Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
medulinka a brkatka gratuluju ke kontrolam ![]()
ja nevim ani poradne na co jdu a jaky krevni testy mi delali ani jak to tu chodi. poprve mi brali jednu zkumavku a moc, a pak jsem dostala papir z laborky ohledne krevni skupiny, taky mi delali na protilatky proti toxoplazmoze, ale jestli i jiny veci to netusim. ted budou urcite delat odbery, kvuli tomu me objednali na rano, aby je laborka mohla hned vyzvednout, ultrazvuk bude, ale jakej to nevim. ale bude se delat u meho doktora. tady se musi mit doporuceni, kdyz se che jit jinam a oni mi o nicem takovem nerikali, tak to necham na nich. svycarsky zdravotnictvi mi prijde na dobry urovni, takze doufam, ze vedi co delaji
Birma sleduju, že jsi objednana na screening na Veveří? ráda bych se tě zeptala, jestli ti to Dr. doporučil a popř. jak dopředu sis tam volala? já mám docela lufty z toho abych to nepropásla, ale mám jít příští týden k mému Dr.aby mi upřesnil v jakém týdnu vlastně jsem apod, protože minule to pouze „odhadl“.díky..
už vás mám na tom facebooku, prosím o přidání, jsem Léňa Hrubá ![]()
Ahoj holky, teda vy jste fakt neuvěřitelný
kolik toho dokážete napsat za jeden den, vždycky když přijdu z práce tak se nestačím divit
A to mám ještě 2× týdně AJ, takže se na vás nestihnu podívat vůbec. Chci se jen zeptat, když se přidám do skupiny na facebooku, uvidí to i moji přátelé? že jsem se přidala? Jelikož bohužel mám mezi nimi i svého šéfa
A byla bych nerada, kdyby se u těhu prozradilo!
Také jsem měla bolesti v podbřišku a na stranách, ale jak jste mi poradily byly to vazy, takže určitě to bude i v tvém případě, Peťulinko! Zuzule77, to jako je pravda, že ty tripl testy vycházejí špatně? já na nich dnes byla, začínám mít strach, jestli mě bude někdo bezdůvodně stresovat, tak uvidí to čoromoro! Výsledky budu mít až příští středu, to tam půjdu na nějaké projasnění šíjového pozadí nebo tak nějak
jsem z toho blázen moje první těhu, tak jsem z toho všeho vedle ![]()
Ivet, to vypadá, žes byla na tom screeningu a ne na tripltestech které jsou az v 16 tt, a pak říkaš že jdes na šíjové projasnění, mi to zní jak ten screening
andiska píše:
Ivet, to vypadá, žes byla na tom screeningu a ne na tripltestech které jsou az v 16 tt, a pak říkaš že jdes na šíjové projasnění, mi to zní jak ten screening
Andisku, děkuji
Dnes mi brali krev a říkali, že to je na krevní skupinu, sifilis a downův syndrom. proto jsem si myslela, že to je ten triple test, tak jsem se trošku sekla
Jestli to není potřeba, tak je moje doktorka akční ![]()
Ahojky,
holky vy už jste tady většina po desátým týdnu, dokonce už jdete na krásný dvanáctý
Já chci takyyy
Si říkám, že si po tom desátým týdnu už víc oddechnu..
Jinak je mi poslední dva dny divně, jak pocitově, tak s jídlem
Prsa mě bolí jen poránu..
vercicek píše:Vercicku,jsem na tom s těmy týdny podobně jako ty…
Ahojky,holky vy už jste tady většina po desátým týdnu, dokonce už jdete na krásný dvanáctý
Jinak je mi poslední dva dny divně, jak pocitově, tak s jídlemJá chci takyyy
vercicek píše:
Ahojky,holky vy už jste tady většina po desátým týdnu, dokonce už jdete na krásný dvanáctý
Jinak je mi poslední dva dny divně, jak pocitově, tak s jídlemJá chci takyyy
Neboj, se taky dočkáš
Nějak mi to teď rychleji utíká
Ale na kontrolu se těším vždycky jako malá ![]()
Já jsem si říkala, že to s malým prckem ani nebudu tak vnímat, ale počítám každý den navíc ![]()
Včera jsem šla spát v osm a vstávala v deste, malej mě nechal si pospat, tak jsem dneska docela odpočatá ![]()
Vercicek máš zlatého prcka nebo je už starší. To ten můj mě nutí vstanout zároveň s ním, a to nejpozději v 7h
Ale jinak je většinu času taky zlatý ![]()
Zuzule nemůžu si na to moje vstávání stěžovat, ale jako miminko a vlastně do nějakých 15 měsíců vstával taky hodně brzo, někdy v pět nebo nejpozději v sedm… Teď většinou vstává kolem půl osmé, někdy dýl a jde si hrát, já mu udělám pití, snídani, pustím pohádky a on si vydrží 1-2hodiny hrát.. Nespím teda úplně tvrdě, furt ho vnímám, ale je to fajn ![]()
Jo a popravdě se úplně děsím vstávání zase k miminku, jsem hrozně zpohodlněla a zlenošila
![]()
holky, to se fakt máte, že jste doma, tajně Vám závidím
mě to v práci hrozně unavuje a doma pak nejsem schopná nic udělat. Připadám si nemožně, nevím co budu dělat v pokročilejším těhu. Ovšem musí to být také záhul být pořád plnohodnotnou maminkou pro své prvorozené, asi si nevybereme ![]()
brkatka píše:
Ahojky holky, tak jsem dneska byla na 1. odběrech, na HIV, žloutenku, krevní skupinu apod.
Fazolka má už 35 mm!!! Dostala jsem další obrázek, tak jsem moc šťastná!!Příspěvek upraven 15.11.10 v 11:37
Moc gratuluju!!! ![]()