Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Andi, me to taky prijde brzo, ale ja to na sobe vidim. A okoli ma takovy zkoumavy pohledy. Ale mozna mam jenom stihoman.
Zuzi, ja to udelam presne takhle. Obednala jsem se sama a k doktorovi pujdu rovnou s vysledky. Ma strasne moc pacientek a neda se k nemu skoro dostat, tak to nebudu komplikovat.
Já jsem tam volala v 7t, a na krev jsem byla minulé úterý a příští jdu na ten utz…krev je v přízemí a utz v prvním patře…mi říkali…i parkování bylo ok 10kč za hodinu v areálu
Katuskaa píše:
jojo.. 850 kč říkali.. to není zas taková hrůza.. někde jsem četla že někdo platí i 1500..A ty už jsi byla na té krvi teda?
No krev už určitě nestihnu
ale UTZ se dělá od 11+3 do 13+6, tak to bych se v pohodě vešla. Myslíte si, že tam můžu taky zavolat a domluvit se bez doporučení. Nebo mám prvně brnknou tomu svojemu???
andiska píše:
Normálně jsem zavolala na Fakultku a objednala se na screening v 1. trimestru…chtěli po mě akorát ve kterém jsem týdnu…nic víc…
Tak to nechápu
tak já tak ještě znovu zavolám..to by bylo super kdyby nechtěli to doporučení.. aspoň bych nemusela narychlo ještě na gyn.
Eli11 píše:
Peti a kdy jdes? Ja 23. v jednu.
Já jdu 25.11 na krev a 13.12 na UTZ ![]()
kattarinka píše:Kattarinko,chodím do Benátek
Petul kam chodíš na gyndu?
andiska píše:
Normálně jsem zavolala na Fakultku a objednala se na screening v 1. trimestru…chtěli po mě akorát ve kterém jsem týdnu…nic víc…
Ok, tak já tam jdu volat. Ale doktora to mohlo napadnout, když už jsem u prvního těhu měla špatné výsledky právě na Downův syndrom ![]()
Děkuji za rady, jsem ráda, že tady všechny jste ![]()
holky, v anglii mi to před 3 lety v londýně taky udělali v jeden den, nabrali krev a za půl hodky nebo hodku byl utz už se všemi výsledky z krve…a zadarmo..
Tak jdu ve čtvrtek na krev a 29. na UTZ
ale to doporučení prý vážně mám raději donést
tak nechápu nic
Jé to je fajn, že tu je i někdo z ostravy…na srpnátkaách jsem měla nejblíž holčinu z oder…
Kdo tu je ještě z ostravy krom Katusky?