Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luli přesně tak, chtělo by to větší výběr, ale jsem ráda, že jsem aspoň ty gatě sehnala. Mimíse nebude nic tlačit, mě už se v těch normoš džínách špatně pobývalo.
Chtěla bych ještě nějakou tu tuniku nebo nějaké delší tričko, které by bylo přes bříško.
Ahoj holky,
dva dny jsem se teď na počítač nedostala, a ani nestíhám dočítat. Středeční kontrola dopadla na výbornou, dokonce mi posunul od dva dny dřív termín, takže teď ho mám na 1. června
což je krásný, když je mezinárodní den dětí
Tak si ještě jdu přesunout metřík a zkusím nafotit ultrazvuk toho našeho prďolátka. Za týden v pondělí jdu na ten screening, budou mi dělat ultrazvuk i odběr krve najednou. Těším se až zase uvidím miminečko ![]()
taky vítám nové těhulky. nevím, která jste to sem psala (myslím že tulidlo), taky jsem dneska po obědě seděla s rozeplýma riflama
a připadám si jako bych snědla meloun ![]()
Koupila jsem si dneska těhu kalhoty a je to pohodlíčko…Do práce je asi ještě nosit nebudu, i když houby kdo pozná že jsou těhu, ale doma už si v nich lenoším ![]()
Líp mi to vyfotit při umělém osvětlení nešlo. Vlevo hlavička, vpravo zbytek
.
A co je tu nového?
bludička11 píše:
Líp mi to vyfotit při umělém osvětlení nešlo. Vlevo hlavička, vpravo zbytek.A co je tu nového?
Pěkný mrňous, gratuluji k úspěšné prohlídce ![]()
Křupka1 píše:bludička11 píše:Pěkný mrňous, gratuluji k úspěšné prohlídce
Líp mi to vyfotit při umělém osvětlení nešlo. Vlevo hlavička, vpravo zbytek.A co je tu nového?
Taky gratuluji! ![]()
Děkuju, když porovnám tu minulou fotku a tu teď, je to ohromný skok.
Akorát mě štve doktor, že tak škrábe, chtěla jsem si na netu nastudovat co mi napsal do těhuprůkajdy a nemůžu to po něm přečíst
.
A jak se máš? Nějaké nevolnosti?
My včera oznamovali mým rodičům, měli velkou radost, zítra nás čekají tchánovci, tak jsem na to zvědavá. Ale je možné, že to budou vědět dřív než dorazíme, protože ode dneška mají u sebe naší malou treperendu a je možný že nás práskne
![]()
Já tam taky nic nepřečtu, ale když to tam psala, tak to říkala i nahlas, ale bylo toho hodně, tak si nic nepamatuji. Ale říkala, že vše je zatím OK.
Já mám fotku z 5+6, kdy tam byla jen taková čárečka a teď v 10+1 krásný miminko, je to úžasný ![]()
Křupka1 píše:
Já tam taky nic nepřečtu, ale když to tam psala, tak to říkala i nahlas, ale bylo toho hodně, tak si nic nepamatuji. Ale říkala, že vše je zatím OK.
Já mám fotku z 5+6, kdy tam byla jen taková čárečka a teď v 10+1 krásný miminko, je to úžasný
To se máš, já ještě fotečku nemám. Doufám, že teď jí dostanu. To budeme ve třináctém týdnu, tak už snad jo. Stejně jsem si říkala po té první kontrole, jak to celý měsíc do poradny nevydržím a už jen dva týdny. Je hrůza, jak to letí. ![]()
shadowgirll píše:
se máte že už vám dala průkazku mě říkala že se dávají až ve 12 týdnu že do té doby je stále ještě větší riziko potratu a že by prej pak musela hodně průkazek rušit ,to je blbý co?chjo
Já myslela, že jí taky dostanu až po tom dvanáctém týdnu, ale dal mi ji hned. Vrznul mi průkajdu, dodal pár vysvětlení a pozval mě do první poradny za měsíc (teď už za dva týdny). Ale já jsem ráda, že ji mám, aspoň jsem mohla těhu oznámit v práci kvůli zvědání těžkých věcí a přesčasům. ![]()
Měsíc je strašně dlouhej, mně to taky neutíkalo… A fotku jsem měla nakázáno přinést i z první kontroly, manžel byl strašně natěšenej
a pořád se na ní chodil celý měsíc koukat. A to jsem ji o ní málem zapomněla říct
. Teď jdu ta 14 dní, tak to rychle uteče ![]()
Křupka1 píše:
Měsíc je strašně dlouhej, mně to taky neutíkalo… A fotku jsem měla nakázáno přinést i z první kontroly, manžel byl strašně natěšeneja pořád se na ní chodil celý měsíc koukat. A to jsem ji o ní málem zapomněla říct
. Teď jdu ta 14 dní, tak to rychle uteče
Já jsem zvědavá co bude říkat ten můj na obrázek. ![]()
shadowgirll píše:
se máte že už vám dala průkazku mě říkala že se dávají až ve 12 týdnu že do té doby je stále ještě větší riziko potratu a že by prej pak musela hodně průkazek rušit ,to je blbý co?chjo
Já ji dostala už v 5+6 a to jsem se taky divila
.