Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
714
15.11.10 10:05

Tak, protože mě to už nebaví a začíná mi jít z toho facebooku hlava kolem a myslím, že i spoustu z vás by asi brzy otrávilo hledat v těch dlouhých seznamech kdo je kdo, tak jsem vymyslela jednoduší variantu.

1. Založila jsem na face uzavřenou skupinu s pracovním názvem My holky. Tam střádám všechny zatím nalezené lidičky.
2. Pokud si ji zadáte do vyhledávače a požádáte o vstup do skupiny, tak budete moci komunikovat s námi i přes face v této uzamčené skupině, kde nikdo cizí se nic nedozví. Ale hlavně se bez problémů dostanete ke všem lidičkám bez složitého vyhledávání. To by se vám mělo povést i bez žádání o vstup.
3. Protože těch skupin tam je i více, tak po otevření skupiny se vám zobrazí seznam a jako správce jsem tam zatím já jako Kristýna Kratochvílová.
4. Přidám vám sem fotečku z face, abyste to měli ještě snažší.

Tím končím, tvá Máňa :mavam: a jdu uklízet. Snad jsem vám to usnadnila :-) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
15.11.10 10:54

Kristyno, dik, tak ja se zkusim prihlasit na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
15.11.10 10:57

Holky a vy jdete všechny na ten NT screening?? A to jste se objednávaly hodně dopředu? A musely jste mít od svého dr. nějaké doporučení? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.10 10:59

Katusko ja nevím. Te´d mě dr poslala jen na krevní obraz, hiv a pod. A o screeningu nemluvila. Tak snad se o tom zmíní, abych to neprošvihla. Až tam u ní budu, budu 11+5! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 11:04
Katuskaa píše:
Holky a vy jdete všechny na ten NT screening?? A to jste se objednávaly hodně dopředu? A musely jste mít od svého dr. nějaké doporučení? :think:
Katusko, mě napsal můj dr. doporučení na screening ultrazvuk(hlavně kvůli tomu, že jsou to dvojčátka)a když jsem se objednávala, tak se mě sestra zeptala, jestli chci jen utz nebo i celkový screening. Tak jsem si řekla celkový screening. Tohle není povinné, tak nevím, jaká je praxe doktorů. Možná to některý navrhne, jiný to třeba nechává na mamince. Na několika diskuzích byly holky, co šly až v 16tt na triply, prootže dřív jim dr. nic neřekl. Ale já s těmi dvojčátky a vzhledem k věku chci i tento prvotrimestrální screening- triply dle krve pro dvojčátka bývají o ničem… Jinak budu 12+3. A už se moc těším na ty bobíšky :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
15.11.10 11:06

Ahoj holky, s uzavřenou skupinou souhlasím, fc zatím založený nemám :think:

Katusko, na screening jsem se objednávala 1.11. a jdu tam 1.12. Dr. mi dala doporučení a tel. ať se objednám. Ale každý dr. to dělá jinak. Zkus se zeptat jak tam půjdeš na ko nebo tam zavolej, ať víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
15.11.10 11:18

Tak jsem Vás holky konečně po víkendu dočetla, a byla to docela makačka :roll: Dočítám Vás v práci, tak jsme u toho občas musela něco udělat :wink:

O víkendu jsem byla cvičit v Semilech, tak jsem si lehce zasportovala a bylo mi moc dobře :-) A včera večer jsem se na sebe koukala do zrcadla a řikala sem si, že sem nějaká přejedená, že mám hrozně nafouklé břicho. No a ráno tam to břicho bylo pořád…Tak doufám, že to na mě zatím nikdo nepozná :think: Kalhoty mi jsou zatím všechny, ale po Vánocích asi taky budu muset koupit nový, těhu :-)

Napsala jsem si Vás všechny, co jste tu dávaly jména co máte na FB, já jsem tam jako Blanka Střechová :palec:

A jinak všem kdo měli v pořádku prohlídku, gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
15.11.10 11:18

Aha..no mi o tom dr. vůbec nic právě neřekl..tak uvidím na kontrole..ale aby to už nebylo pozdě..a myslíte že to nevadí kdybych tam případně nešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.10 11:25

teda taky bych to nerada promeškala. :think:

holky, mě normálně včera přepadl strach z těch HIV testů. celý život mám jednoho, jen před 3mi lety jsme měli pauzu a měla jsem malý úlet. a teď se mi to nějak vybavilo a budu se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
15.11.10 11:26
Katuskaa píše:
Aha..no mi o tom dr. vůbec nic právě neřekl..tak uvidím na kontrole..ale aby to už nebylo pozdě..a myslíte že to nevadí kdybych tam případně nešla?
Katusko tady je odkaz na jednu z diskuzí ohledně NT scr. -http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep_tree.asp?all=yes&id=13883147&typ=0
spousty holek co mají NT scr. v pořádku, tak pak ani na triply nejdou, protože ja se tam píše, můžou být falešně pozitivní :nevim: A pokud ví, tak se dělají do ukončeného 13tt. Tak si radši ke svému dr. zavolej. A myslím, že doporučení nepotřebuješ- stejně se to platí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.11.10 11:27

Musím se na to ve čtvrtek dr. zeptata, až půjdu na kontrolu (já už se tak těším :dance: :dance: , ale zároveň i trošku bojím :-? ) Docela ráda bych si nechala ten prvotrimestrální screening taky udělat, ať mám trošku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
15.11.10 11:34

Ahojky holky, tak jsem dneska byla na 1. odběrech, na HIV, žloutenku, krevní skupinu apod.
Fazolka má už 35 mm!!! Dostala jsem další obrázek, tak jsem moc šťastná!! :srdce:

Příspěvek upraven 15.11.10 v 11:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
15.11.10 11:35

krásný, to už je macek :palec: blahopřeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
15.11.10 11:38

Jee gratuluju..to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
15.11.10 11:39
brkatka píše:
Ahojky holky, tak jsem dneska byla na 1. odběrech, na HIV, žloutenku, krevní skupinu apod.
Fazolka má už 35 mm!!! Dostala jsem další obrázek, tak jsem moc šťastná!! :srdce:Příspěvek upraven 15.11.10 v 11:37
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky