Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
12.11.10 13:31
vojkat píše:
Děkuji za hezké přivítání, holky.
Luli přeji brzké uzdravení:-)
Mám na Vás otázku. Kdy jste oznámily svoje těhotenství nejbližším? Pokud to v mém případě dobře dopadne, chtěli bychom dát fotku až pod stromeček. To bych byla ve 14 tt, ale jsem docela drobné postavy a mám trošku obavu, jestli už nebudu mít bříško. :-)
To Nainuva: můžeme si držet palečky navzájem, ale věřím, že u obou to tentokrát dobře dopadne. V kterém jsi týdnu?

Jsem 8+5, zrovna dneska jdu na kontrolu, zda pujde vidět srdíčko.
Pokud jsi štíhlounká, tak ve 14 tt už to asi pujde vidět. ale nemusí- každý je jiný. zase budeš mít jistotu, že máš za sebou nejrizikovější období.
Mí nejbližší už to vědí a dál uvidím dle příležitostí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
12.11.10 13:31

Křupka1 - u nás byla ještě možnost, že taťka měl teď 10.11.narozeniny. Ale pak jsem si řikala, že teď nebude čas se tam 3 víkendy ukázat vůbec, pak je mikuláš a mamka je o víkendu v práci, další víkend taky už máme naplánovaný, pak další (už 18.12.) je zase mamka přes víkend v práci, no a pak už jsou Vánoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 13:32

Jinak jsem třeba přemýšlela, že k vánocům bych udělala pohlednici do emailu- třeba ultrazvuk a psaní-veselé Vánoce přejí Jana, Jirka a bobulinka. A tohle třeba rozeslat kamarádům, tetě a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.11.10 13:34

Ahojky holky, tak já dneska doslova padám na hubu únavou. Jak na potvoru jsem v noci nezabrala, když se zrovna potřebuju vyspat. Do dvou jsem v práci, pak dvouhodinová cesta k našim a večer ty taneční bráchovy do j e d e n á c t i! To padnu. Mámě to oznámíme asi až zítra, aby neměla šok před tanečníma, ale budu se modlit, ať to teda nepozná. Jindy se nafukuju až večer a dneska sedím už teď v práci s rozeplýma džínama. Prostě samý naschválky, že :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 13:35

Jinak ještě poznámka že na mě to mamka a babi poznaly dřív než jsem měla pozitivní test. Protože jsem měla takové plačtivé nálady- pořád se ptaly, jestli už jsem to dostala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
12.11.10 13:36

tulidlo- jé, to jsi brzo grogy, by chtělo si dát doma na chvíli šlofíčka. Budu držet pěsti, ať oznámení probíhá hezky :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.11.10 13:40
Nainuva píše:
tulidlo- jé, to jsi brzo grogy, by chtělo si dát doma na chvíli šlofíčka. Budu držet pěsti, ať oznámení probíhá hezky :huban:

To právě nestíhám si lehnout. Jak znám máti tak klasicky jako vždy přednáška a vlastně průser. To bylo se svatbou to samý, že nemám dostudováno a blablabla, dokonce i chvíli bojkotovala účast. A to jsme se brali po pěti letech, žádná ukvapená svatba po třech měsících. Vdaná jsem třetím rokem, pracuju u toho studuju, tak nevim, o co jí pořád jde. Může mě jen mile překvapit svou reakcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 13:46
chitkitka píše:
Křupka1 - u nás byla ještě možnost, že taťka měl teď 10.11.narozeniny. Ale pak jsem si řikala, že teď nebude čas se tam 3 víkendy ukázat vůbec, pak je mikuláš a mamka je o víkendu v práci, další víkend taky už máme naplánovaný, pak další (už 18.12.) je zase mamka přes víkend v práci, no a pak už jsou Vánoce :lol:

Určitě to bude krásný dárek, já jsem měla představu, že bych koupila nějaké malé album do toho dala 2 - 3 fotečky z utz a na první stránce by bylo napsáno „OSUDOVÉ SETKÁNÍ 15.9.2010“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
12.11.10 13:47

Yenkee - krásné fotečky s bříškem :)

Vojkat- já to oznámila už někdy v 6.-7tt, vzhledem k tomu, že mi bylo blbě a zvedal se mi žaludek, by to stejně poznali a také měl taťka oslavu narozenin a bylo by velice divné kdybych nepila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 13:47
Nainuva píše:
Jinak jsem třeba přemýšlela, že k vánocům bych udělala pohlednici do emailu- třeba ultrazvuk a psaní-veselé Vánoce přejí Jana, Jirka a bobulinka. A tohle třeba rozeslat kamarádům, tetě a pod.

Tak tohle jsem přemýšlela taky, že asi pošlu kamarádům, ti to ještě nevědí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
12.11.10 13:51
tulidlo píše:
Nainuva píše:
tulidlo- jé, to jsi brzo grogy, by chtělo si dát doma na chvíli šlofíčka. Budu držet pěsti, ať oznámení probíhá hezky :huban:
To právě nestíhám si lehnout. Jak znám máti tak klasicky jako vždy přednáška a vlastně průser. To bylo se svatbou to samý, že nemám dostudováno a blablabla, dokonce i chvíli bojkotovala účast. A to jsme se brali po pěti letech, žádná ukvapená svatba po třech měsících. Vdaná jsem třetím rokem, pracuju u toho studuju, tak nevim, o co jí pořád jde. Může mě jen mile překvapit svou reakcí

Tuli, tak držím pěsti, ať tě mamka reakcí překvapí :palec: A studovat se dá i při mateřský, znám spoustu holek, co se mnou studovalo a v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.11.10 13:56

u nás jsou taky z půlky už mámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 14:38

Vojkat Vítám další těhulku do našich řad :kytka:
Luli tobě přeji brzké uzdravení :wink: Měla jsem zánět močáku, jako malá a do teď si vzpomínám, že to bylo hodně nepříjemné.
Yenkee krásná těhulka pokaždé :palec: To já začínám i druhé těhu na 60kg, tak jsem zvědavá, jak budu na začátku léta vypadat. U prvního těhu 12kg :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
12.11.10 14:39

Nainu, držím palce na kontrolu!!

Já jsem jela Matýska vyzvednout z jeslí… má zánět v očíčku, blbý jesle, blbá rýma…vypadá to že budeme asi doma…

Jinak mě napadlo, máte holky fejsbuky?? Jak sem dáváte ty fotečky, že by bylo fajn, aby sme viděly kdo je za nickem…jen nápad, esli je blbej beru zpět!

Lu: ty jo močák, no tak hlavně že se na to přišlo včas.. tak doma šup odpočívat, příští týden nám nahrává… :palec: je svátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
12.11.10 14:41

Dva dny před porodem, praskla mi voda už ve 36.týdnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie