Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
gabi.design píše:Křupka1 píše:Já jsem zvědavá co bude říkat ten můj na obrázek.
Měsíc je strašně dlouhej, mně to taky neutíkalo… A fotku jsem měla nakázáno přinést i z první kontroly, manžel byl strašně natěšeneja pořád se na ní chodil celý měsíc koukat. A to jsem ji o ní málem zapomněla říct
. Teď jdu ta 14 dní, tak to rychle uteče
Bude z toho nadšenej
. Ale stejně je to nejhezčí na té obrazovce, když už se hýbe, říkam si, že je škoda, že tam se mnou nebyl. A možná mu to nevyjde ani za těch 14 dní
.
Mě dal dr. průkazku v 7+3, když bylo vidět na utz srdíčko.
Už jsem něco z toho vyčetla, má tam napsáno NT 0,9, na netu jsem vyčetla, že je to hodnota šíjového projasnění a kdyby byla skutečně takováhle, tak by to bylo super
![]()
Hrozně rychle ten čas letí, přišlo mi to tak za dlouho až půjdu na kontrolu, ale za týden už bude ten screening
. Pak to teda bude utíkat hůř, další kontrolu mám až 20. 12. ale to už bych mohla být v nějakém 16-17tt a doufám, že už dá o sobě prcek vědět i jinak ![]()
Křupka1 píše:gabi.design píše:Bude z toho nadšenejKřupka1 píše:Já jsem zvědavá co bude říkat ten můj na obrázek.
Měsíc je strašně dlouhej, mně to taky neutíkalo… A fotku jsem měla nakázáno přinést i z první kontroly, manžel byl strašně natěšeneja pořád se na ní chodil celý měsíc koukat. A to jsem ji o ní málem zapomněla říct
. Ale stejně je to nejhezčí na té obrazovce, když už se hýbe, říkam si, že je škoda, že tam se mnou nebyl. A možná mu to nevyjde ani za těch 14 dní
.
Přítel má v plánu teď se mnou jet, tak jsem ráda. Myslíte, že si ho mohu prostě jen tak vzít s sebou? I když to bude relativně ještě brzy? Budeme cca 12tt. + 4. Ráda bych, aby prcka viděl naživo, ale zase bych nerada, kdyby se tam doktor a sestra na mě divně dívali, že ho táhnu s sebou tak brzo.
Křupko, to má úplnou pravdu, naživo je to krásný zážitek, vidět jak se miminko hýbe ![]()
Manžel mě dneska zve na večeři, copak si asi dám
![]()
Jinak jsem koukala na fotky bříšek, a máte opravdu krásný bříška i ty fotky. Ta s tou holčičkou je krásná a jak tatínek dává bříšku pusinko to taky. Musíme to tentokrát taky nějak umělecky zdokumentovat
.
gabi.design píše:Křupka1 píše:Přítel má v plánu teď se mnou jet, tak jsem ráda. Myslíte, že si ho mohu prostě jen tak vzít s sebou? I když to bude relativně ještě brzy? Budeme cca 12tt. + 4. Ráda bych, aby prcka viděl naživo, ale zase bych nerada, kdyby se tam doktor a sestra na mě divně dívali, že ho táhnu s sebou tak brzo.gabi.design píše:Bude z toho nadšenejKřupka1 píše:Já jsem zvědavá co bude říkat ten můj na obrázek.
.
Já bych asi zavolala doktorovi a zeptala se. Kdyby to u nás náhodou vyšlo a šel by se mnou, tak tam taky zavolám. Ale viděla jsem tam jednu holčinu, která tam byla s partnerem a taky na ní nebylo vidět zatím žádně bříško.
Gabi to by neměl být žádný problémy, až půjde dovnitř, tak řekni sestřičce, že tam máš chlapa sebou a chtěl by se podívat na utz a až ti ho bude dělat, tak ho pozve dál. Myslím že na to jsou zvyklí, na zvědavé tatínky
.
klávesnice mi vynechává šššš
, když to po sobě čtu tak si připadám jak tatar ![]()
Ahoj holky, vítám všechny nově příchozí a gratuluju k prohlídkám. Teď ještě Nainuva, už se těším na dobré zprávy.
Přiznám se, že jsem vás jen tak přeskákala
, bohužel nestíhám, manžel dneska dělá oslavu svátku (Martin), takže mu musím být trošku nápomocná!. Ještě jsem zaznamenala něco s FB, já ho mám taky a nevadí mi se odtajnit, jestli šlo o tohle, omlouvám se, ale nějak jsem počátek nestihla
.
Jsem ráda, že se všem daří a já se sem občas mrknu, abych stihla Nainuvu ![]()
Ahojky holčinky, dlouho jsem tu nebyla, docela trpím, a dnes jsem i
, tak jen doufám že to nebude každodenní…
No a včera jsem byla v nemocnici, jelikož jsem trochu zakrvácela, a lekla jsem se…Můj OG mi řekl že nevidí srdíčko, ale jelikož má jen břišní ultrazvuk, tak na tom to ještě vidět takhle brzy není…to jsem ale ještě netušila…tak jsem jela rychle do nemocnce, a vše je naprosto v pořádku, jen musím hodně ležet…
Jinak už jsem také pokukovala po těhu kalhotech v CA… ![]()
kattarinko, tak ještěže je všechno v pořádku a dopadlo to dobře. To musí být vždycky šok, vidět najednou i jenom trošku krve. Tak hezky odpočívej a mysli na samé pozitivní věci, ať jste s miminkem v klidu. ![]()
holky vy jste ale povidalky.
gratluju k dobrym zpravam od doktoru a doufam, ze Nainuva taky bude mit jen samy pekny zpravy.$
ja si ted odpocivam s nohama na stole, udelala jsem si konvici rooibose, zapalila svicky, posloucham hudbu a relaxuju, venku leje uz 24 hodin, pritel jel stehovat dceru, takze super podminky. navic zitra pracuju od 7 do 13:30 nejspis budu v kuchyni, takhle brzy neni na kase nikdo, to bude narocny, ale je to posledni dlouha smena
pak jsem jim rekla, ze maji utrum, 2-3 hodky denne na nohou mi nevadi, ale vic fakt ne. mam uvazek jen na 12 hodin tydne, takze jsem rekla at mi to rozstrkaji a ne ze to budu delat v kuse.
dnes jsem si koupila uzasnou fleecovou soupravu na doma, teplaky a mikcu a super to hreje a taky novej svetr, je delsi, tak mi nebude foukat na bricho. ale zatim je to vse jen velikost 36/38, tehotenmsky zatim nepotrebuju. ale pritel mi dnes rikal, kdyz jsem si to oblikla, ze uz je videt brisko
![]()
na toho 1.6. uz jsme asi 3. ja uvidim jestli mi to ve ctvrtek neposunou, ale rada bych si to tak nechala, protoze 1.6. mel narozeniny muj deda.
S tim FB jsem pro, ale kontakt bych spis poslala v SZ, nemusi to preci videt kdokoli kdo zabrousi na nasi diskuzi. uvidim co mi povi na kotrole, uz aby to bylo
gabi.design píše:Křupka1 píše:Přítel má v plánu teď se mnou jet, tak jsem ráda. Myslíte, že si ho mohu prostě jen tak vzít s sebou? I když to bude relativně ještě brzy? Budeme cca 12tt. + 4. Ráda bych, aby prcka viděl naživo, ale zase bych nerada, kdyby se tam doktor a sestra na mě divně dívali, že ho táhnu s sebou tak brzo.gabi.design píše:Bude z toho nadšenejKřupka1 píše:Já jsem zvědavá co bude říkat ten můj na obrázek.
.
Ahoj, manžel se mnou jde taky a to budu v 11+5. Dokonce paní doktorka mi to nabídla, když jsem jí vyprávěla, jak manžel je z toho nadšený a těší se na fotečky ![]()