Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4271
15.11.10 11:52

Díky holky!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.11.10 12:07

Brkatko, blahopřeji :kytka: :dance:

Šup sem s obrázkem !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 12:08
brkatka píše:
Díky holky!! :hug:
Brkatko :kytka: gratulace. A fotečka by pro nás zvědavky nedočkavky nebyla :think: :?: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.11.10 12:24

Brkatka - veliká gratulace :kytka:

Nainuva - mám z toho taky strach, i když mám stálého partnera, ale prostě nevím proč… :nevim: Měla jsem úlet úplně na začátku našeho vztahu,kdy i přítel měl ještě někoho. Nebo spíš jsme každý měli vztah, a spolu jsme to neměli pořádně vyřešené :oops: …To bylo snad jediné, kdy jsem měla někoho jiného a teď z toho nemám vůbec dobrý pocit… :-(

Na kontrolu jdu 24.11., takže příští středu, už to chci mít za sebou, abych měla klid že je všechno jak má být :wink: Já vlastně ani nevím, jakou mám krevní skupinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.10 12:28

chitkitko- jsem ráda, že nejsem jediná, která se bojí. Já měla právě ulet před třemi lety, uplně bych na to zapoměla, ale prostě jsem pořád nějaká vystreslá a vzpoměla jsem si na to a teď nebudu v klidu spát.
utěšuju se tím, že jsem mezitím měla spousty krevních testů a předoperační vyšetření a třeba by tam byly znát nějaké změny.. Nevím. Pořád se jen něčeho bojím. Děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.11.10 12:34

Nainuva - taky si říkám, že už jsem byla na hodně odběrech, ale je otázka, zda to z toho obyčejného odběru poznaj :nevim: No až budu mít po vyšetření a budu znát výsledky, budu rozhodně klidnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 12:37

Když fotečku, tak tady je. Ale není tam toho moc vidět je to dost rozmazané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.11.10 12:39

Někdo se tu ptal, jestli vzít partnera (manžela) až půjdete na kontrolu k Dr. Já bych taky chtěla, aby šel se mnou, ještě jsme o tom spolu nemluvili, ale normálně bych ho nechala v čekárně a s doktorem se domluvila, že až mi bude dělat UTZ, abych si ho mohla zavolat k sobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 12:42

No mě dneska dělala opět vaginální, takže k tomu bych partnera asi nepotřebovala, ale až půjdu na klasický, tak proč ne. Manžel už se na to moc těší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.11.10 12:44

Brkatko, gratuluju ke kontrole. Fotecka je pekna.  :palec:

Katusko, no me doktor rikal, ze nejsem jeste v rizikovem veku, tak pujdu az na odbery v 16. tydnu a pak na nejaky vetsi ultrazvuk, nevim, co tim myslel, ale rozhodne ten NT screening do 13. tydne naplanovany nemam. A asi to necham byt, doktorovi duveruju, ze vi, co dela, a rikam si, ze by se kdyztak na neco prislo z krve. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
15.11.10 12:55

Brkatko - gratuluju :kytka:

Katuška - jak psaly holky kvůli tomu screeningu, domluv se se svým doktorem…já jdu na odběry ve ČT 18.11. a také na UZ …těším, těším…ale teda bojím se odběrů, nemám vůbec žily :(

Kristý - super tip s tou skupinou, jdu se tam přidat…jestli se mi to podaří :)

PeŤula - nechceš mi ráno nosit také čerstvé rohlíčky??? :lol: ****

Holky, já jdu koupit mamce dárek a pak jdu s kamarádkami na drby do cukrárny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 13:00
Eli11 píše:
Brkatko, gratuluju ke kontrole. Fotecka je pekna. :palec:Katusko, no me doktor rikal, ze nejsem jeste v rizikovem veku, tak pujdu az na odbery v 16. tydnu a pak na nejaky vetsi ultrazvuk, nevim, co tim myslel, ale rozhodne ten NT screening do 13. tydne naplanovany nemam. A asi to necham byt, doktorovi duveruju, ze vi, co dela, a rikam si, ze by se kdyztak na neco prislo z krve. :think:
Eli, nevím, ale NT scr. není „jen pro rizikový věk“. Naopak je to modernější testování a píše se: Screening NT kombinuje ultrazvukové vyšetření tloušťky nuchálního projasnění (NT = nuchal translucency) s vyšetřením z krve matky. Kombinace těchto dvou metod umožňuje detekci 75-80% dětí s Downovým syndromem.

Tradiční screening (trojitý test) narozdíl od screening NT dokáže zachytit jen 50-60% dětí s tímto syndromem. Proto se doporučuje vyšetření screenig NT.

A osobně znám ve svém okolí několik mladých maminek -do 30ti let- co mají dítko s DS, i když triply jim vyšly v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.10 13:06

Taky přemýšlím, kdy s sebou partnera- jestli mi i před ním bude dělat vnitřní- vzhledem k mé postavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 13:13

Já ho chci vzít až na 3D ultrazvuk, ve 21. týdnu. Takže ještě 10 týdnů vydržet :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 13:15
Nainuva píše:
Taky přemýšlím, kdy s sebou partnera- jestli mi i před ním bude dělat vnitřní- vzhledem k mé postavě :lol:
Nai já beru svého přítele na NT screening určitě. Tak trochu počítám s tím, že u dvojčátek mi bude dělat utz i vnitřně- uvidíme, jak tam budou dětičky „uspořádané“ :mrgreen: .Ale to je přeci jedno, můj partner mě zná jaká jsem a dr. je to podle mě jedno, kdo kouká…(když jsou v nemocnici medici, tak tam taky kouká lidí plno :wink: )Přítel už se moc těší, až ty naše rošťáky uvidí :palec: Každý den mi hladí bříško a povídá jim.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí