Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
17.11.10 15:54

Tak snad tě to brzy zase přejde. Nemáš to z jídla? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
17.11.10 16:29

Pěkný sobotní podvečer děvčata, Já jsem dnes byla s dětma nakupovat zimní boty a rifle. Syn si rifle vybral v Kenvelu- jenže jsme tam nevybrali nic do 2tis-aby jsme využili akce, tak tam jedu zítra s přítelem, aby si vzal taky rifle a sfoukneme to při jednom. No a boty, to bylo něco :cert: syn chce nízké, zateplené ne kožešinkou a ještě ne kožené :zed: …nakonec jsme jedny „našli“- ale měli jen vel.41 a to naše slůně potřebuje 43 :zed: . No a dcerce se jen tak něco nelíbí…a ty na kterých jsme se shodli obě-ona s exterierem a já s cenou, měli taky jen o číslo měnší a větší :zed: Holky, to je hrůůůza s puberťákama a to mě bude čekat za 15 let znovu a opět 2× :mrgreen:
Sunny :hug: :hug: :hug: moc mě mrzí, co se přihodilo a myslím na tebe. Ale jak už tu někdo psal, pokud mělo být něco špatně, příroda to řeší a tak to asi má být… Přeji hodně zdravíčka, brzy pookřálé srdíčko a co nevidět, ať se přijdeš pochlubit s // :hug: Držte se!!!
Khalmati, gratulace :kytka: k úspěšné kontrole i výsledkům UTZ. Krásný bobísek :potlesk:
Lucipajdo, ty lež a ani se nehni a černé myšlenky si nepřipouštěj :palec: zítra krásnou fotečku a dobré zprávy od dr. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
17.11.10 16:40

Sunny, je mi to moc líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
17.11.10 17:05

Sunny, je mi to moc líto…Drž se a přeju hodně štěstí při novém snažení :)

Jinak holky my se právě vrátili od našich a stavili se nakoupit v Globusu na Čerňáku, ale teda těch lidí tam…no masakr :cert:
Zítra jdu na odběru a na UZ…těším, těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.11.10 17:08
Nainuva píše:
JJ, ve formě tabletek. Nebo jogurty, banány.holky, ja jsem dneska nějaká nachcípaná asi, všechno mě bolí a pšikám.
ale nic mi nezabrání jet do Prahy, miláček mi asi koupí dolce gusto- už se těším na kapučíno s pěnou :palec:

Naprosto výborný kávovar a moc mňam kafíčka a kapučínka a kakaa. Mají ho tchánovci.
My máme kávovar od Tchiba a taky super. Teď co jsem těhu, tak teda preferuji naše Tchibo, ale hlavně proto,že mají skvělé bezkofeinové - nepoznáš rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.11.10 17:14
marty2010 píše:
Sunny, je mi to moc líto…Drž se a přeju hodně štěstí při novém snažení :)Jinak holky my se právě vrátili od našich a stavili se nakoupit v Globusu na Čerňáku, ale teda těch lidí tam…no masakr :cert:
Zítra jdu na odběru a na UZ…těším, těším

Manža tam taky dneska byl a když přijel domů, tak nadával jak střelenej. Pomalu se blíží vánoce a lidi začínají šílet a bude hůůůř :zed: Taky se tam budu muset s Terkou vypravit na vánoční nákupy, ale vůbec se mi nechce :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
17.11.10 17:28

Kristý, fakt takovejhle lidí jsem snad ještě nezažila…jakoby tam dávali snad něco zadarmo :mrgreen: a to jsme museli ještě do IKEY, protože jsme potřebovali vyměnit jedno světlo…a tam to bylo ještě horší…jsem normálně totálně k.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.11.10 17:31

Mě taky připadá, že ty lidi šílí a bude hůř. Já přemýšlím, že snad začnu dělat zásoby na cukroví apod., protože se obávám, že takové máslo bude opět nedostatkové zboží.

A jinak se nákupu dárků v obchodech snažím vyhýbat. Byla jsem minulý týden chvilku pro ty kalhoty a koukat na nějaké dárky a měla jsem toho plné zuby. Tento rok vede u nás internet. Pěkně v klidu pro balíček na poštu a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
17.11.10 17:38

Gabi, přesně jako u nás…skoro 90% objednám přes net a budu mít klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.11.10 18:02
marty2010 píše:
Gabi, přesně jako u nás…skoro 90% objednám přes net a budu mít klid:)
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
17.11.10 18:14

Sunny, taky je mi to moc líto, ale asi to tak mělo být. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
17.11.10 18:25
Nainuva píše:
JJ, ve formě tabletek. Nebo jogurty, banány.holky, ja jsem dneska nějaká nachcípaná asi, všechno mě bolí a pšikám.
ale nic mi nezabrání jet do Prahy, miláček mi asi koupí dolce gusto- už se těším na kapučíno s pěnou :palec:

My ho dostali jako svatební dar, všechno nám z něj chutná. Jak jsem těhu úplně mi přestalo kafe chutnat, ale kapučínko a lattečko z DG můžu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
17.11.10 19:12

Taky se snažím objednávat z netu. Terezku,synovce a sestru mám vyřešené, ale ještě bych potřebovala vyřešit asi 15 lidí (jenom rodina) a to teda nevím jak. Hlavní problém, málo peněz, takže se zajedu podívat na Čerňák a budu doufat, že dostanu dobré, hezké a levné nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
17.11.10 20:31

Sunny, těžko něco psát…je mi to moc líto.. :cry:
Přeju brzké //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
17.11.10 21:14

Ahoj holky, tak jsem tu dva dny nebyla a nějak nestíhám dočítat :mrgreen:
Sunny je mi to líto, ale věř, že brzy bude líp a brzy objevíš dvě čárky a vše už se bude vyvíjet tak jak má. Držím ti pěsti, abys byla silná a tuto dobu co nejrychleji přečkala!!!

Jinak ostatním přeji k úspěšným kontrolám.

Lucipajdo držím na zítra pěsti - to je štěstí, aby to dobře dopadlo!!!

Jinak, u mě zácpa trochu polevila, a asi je to tím, že mi dr už vysadila utrogestan :lol: . Jinak nevolnosti a hlavně nechutenství pokračuje dále. Poslední dobou jsem měla strašnou chuť na zmrzlinu, ale odolávala jsem (stále se necítím fit) až do včerejška. No a v noci jsem šla na záchod a bolelo mě v krku :-? . Ale po vincentce je to už lepší.

Dneska jsme byli taky v Globusu (Čakovicích) a byl tam taky konec světa. A odpoledne jsem museli vyčistit akvárko, zase se nám tam přemnožili sinice :-? . Jsem zvědavá, jak ho budu čistit až budu mít velký pupek :lol: .

Přeji krásný večer a zítra jen a jen úspěšné kontroly (a to nejenom zítra :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí