Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3735
14.11.10 18:23

Holky, já určitě souhlasím s uzavřením, už kvůli fotkám, co se sem dávají, a pak celkově mi to přijde lepší…kdo bude chtít, může přeci požádat o vstup :think:

Kristý - mám tam fotku s dcerkou v náručí, jsem blondýnka - delší vlasy. Mě dneska FB prostě blbne a ne a ne se tam připojit :cert: Ale budu ráda, když bys mi do SZ poslala ten seznámek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
14.11.10 18:31

Ahoj tehuliny :) prave sem se vratila z chalupy, zboznuju krasne odpocinkove vikendy ;) pokusila jsem se docist, vse co jsem v diskuzi zameskala, ale jste desne ukecane. Zitra jdu na odbery krve pro nejake testy. Jinak se citim kraaasne tehotne, u nas to vi jen rodice a sourozenci, vsichni byli upozorneni, ze prozrazeni se tresta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
14.11.10 18:52

Zdravím všechny po krásném a teplém víkendu (takhle by mohlo být skoro celou zimu :mrgreen: ). Pustila jsme se do mytí oken (ale opatrně :wink: )
Souhlasím s uzavřenou skupinou. Facebook asi jako jediná nemám :-? , ale zatím si ho zakládat nebudu. Až to jednou postihne i mě tak dám určitě vědět :wink: .
Mé těhu zatím ví jen nejbližší rodina a také jsem všechny upozornila, aby nevypouštěli do světa. A pak to ví v práci šéfová a naše kancelář a zatím tvrdily, že veškeré dotazy se snaží vyvracet (jsem na neschopence). No, zatím nebudu psát ani své jméno, příjmení nemám zrovna obvyklé, ale do uzavřené skupiny se vám pak představím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
14.11.10 19:07

Ahoj holky, my jsme se vrátili od rodiny z Brna, tak už to ví od nás všichni. Měli velkou radost :dance:
Akorát jsem unavená, přes půl noci jsem probděla a nešlo mi usnout :roll:
Jinak na FB jsem Zuzana Tůmová.
Těm, které zítra čeká kontrola, good luck :palec:
Dneska to vidím na brzkou dobrou noc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
14.11.10 19:24

Takže, vzhledem k tomu, že se tu zatím stejně veřejně odtajňujete, tak seznam zatím odtajněných napíšu rovnou sem. Pokud jsem na někoho zapomněla, tak se omlouvám a prosím o doplnění mezery.

Kristýna Kratochvílová
Jana Cutychová
Katka Ciefova
Petra Berná
Petra Pařízková
Renata Wolfová
Tereza Smékalová
Zuzana Tůmová

Když bude problém s hledáním někoho, tak písněte, já vám přímo na face pošlu odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 19:33

díky za seznam :palec: :huban:

Tak mě ten můj tak nas.. naštval, cítím se tak uražená. nevím, jestli jsem přecitlivělá, nebo ne, ale funim tady zlostí! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.11.10 19:38

Krásný večer

Tak jestli můžu mluvit za mě,tak já jsem taky pro,by jsem si mísnost zamkly. :wink:

Holky mě bylo dneska zase tak zle..Žaludek jak na vodě a bolest hlavy..takže jsem udělala oběd a od dvanácti jsem jen ležela,ještě,že je mužík doma a o malou e postaral.. :huban:

Nai a co ti mužík provedl,jestli to není tajný? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.11.10 19:46

Peťu- počkám až se zklidním a pak to sem dyžtak napíšu, nechci pak litovat svých slov :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.11.10 19:52

Tak to je jasný,to chápu.. :wink:

Holky dneska se asi nevyhnu sexíku :oops: ,já vím,je to strašný,ale já na to vůbec nemám chuť. :cry: Jenže už se vymlouvám dlouho a dnes mi to asi neprojde.. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 19:54
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
14.11.10 19:54
kattarinka píše: :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
14.11.10 19:55
Peťulinkaaa píše:
Tak to je jasný,to chápu.. :wink:Holky dneska se asi nevyhnu sexíku :oops: ,já vím,je to strašný,ale já na to vůbec nemám chuť. :cry: Jenže už se vymlouvám dlouho a dnes mi to asi neprojde.. :oops: :oops:

Peťu já na sex taky vůbec nemám chuť, naposled jsme ho měli minul pátek. Je mi to strašně blbé vůči drahému, před těhu jsme sexíkovali téměř denně a teď tohle. Já bych kvůli němu tak strašně ráda, ale já na to teď nemám prostě ani pomyšlení. Zatracené hormony!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
14.11.10 19:57
Peťulinkaaa píše:
Tak to je jasný,to chápu.. :wink:Holky dneska se asi nevyhnu sexíku :oops: ,já vím,je to strašný,ale já na to vůbec nemám chuť. :cry: Jenže už se vymlouvám dlouho a dnes mi to asi neprojde.. :oops: :oops:

…čeká mě podobný program :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 19:57

Nějak nestíhám psát, ale pokukuju…
Facebook mám Kateřina Tomášková…
jinak špinění už ustálo,je mi docela fajn, akorát pořád žeru :mrgreen: :mrgreen:
manžel mě dnes nepustil z gauče, tak uklidil byt, vyluxoval, vytřel a uvařil oběd(kuře na paprice) a véču také udělal… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
14.11.10 19:59

tak to my máme sex zakázaný,a manža chápe… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie