Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3049
17.11.10 21:17

sunny, je mi to strasne moc lito…budte ted oba silni a zanedlouho se budete radovat z carek na testu…ale je treba si rict, ze to tak melo byt…priroda si to zarizuje podle sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
17.11.10 21:37

Ještě mě napadl jeden dotaz - může se rakytník v těhotenství? Děkuji za info :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
17.11.10 21:39

Děvčátka, nevíte proč nám neteče s dolce gusta voda? Zapli jsme ho, roszvítila se zelená, ale voda neteče. ani studená, ani teplá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.11.10 07:39

A dalas ten černej nesmysl s kapslí jako dolů? To byl náš problém než jsme přišli na to, že poteče, až se to dá dolů. Ale já mám ten původní model, ne tu placku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
18.11.10 07:49

ahojte holkyyy......hurááá je mi třetí den konečnš dobře.....ať žije 13.týden:0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
18.11.10 07:51

super mamulino, mne zase skoro nic nebylo a ted posledni 2 dny nic moc teda… asi i nervy pracujou.
dnes drzte palce holky, jdu v 9:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
18.11.10 07:57

držim :palec: :pankac: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
18.11.10 08:04
sunny girl píše:
bohužel neřeknu. miminkovi nebije srdíčko :-( ve čtvrtek jdu na výškrab dělohy. Vám holky přeju jen ty nejzdravější a nejmilejší miminka na světe! snad vás s přítelem brzo doženeme.oba brečíme jak malý děti.tak se tady opatrujte, já vás opouštím :cry: moje sunny dneska zhaslo :cry:

Sunny, moc mě to mrzí a dokážu si představit jak se cítíš. Já si tím prošla v červenci, 3 měsíce utekly jak voda a já jsem znovu těhotná. Drž se, věřím, že se brzy budete znovu radovat z miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 08:06

:palec: jj- zavřela jsem ten nasmysl, jako kdyby tam byla kapsle

Mamuli- to je dobře, hlavně to nezakřikni :mrgreen: :huban:

Luci- moc držím pěsti!!! :dance: :srdce:

Ja pádím na odběry, teda nalačno a autem- jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.10 08:07

Chtěla jsem se zeptat. Byla jsem 12.11 na kontrole- bylo srdíčko. 3.12 jdu znova (protože jsem riziková), dr mi vypíše průkazku a zapíše výsledky krve. myslíte, že mi udělá i ultrazvuk? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
18.11.10 08:19

Všem, co máte kontroly, přeju hodně štěstí :)…já pádím na 10:30 - čekají mě jak odběry,tak velkej UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.11.10 08:33

Ahoj holky, konečně dočteno… :mrgreen:

Sunny - to je mi moc líto že to takhle dopadlo… :cry: Přeju Vám abyste měli brzy //na testu :hug: :hug: :hug:

To Vám teda povím, s těma Vánocema a nákupama - sestra byla včera v Ikee na Čerňáku a řikala, že nemohli ani zaparkovat…Lidi prý blázněj a je to prej šílený :zed: Mysleli si, že to ještě tak hrozný nebude, ale lidi fakt šílej…

My jsme se včera taky váleli, jen odpoledne jsme museli na otočku k rodičům. Mamka mi nutila víno a pivo, tak jsem si dala nakonec malou skleničku piva, cucala jsem to asi půl hodiny a zbyteček jsem nechala stejně v kuchyňi ve dřezu…Vypila jsem tak decku, to se prý může jednou za čas :think:

A chtěli jsme dělat včera ráno sexík, a jen co jsme na to hupli, někdo bouchá na dveře. No a bratránek poslal svoje děti k nám, ať má chvilku klídek :lol: No tak jsme to „dokončili“ až odpoledne když jsme se vrátili od našich a večer jsme měli ještě jedno tuleníčko :hug: :oops: Normálně se mi to líbí víc než před těhu :nevim: ale jako nestěžuju si :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
18.11.10 09:22

Ahoj, taky jsme byli včera v ikei v Ostravě…a to samé, měli jsme problém zaparkovat a ve vnitř ani nemluvím…hrůza a děs…děti jsme dali do koutku, poprvé v životě a moc se jim to líbilo…byly jsme se sgrou a mamkou…takže mahi s bratránkem byli v dětském koutku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
18.11.10 09:31

…také jsem včera zažila Ikeu na čerňáku a hrůza děs…hotové nákupní šílenství :)

Chitkitka - ty se máš s tím tuleníčkem, já si připadám jako frigidka :oops: :oops: , ale je fakt, že to mám zakázané, uvidím, co se dozvím dneska při kontrole…nejhorší je, že není vůbec chuť a hlavně ani síla (večer)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
18.11.10 10:00

Holky mě je dneska nějak šoufl…Ráno jsem dostala hroznou rýmu, jen mi to teče pořád z nosu :oops: Nejradši bych šla už domů…Navíc teď jsem byla na WC a na papíře jsem měla docela hodně jakoby hlenu, nebylo to s krví, jen to byl takový průhledný, malililinkato narůžovělý hlen :nevim: už abych šla na kontrolu, jestli je všechno ok :think:

V Praze je hrozně hnusně a já z toho mám i nějakou špatnou náladu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky