Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, loučím se s vámi, přišel domů i manžel, tak si dáme společnou véču
Mějte pěkný víkend, já jedu za našima na Vysočinu a budu tam až do ST…každopádně se tu v neděli ukážu, doufám, že toho moc nenakecáte
![]()
Pohyby? Paráda?
Ani bych je mít nemusela
Kiki se moc nehýbala, kolikrát jsem se musela nahřát ve vaně a hrkat břichem aby se milejdy pohla a když i půl dne neaktivovala myslela jsem že vyletím strachem z kůže
JJ, rybička když propluje je to úžasný, ale když se nehýbe pořád se sleduješ ![]()
takze se kazdopadne sledujes porad, tak jeste 6 mesicu sledovani holky
to budou nervy
a pak to bude sledovani toho co bylo uvnitr, ale zvenku ![]()
Což o to, 6 měsíců sledování a pak to vystřídá zase strach o cvrčka ![]()
Nai gratulace ke kontrole!
já jdu taky až 23.11 je to nekonečný! zvlášť když jsem bez nějakých příznaků… ![]()
Teruška píše:
Nainu, držím palce na kontrolu!!Já jsem jela Matýska vyzvednout z jeslí… má zánět v očíčku, blbý jesle, blbá rýma…vypadá to že budeme asi doma…
Jinak mě napadlo, máte holky fejsbuky?? Jak sem dáváte ty fotečky, že by bylo fajn, aby sme viděly kdo je za nickem…jen nápad, esli je blbej beru zpět!
Lu: ty jo močák, no tak hlavně že se na to přišlo včas.. tak doma šup odpočívat, příští týden nám nahrává…je svátek
Tak já facebook mám a docela hodně ho využívám, takže kdo chce, tak mě tam najde jako Kristýna Kratochvílová
Nainuvo a Bludičko moooc gratuluji ke kontrolám ![]()
Ohledně těhu kalhot, já mám dvoje z H&M. Jedny černé, co se hodí ke všemu a jedny rifle, taky super. Oboje vůbec nevypadají, jako těhu. Byl tam větší výběr, než v C&A. A co se týká tunik a triček, tak nedám dopustit na New Yorker. Tam je toho milion a mají často i slevy. Na jaře tam určitě zase vyrazím, ať mám do čeho schovat pupík ![]()
Jo a na kontrolu 23.11. už jdeme minimálně tři
Doufám, že to budou zase jen dobré zprávičky ![]()
Gratuluju k úspěšným kontrolám ![]()
Já mám až 25.11. to nevydržím ![]()
A taky mám FB a klidně dám.
Pro dnešek a pro celý víkend se s vámi loučím
Fičíme do Brna za rodinou, oznámit osobně tu naší novinu ![]()
Opatrujte se a moc nekecejte, nebo se z toho čtení v pondělí zblázdním ![]()
Pa a hezký víkend všeeeeeem ![]()
Já jdu taky 23 ![]()
Mě na fejsu najdete jako Terezka Smékalová..
S tím strachem to tak je… nikdy už neskončí.. a až se píďata vylodí, tak bude ještě o mnoho větší…
Nainu: MOC GRATULUJU!!!!
no jo, vzdyt jsem rikala, ze budem pozorovat zvenci to co bylo zevnitr ![]()
zuzule77 píše:
Nainuvo a Bludičko moooc gratuluji ke kontrolám
Ohledně těhu kalhot, já mám dvoje z H&M. Jedny černé, co se hodí ke všemu a jedny rifle, taky super. Oboje vůbec nevypadají, jako těhu. Byl tam větší výběr, než v C&A. A co se týká tunik a triček, tak nedám dopustit na New Yorker. Tam je toho milion a mají často i slevy. Na jaře tam určitě zase vyrazím, ať mám do čeho schovat pupík
Krásný večer děvčata ![]()
Nainuvo, Bludičko
Jsem moc ráda za dobré zprávičky, gratulace ke kontrolám ![]()
Přelouskala jsem, co se tu dnes dělo a vidím, že řešíte kalhoty… no taky v brzké době budu muset nějaé pořídit. Ráno na mě není nic vidět, ale přes den se bříško nafoukne a tlačí v kalhotech. Jenom jedny rifle, co jsou bokovky jsou v pohodě, jenomže do práce chodím „za dámu“ a tak musím nějaké černé kalhoty pořídit. Nejlíp nějaké vlněné, teplé, abych v nich odchodila zimu. No a pak ještě jedny těhu rifle a to stačí… Látková břišní pásy aspoň ve 3 barvách, než dorostu do obr rozměrů
… Ale je blbý, že nás stihne i teplo teplíčko-květen a červen
první syn je taky v půli června a měla jsem problém co na sebe- najednou poslední týden v květnu vyskočilo sluníčko 30st. a já měla jen teplé zimní hadry
Mamka mi tehdy ušila kalhoty i halenu, tak jsem to těch pár dnů vydržela. No, teďka se utěšuju, že dvojčátka vykouknou na svět dřív a třeba se horku vyhnu ![]()