Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, já určitě souhlasím s uzavřením, už kvůli fotkám, co se sem dávají, a pak celkově mi to přijde lepší…kdo bude chtít, může přeci požádat o vstup ![]()
Kristý - mám tam fotku s dcerkou v náručí, jsem blondýnka - delší vlasy. Mě dneska FB prostě blbne a ne a ne se tam připojit
Ale budu ráda, když bys mi do SZ poslala ten seznámek ![]()
Ahoj tehuliny
prave sem se vratila z chalupy, zboznuju krasne odpocinkove vikendy
pokusila jsem se docist, vse co jsem v diskuzi zameskala, ale jste desne ukecane. Zitra jdu na odbery krve pro nejake testy. Jinak se citim kraaasne tehotne, u nas to vi jen rodice a sourozenci, vsichni byli upozorneni, ze prozrazeni se tresta ![]()
Zdravím všechny po krásném a teplém víkendu (takhle by mohlo být skoro celou zimu
). Pustila jsme se do mytí oken (ale opatrně
)
Souhlasím s uzavřenou skupinou. Facebook asi jako jediná nemám
, ale zatím si ho zakládat nebudu. Až to jednou postihne i mě tak dám určitě vědět
.
Mé těhu zatím ví jen nejbližší rodina a také jsem všechny upozornila, aby nevypouštěli do světa. A pak to ví v práci šéfová a naše kancelář a zatím tvrdily, že veškeré dotazy se snaží vyvracet (jsem na neschopence). No, zatím nebudu psát ani své jméno, příjmení nemám zrovna obvyklé, ale do uzavřené skupiny se vám pak představím ![]()
Ahoj holky, my jsme se vrátili od rodiny z Brna, tak už to ví od nás všichni. Měli velkou radost ![]()
Akorát jsem unavená, přes půl noci jsem probděla a nešlo mi usnout ![]()
Jinak na FB jsem Zuzana Tůmová.
Těm, které zítra čeká kontrola, good luck ![]()
Dneska to vidím na brzkou dobrou noc ![]()
Takže, vzhledem k tomu, že se tu zatím stejně veřejně odtajňujete, tak seznam zatím odtajněných napíšu rovnou sem. Pokud jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám a prosím o doplnění mezery.
Kristýna Kratochvílová
Jana Cutychová
Katka Ciefova
Petra Berná
Petra Pařízková
Renata Wolfová
Tereza Smékalová
Zuzana Tůmová
Když bude problém s hledáním někoho, tak písněte, já vám přímo na face pošlu odkaz.
díky za seznam
![]()
Tak mě ten můj tak nas.. naštval, cítím se tak uražená. nevím, jestli jsem přecitlivělá, nebo ne, ale funim tady zlostí! ![]()
Krásný večer
Tak jestli můžu mluvit za mě,tak já jsem taky pro,by jsem si mísnost zamkly. ![]()
Holky mě bylo dneska zase tak zle..Žaludek jak na vodě a bolest hlavy..takže jsem udělala oběd a od dvanácti jsem jen ležela,ještě,že je mužík doma a o malou e postaral.. ![]()
Nai a co ti mužík provedl,jestli to není tajný? ![]()
Peťu- počkám až se zklidním a pak to sem dyžtak napíšu, nechci pak litovat svých slov
![]()
Tak to je jasný,to chápu.. ![]()
Holky dneska se asi nevyhnu sexíku
,já vím,je to strašný,ale já na to vůbec nemám chuť.
Jenže už se vymlouvám dlouho a dnes mi to asi neprojde..
![]()
Peťulinkaaa píše:
Tak to je jasný,to chápu..Holky dneska se asi nevyhnu sexíku
![]()
Peťu já na sex taky vůbec nemám chuť, naposled jsme ho měli minul pátek. Je mi to strašně blbé vůči drahému, před těhu jsme sexíkovali téměř denně a teď tohle. Já bych kvůli němu tak strašně ráda, ale já na to teď nemám prostě ani pomyšlení. Zatracené hormony!
Peťulinkaaa píše:
Tak to je jasný,to chápu..Holky dneska se asi nevyhnu sexíku
![]()
…čeká mě podobný program
![]()
Nějak nestíhám psát, ale pokukuju…
Facebook mám Kateřina Tomášková…
jinak špinění už ustálo,je mi docela fajn, akorát pořád žeru
![]()
manžel mě dnes nepustil z gauče, tak uklidil byt, vyluxoval, vytřel a uvařil oběd(kuře na paprice) a véču také udělal… ![]()