Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
14.11.10 20:30

holky, zase to pak smažu, když ještě nejsme uzavřená skupina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223

holky, zase to pak smažu, když ještě nejsme uzavřená skupina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377

taky jsem mu to dala pěkně sežrat… :mrgreen:
nakonec přijel s dárkem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 20:31

:mrgreen: no, to jsem na toho mýho zvědavá- když se hádáme tak si vždycky lehne do postele a usne, takže samozřejmě spí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
14.11.10 20:34

Krásný nedělní večer děvčata. U nás byly hody, takže se jedlo a jedlo a jedlo…ještě teď je mi těžko a břicho mám nafouknuté jako balonek :mrgreen:
V pátek večer jsme naše miminka oznámili rodině přítele- švagrová na mě koukla a hned věděla, která bije. Všichni měli obrovskou radost :potlesk: a těší se až budou muchlat mrňousky. Mým rodičům a sestře jsme to oznámili v sobotu při obědě…přijali to krásně- taťka řekl, že teda nebude vyhazovat ty formičky na písek, co skladuje ve sklepě a zavazí mu tam :mrgreen: . Vzhledem k tomu, že máme 10 štěňátek, za 14 dnů budeme mít britské koťátka a my čekáme dvojčátka, tak se švagr zeptal, jestli u nás nění nějaké záření nebo,co???že je taková „úroda“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak jsem klidně pro uzavřenou skupinu- myslím, že se to žádá přes administrátora… A FB mám-moc tam nechodím, ale podle jmen vás zkusím najít a přidat jako přátele- já se tu chci „odtajnit“ až po 12tt…teda pokud se nezamčeme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 20:35

:lol: Birmo, to je hezký, že to všichni hezky přijali. :dance: jste měli vejletový víkend :mrgreen: tohle záření by mohlo být dost žádané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 20:36

Nai bude to v poho , uvidíš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 20:36

Nai bude to v poho , uvidíš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 20:37

snad jo, jdu se zdejchnout- jako že jsem naštvaná, ale jdu se mrknout na holky do práce a pokecat a vezmu jim ten perník, co jsem pekla pro něj. ať si sní suchej chleba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 20:39

takhle pozdě do práce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
14.11.10 20:52
Nainuva píše:
Když to napíšu na plnou hubu, uplně se mi pak honí v hlavě myšlenka, jak je vzrušený, když na tu fotku kouká, ten mobil bych mu rozmlátila o hlavu. On tvrdí, že o nic nejde, prostě to vyfotil a zapoměl na to. Ale tak to neměl ani fotit :pocitac:

Ahoj, taky se přidávám, chlapi jsou takový. Já jsem taky přecitlivělá, občas vůbec nechápu srandu od manžílka. Já jsem tento víkend nepoužitelná, jelikož jsme na návštěvách, takže nestíhám na všechno reagovat. Jsem taky pro uzavření :-D. S FB si to asi ulehčím :-), jsem Andrea Čemusová, takže ráda si vás přidám, jen mi tam napište přezdívky, ať vím, která jste která a kdyžtak zbytek se pokusím doplnit dle seznamu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
14.11.10 20:55

pekny vecer vsem :mavam:
my jsme to dnes na oslave rekli vsem, az na (zarlive)vyjimky meli vsichni radost. a svagrova to na me poznala, prej podle briska :think: je fakt, ze se to schovavat nesnazim, kdyz uz to vsichni vedi,ale prekvapila me.
taky jsem pro uzavrenou skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.11.10 21:50
andiska píše:
u mě to je naopak, před těhu jsem vůbec neměla na sex pomyšlení, a ted mě to i baví…njn, hormony…někomu se změní tak že nechce a předtím chtěl a naopak…

Tak my jsme dneska už sexík měli a byť mi nebylo dvakrát dobře, tak byl naprosto skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.11.10 21:56

Ahoj :)
Tak jsem ségru podcenila.. nevykecala ani slovo.. dneska jsem to teda oznámila babičce a dědovi a měli velikou radost :dance: tak moc se mi ulevilo..
A jsem taky pro uzavřenou diskuzi.. ale kdo se toho ujme?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.11.10 21:56
dobrý nápad. Pokusím se ke jménům přidat ještě přezdívky ať je přehled.
medulinkax píše:
Nainuva píše:
Když to napíšu na plnou hubu, uplně se mi pak honí v hlavě myšlenka, jak je vzrušený, když na tu fotku kouká, ten mobil bych mu rozmlátila o hlavu. On tvrdí, že o nic nejde, prostě to vyfotil a zapoměl na to. Ale tak to neměl ani fotit :pocitac:
Ahoj, taky se přidávám, chlapi jsou takový. Já jsem taky přecitlivělá, občas vůbec nechápu srandu od manžílka. Já jsem tento víkend nepoužitelná, jelikož jsme na návštěvách, takže nestíhám na všechno reagovat. Jsem taky pro uzavření :-D. S FB si to asi ulehčím :-), jsem Andrea Čemusová, takže ráda si vás přidám, jen mi tam napište přezdívky, ať vím, která jste která a kdyžtak zbytek se pokusím doplnit dle seznamu :-D

dobrý nápad. Pokusím se ke jménům přidat ještě přezdívky ať je přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí