budu za blbce, ale já jsem dneska absolvovala krevní odběry. Je nutné mít ještě nějaké další??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
Katuskaa píše:
Tak jdu ve čtvrtek na krev a 29. na UTZ :dance: ale to doporučení prý vážně mám raději donést :-D tak nechápu nic

To přímo píšou na fakultce:
Objednání je možné pouze s doporučením.
Ultrazvukové vyšetření je možno provést i bez doporučení (na přání těhotné). V tomto případě bude toto provedeno za úhradu podle platného sazebníku výkonů.

Volala jsem tam a dneska už neobjednávají. Nechám to na příští týden a ještě se domluvím s doktorem. Třeba to budu mít nakonec s doporučením levnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
15.11.10 15:17
brkatka píše:
Holky, teď jsem pročetla pár stránek dozadu, nějak mi není jasný, proč se objednáváte na 1. screening, to vám to neudělá doktor, ke kterému normálně chodíte? Asi budu za blbce, ale já jsem dneska absolvovala krevní odběry. Je nutné mít ještě nějaké další??? :nevim:

Můj doktor určitě né. Nedělá ani screening v 1.trimestru ani velký ultrazvuk ve 20.týdnu. Má ho zastaralý dělá s ním jenom kontroly. Krev na základní testy a potom ty tripl mi ale udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 15:22

Aha. No moje dr. taky nemá nijak super ultrazvuk, ale říkala, že si příští musím zaplatit, že to pojišťovna neproplácí, tak se to možná týká toho. Jsem objednaná 3.12. to budu cca v 13. týdnu. O jiných vyšetřeních nemluvila.
Dneska mi brali 5 zkumavek (na lačno) blééé :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.11.10 15:45

Birmo, ja vim. :-) Byl to jenom takovy recnicky obrat. :-D Ja jsem od prirody lehce neuroticka, takze to delam v prvni rade kvuli sobe pro klid.

Kdyz mi to doktor nenabidl, tak jsem si rikala, ze nebudu plasit, ale tak nejak mi to nakonec nedalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
15.11.10 16:09

Ahoj holky :andel: , teď jsem Vám rozeslala žádosti na fb,jen Zuzku, Terezku a Blanku jsem nenašla.

Já jdu na screning za 14 dní, to zas bude krve, ale těším se na UZ.
Nevolnosti mě pomalu opouštějí a doufám, že se nevrátí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.11.10 16:42

Ty jo, holky o tom se musím s vámi podělit. V Kolíně v nemocnici nemusím platit vůbec nic ani se nemusím objednávat,jen potřebuji doporučení od dr. Super, hned ve čtvrtek si o něj řeknu a hurááá na to !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 16:48

V Kolíně?? To mám kousíček… :-D Ale já na žádný jiný vyšetření, než poskytuje moje dr. nepůjdu. Tam pojedu až na 3D utz ;-). Kristýno, když už tam budeš, nemohla by jsi mi zjistit podmínky toho 3Dčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí