Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
16.11.10 19:01
medulinkax píše:
yenkee píše:
Michell007 píše:
Ok, díky, tak už se těším..Ještě jeden dotaz, mažete se už krémem proti striím? Uvažuju že asi začnu, ale ještě nevím čím. Slyšela jsem dobré reakce na Elasti Q exklusiv..... co myslíte?
Holky :-) mě stačila při obou těh. obyč. Indulona–super mastí a krásně mě uchránila. Je pravda, že se říká, že je to dané geneticky. Moje mamka a babička popraskaný po porodech jsou, tak třeba na té Induloně něco bude. :mrgreen: Mazat začnu asi od 12.tý :mrgreen: , zatím mažu jen těl. mlékem.
Už teda vím kdo mi indulonu doporučil :lol:. Já se s ní mažu a krásně promastí. Jsem na tom jako holky, když se nenamažu tak se můžu udrbat a ta indulona je fakt dobrá, jen se musí chvilku počkat než se vstřebá :-)

JJ,indulona ta maže… :mrgreen: :palec: Je fakt dobrá.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 19:03

tak jsem mela radost holky, jak jsem psychicky v pohode a ted jsem objevila krev, vic nez minule, ale hnedou, nebyl to krvavy vytok, ale hneda krev. a ted uz najednou nic ani na toaletaku, me to tak rozhodilo a to jdu za 2 dny na kontrolu :zed: volala jsem do nemocnice a mam lezet a odpocivat, tak to snad neni nic vazneho, fakt se bojim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 19:11
lucipajda píše:
tak jsem mela radost holky, jak jsem psychicky v pohode a ted jsem objevila krev, vic nez minule, ale hnedou, nebyl to krvavy vytok, ale hneda krev. a ted uz najednou nic ani na toaletaku, me to tak rozhodilo a to jdu za 2 dny na kontrolu :zed: volala jsem do nemocnice a mam lezet a odpocivat, tak to snad neni nic vazneho, fakt se bojim :cry:

Budu na tebe myslet! Snad už to bude dobrý a byl to jen nějaký zbyteček. Určitě to bude v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
16.11.10 19:16

zbytecek z ceho? v nedeli vecer sice byl sexik, ale pokud jsem po nem krvacela, tak jsem to videla hned nebo rano dalsi den, ted vubec nic nekrvacelo. a to minuly krvaceni je uz mesic zpatky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 19:22

Petul můžeš během dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.11.10 19:27
Khalmati píše:
Ahojky holčiny, tak se hlásím z kontroly… až teď jsme dorazili,páč jsme byli ještě na matrice a po krámech :-)
Takže jsem 12+3, máme 6 cm, TP 28.5.2011., NT 0,8mm a nosní kůstka přítomna :-) Takže všechno v pořádku a sjem neskutečně šťastná!!!! :dance: přikládám fotečku…
od začátku těhu jsem nepřibrala ani kilo (i když už mám velký břicho), jen ten tlak mi zůstal hrozně nízkej (60/40) ale to je u mě normální..tak nějak jsem doufala, že se hodí do uklázkový lajny, tak snad časem… :-)
jo a zajednali jsme si termín svatby (konečně - vůbec nebl na matriku čas), takže 2.4.2011 v 10:30 :wink:
Khalmati obrovska gratulace!!!! Fotecka je uzasna! Uzivej si to, odpocivej, hod si nozky nahoru . . . Ja jdu na kontrolu az 24.11. uuuz to nemuzu vydrzet!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 19:30
lucipajda píše:
zbytecek z ceho? v nedeli vecer sice byl sexik, ale pokud jsem po nem krvacela, tak jsem to videla hned nebo rano dalsi den, ted vubec nic nekrvacelo. a to minuly krvaceni je uz mesic zpatky :nevim:

ze sliznice, nebo jak měla tuším Zuzule překrvený čípek. Celý se to tam roztahuje povoluje a občas může prasknout i nějaká žílka. Odpočívej, nic nenos a nepřetěžuj se a bude to dobrý! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3209
16.11.10 19:31

Ivet neboj, uteče to, já jdu teď až 14.12.,, :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 19:33

Holky, já jsem asi fakt prdlá nebo to dělají hormony, ale asi jak jsem nečekala bříško tak brzo, jsem z toho rozpačitá a přijdu si tak divně, protože to těhotně podle mě moc nevypadá :-(. Já se zase uklidním a bude to dobrý, jen jsem se chtěla se svými pocity s někým podělit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
16.11.10 19:33
Khalmati píše:

Určitě uteče, já jdu zase 13.12. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.11.10 19:45
medulinkax píše:
Khalmati píše:
Určitě uteče, já jdu zase 13.12. :-D

To teda doufam! :) uz se strasne tesim, manzilek pujde se mnou a poprve uvidi nase stesticko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.11.10 19:52
medulinkax píše:
Holky, já jsem asi fakt prdlá nebo to dělají hormony, ale asi jak jsem nečekala bříško tak brzo, jsem z toho rozpačitá a přijdu si tak divně, protože to těhotně podle mě moc nevypadá :-(. Já se zase uklidním a bude to dobrý, jen jsem se chtěla se svými pocity s někým podělit :oops:

Tak to se vubec neboj, ze jsi v tom sama. Muj pupicek zacina mit giganticke rozmery, hlavne kdyz se najim :) nemuzu ho vubec stahnout, hlavne mam strach, aby to nepoznali v praci, protoze si rozepinam knoflik. Tehu kalhoty jeste nechci, pri prvnim tehu jsem je uz nosila a pak toho litovala, asi mi prinesly smulu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
16.11.10 19:57

takže my ted dojeli z Tesca a já krvácím.už to není špinění, hnědé, ale krev. dala jsem sprchu a volam směr nemocnice. holky bojim se jak nikdy, ale nervy mi asi nepomůžou :-( takže počítám s tím, že dnešní noc strávím opět v nemocnici :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
16.11.10 19:59
sunny girl píše:
takže my ted dojeli z Tesca a já krvácím.už to není špinění, hnědé, ale krev. dala jsem sprchu a volam směr nemocnice. holky bojim se jak nikdy, ale nervy mi asi nepomůžou :-( takže počítám s tím, že dnešní noc strávím opět v nemocnici :-(((

Moc moc na Tebe budu myslet a budu držet palečky,aby bylo všechno v pořádku!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6377
16.11.10 20:03

Suny myslím na tebe, at to dopadne dobře, vím co prožíváš…
Ale měla jsi ležet, a nejezdit do žádného tesca.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí