Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, zase to pak smažu, když ještě nejsme uzavřená skupina ![]()
holky, zase to pak smažu, když ještě nejsme uzavřená skupina ![]()
no, to jsem na toho mýho zvědavá- když se hádáme tak si vždycky lehne do postele a usne, takže samozřejmě spí ![]()
Krásný nedělní večer děvčata. U nás byly hody, takže se jedlo a jedlo a jedlo…ještě teď je mi těžko a břicho mám nafouknuté jako balonek ![]()
V pátek večer jsme naše miminka oznámili rodině přítele- švagrová na mě koukla a hned věděla, která bije. Všichni měli obrovskou radost
a těší se až budou muchlat mrňousky. Mým rodičům a sestře jsme to oznámili v sobotu při obědě…přijali to krásně- taťka řekl, že teda nebude vyhazovat ty formičky na písek, co skladuje ve sklepě a zavazí mu tam
. Vzhledem k tomu, že máme 10 štěňátek, za 14 dnů budeme mít britské koťátka a my čekáme dvojčátka, tak se švagr zeptal, jestli u nás nění nějaké záření nebo,co???že je taková „úroda“
![]()
Jinak jsem klidně pro uzavřenou skupinu- myslím, že se to žádá přes administrátora… A FB mám-moc tam nechodím, ale podle jmen vás zkusím najít a přidat jako přátele- já se tu chci „odtajnit“ až po 12tt…teda pokud se nezamčeme ![]()
Birmo, to je hezký, že to všichni hezky přijali.
jste měli vejletový víkend
tohle záření by mohlo být dost žádané
snad jo, jdu se zdejchnout- jako že jsem naštvaná, ale jdu se mrknout na holky do práce a pokecat a vezmu jim ten perník, co jsem pekla pro něj. ať si sní suchej chleba ![]()
Nainuva píše:
Když to napíšu na plnou hubu, uplně se mi pak honí v hlavě myšlenka, jak je vzrušený, když na tu fotku kouká, ten mobil bych mu rozmlátila o hlavu. On tvrdí, že o nic nejde, prostě to vyfotil a zapoměl na to. Ale tak to neměl ani fotit
Ahoj, taky se přidávám, chlapi jsou takový. Já jsem taky přecitlivělá, občas vůbec nechápu srandu od manžílka. Já jsem tento víkend nepoužitelná, jelikož jsme na návštěvách, takže nestíhám na všechno reagovat. Jsem taky pro uzavření
. S FB si to asi ulehčím
, jsem Andrea Čemusová, takže ráda si vás přidám, jen mi tam napište přezdívky, ať vím, která jste která a kdyžtak zbytek se pokusím doplnit dle seznamu ![]()
pekny vecer vsem ![]()
my jsme to dnes na oslave rekli vsem, az na (zarlive)vyjimky meli vsichni radost. a svagrova to na me poznala, prej podle briska
je fakt, ze se to schovavat nesnazim, kdyz uz to vsichni vedi,ale prekvapila me.
taky jsem pro uzavrenou skupinu
andiska píše:
u mě to je naopak, před těhu jsem vůbec neměla na sex pomyšlení, a ted mě to i baví…njn, hormony…někomu se změní tak že nechce a předtím chtěl a naopak…
Tak my jsme dneska už sexík měli a byť mi nebylo dvakrát dobře, tak byl naprosto skvělý.
Ahoj ![]()
Tak jsem ségru podcenila.. nevykecala ani slovo.. dneska jsem to teda oznámila babičce a dědovi a měli velikou radost
tak moc se mi ulevilo..
A jsem taky pro uzavřenou diskuzi.. ale kdo se toho ujme?? ![]()
medulinkax píše:Nainuva píše:Ahoj, taky se přidávám, chlapi jsou takový. Já jsem taky přecitlivělá, občas vůbec nechápu srandu od manžílka. Já jsem tento víkend nepoužitelná, jelikož jsme na návštěvách, takže nestíhám na všechno reagovat. Jsem taky pro uzavření
Když to napíšu na plnou hubu, uplně se mi pak honí v hlavě myšlenka, jak je vzrušený, když na tu fotku kouká, ten mobil bych mu rozmlátila o hlavu. On tvrdí, že o nic nejde, prostě to vyfotil a zapoměl na to. Ale tak to neměl ani fotit. S FB si to asi ulehčím
, jsem Andrea Čemusová, takže ráda si vás přidám, jen mi tam napište přezdívky, ať vím, která jste která a kdyžtak zbytek se pokusím doplnit dle seznamu
dobrý nápad. Pokusím se ke jménům přidat ještě přezdívky ať je přehled.