Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkný sobotní podvečer děvčata, Já jsem dnes byla s dětma nakupovat zimní boty a rifle. Syn si rifle vybral v Kenvelu- jenže jsme tam nevybrali nic do 2tis-aby jsme využili akce, tak tam jedu zítra s přítelem, aby si vzal taky rifle a sfoukneme to při jednom. No a boty, to bylo něco
syn chce nízké, zateplené ne kožešinkou a ještě ne kožené
…nakonec jsme jedny „našli“- ale měli jen vel.41 a to naše slůně potřebuje 43
. No a dcerce se jen tak něco nelíbí…a ty na kterých jsme se shodli obě-ona s exterierem a já s cenou, měli taky jen o číslo měnší a větší
Holky, to je hrůůůza s puberťákama a to mě bude čekat za 15 let znovu a opět 2×
…
Sunny
moc mě mrzí, co se přihodilo a myslím na tebe. Ale jak už tu někdo psal, pokud mělo být něco špatně, příroda to řeší a tak to asi má být… Přeji hodně zdravíčka, brzy pookřálé srdíčko a co nevidět, ať se přijdeš pochlubit s //
Držte se!!!
Khalmati, gratulace
k úspěšné kontrole i výsledkům UTZ. Krásný bobísek ![]()
Lucipajdo, ty lež a ani se nehni a černé myšlenky si nepřipouštěj
zítra krásnou fotečku a dobré zprávy od dr. ![]()
Sunny, je mi to moc líto…Drž se a přeju hodně štěstí při novém snažení ![]()
Jinak holky my se právě vrátili od našich a stavili se nakoupit v Globusu na Čerňáku, ale teda těch lidí tam…no masakr ![]()
Zítra jdu na odběru a na UZ…těším, těším
Nainuva píše:
JJ, ve formě tabletek. Nebo jogurty, banány.holky, ja jsem dneska nějaká nachcípaná asi, všechno mě bolí a pšikám.
ale nic mi nezabrání jet do Prahy, miláček mi asi koupí dolce gusto- už se těším na kapučíno s pěnou
Naprosto výborný kávovar a moc mňam kafíčka a kapučínka a kakaa. Mají ho tchánovci.
My máme kávovar od Tchiba a taky super. Teď co jsem těhu, tak teda preferuji naše Tchibo, ale hlavně proto,že mají skvělé bezkofeinové - nepoznáš rozdíl.
marty2010 píše:
Sunny, je mi to moc líto…Drž se a přeju hodně štěstí při novém snaženíJinak holky my se právě vrátili od našich a stavili se nakoupit v Globusu na Čerňáku, ale teda těch lidí tam…no masakr
Zítra jdu na odběru a na UZ…těším, těším
Manža tam taky dneska byl a když přijel domů, tak nadával jak střelenej. Pomalu se blíží vánoce a lidi začínají šílet a bude hůůůř
Taky se tam budu muset s Terkou vypravit na vánoční nákupy, ale vůbec se mi nechce ![]()
Kristý, fakt takovejhle lidí jsem snad ještě nezažila…jakoby tam dávali snad něco zadarmo
a to jsme museli ještě do IKEY, protože jsme potřebovali vyměnit jedno světlo…a tam to bylo ještě horší…jsem normálně totálně k.o.
Mě taky připadá, že ty lidi šílí a bude hůř. Já přemýšlím, že snad začnu dělat zásoby na cukroví apod., protože se obávám, že takové máslo bude opět nedostatkové zboží.
A jinak se nákupu dárků v obchodech snažím vyhýbat. Byla jsem minulý týden chvilku pro ty kalhoty a koukat na nějaké dárky a měla jsem toho plné zuby. Tento rok vede u nás internet. Pěkně v klidu pro balíček na poštu a hotovo.
Gabi, přesně jako u nás…skoro 90% objednám přes net a budu mít klid:)
marty2010 píše:
Gabi, přesně jako u nás…skoro 90% objednám přes net a budu mít klid:)
Sunny, taky je mi to moc líto, ale asi to tak mělo být. Drž se.
Nainuva píše:
JJ, ve formě tabletek. Nebo jogurty, banány.holky, ja jsem dneska nějaká nachcípaná asi, všechno mě bolí a pšikám.
ale nic mi nezabrání jet do Prahy, miláček mi asi koupí dolce gusto- už se těším na kapučíno s pěnou
My ho dostali jako svatební dar, všechno nám z něj chutná. Jak jsem těhu úplně mi přestalo kafe chutnat, ale kapučínko a lattečko z DG můžu ![]()
Taky se snažím objednávat z netu. Terezku,synovce a sestru mám vyřešené, ale ještě bych potřebovala vyřešit asi 15 lidí (jenom rodina) a to teda nevím jak. Hlavní problém, málo peněz, takže se zajedu podívat na Čerňák a budu doufat, že dostanu dobré, hezké a levné nápady ![]()
Ahoj holky, tak jsem tu dva dny nebyla a nějak nestíhám dočítat ![]()
Sunny je mi to líto, ale věř, že brzy bude líp a brzy objevíš dvě čárky a vše už se bude vyvíjet tak jak má. Držím ti pěsti, abys byla silná a tuto dobu co nejrychleji přečkala!!!
Jinak ostatním přeji k úspěšným kontrolám.
Lucipajdo držím na zítra pěsti - to je štěstí, aby to dobře dopadlo!!!
Jinak, u mě zácpa trochu polevila, a asi je to tím, že mi dr už vysadila utrogestan
. Jinak nevolnosti a hlavně nechutenství pokračuje dále. Poslední dobou jsem měla strašnou chuť na zmrzlinu, ale odolávala jsem (stále se necítím fit) až do včerejška. No a v noci jsem šla na záchod a bolelo mě v krku
. Ale po vincentce je to už lepší.
Dneska jsme byli taky v Globusu (Čakovicích) a byl tam taky konec světa. A odpoledne jsem museli vyčistit akvárko, zase se nám tam přemnožili sinice
. Jsem zvědavá, jak ho budu čistit až budu mít velký pupek
.
Přeji krásný večer a zítra jen a jen úspěšné kontroly (a to nejenom zítra
)