Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj devcata, tak jsem byla na kontrole, ty me tahave bolesti v podbrisku, byly skutecne jen vazy
videla jsem to nase zlaticko na utz, bylo to neco nadherneho
jak se hybal, ty rucicky a nozicky
termin porodu mame stanoven na 4.6.2011 a dostali jsme prukazku
proste dnes super dne
doufam, ze jste se mely se svymi fazolkami take bajecne!!! Hezky vecer
Iveta84 píše:
Ahoj devcata, tak jsem byla na kontrole, ty me tahave bolesti v podbrisku, byly skutecne jen vazyvidela jsem to nase zlaticko na utz, bylo to neco nadherneho
proste dnes super dne
Moc gratuluju, je tak hezké slyšet dobré zprávy, snad v pondělí taky nějaké přinesu
. Taky přeji hezký večer ![]()
Ahoj holky, ![]()
tak jsme doma. Dneska jsme byli zas do šesti v práci, pak nákup a konečně si sednu a pohoda. Asi si vás trošku dočtu, najím se, vykoupaná už jsem.
Dneska jsem se zasmála, když jsem si bláhově myslela, že se mi nevolnosti vyhnuly a teď už ani nepřijdou. Holky celé dopoledne mi bylo tak zle, že jsem chtěla zvracet dobrovolně, ale nějak se k tomu tělo nemělo. Naštěstí jsem sehnala žvýkačku a po té se mi jakžtakž ulovilo. Ale hrůza. No a odpoledne jsem si dala čtvereček čokolády a holky já se normálně osypala. Kopřivka jak vyšitá, do dvou hodin zmizela. Přítel mi už nedal ani ň. To je fakt konec. ![]()
medulinkax píše:Iveta84 píše:Moc gratuluju, je tak hezké slyšet dobré zprávy, snad v pondělí taky nějaké přinesu
Ahoj devcata, tak jsem byla na kontrole, ty me tahave bolesti v podbrisku, byly skutecne jen vazyvidela jsem to nase zlaticko na utz, bylo to neco nadherneho
proste dnes super dne
. Taky přeji hezký večer
To vis, ze jo Medulinko, uz se tesim, az se s nami podelis o sve dobre zpravy!!!
Iveta84 píše:
proste dnes super dne
Taky moc gratuluji! ![]()
Ahojky holky,já se k Vám přidávám,muj termín porodu je dle výpočtu v pulce června…zrovna na mé narozeniny ![]()
arabela00 píše:
Ahojky holky,já se k Vám přidávám,muj termín porodu je dle výpočtu v pulce června…zrovna na mé narozeniny
Ahoj, tak to tě čeká hezký dáreček
. A jak ti je?
Děkuju za optání..je mi skvěle…nemám žádné těhotenské nevolnosti…čekám již třetí mimi a u těch dvou těhu jsem to měla podobné..i porody supr.
Peťulinkaaa píše:
Krásné ránko holky..včera jsem tu nebyla,ale už jsem vás dočetla..Závidím Vám(samo v dobrém
Jinak dnešní noc hrůza),že můžete dát jako dáreček k Vánocům to,že jste těhu..my už jsem to řekli,jelikož jsem totiž kouřila
a hned jak jsem zjistila,že jsem těhu jsem přestala,tak by to třeba tchýňka poznala,ptz tam jezdíme celkem často a vždycky jsem spolu chodily na dvůr na cigárko..
Ale zase jsem si říkala,že jdu toho 13.prosince na ten UTZ,takže bych si nechala udělat fotečky a dala ji našim a tchánovcům do rámečku..
,byla jsem vzhůru o půl 2,o půl 5 a ráno jsem se nemohla vyhrabat z pelechu,jsem vstávala až v půl9.
ještě ke všemu malá dýchala strašně potichu,tak jsem jí kontrolovala,jestli je všechno v pořádku..
Teda to se mi ulevilo, že nejsem jediná ex-kuřačka mezi vámi. Moc jsem o tom začínat nechtěla, protože se za to hambím
, ale zatím úspěšně odolávám, taky asi proto, že mi je dost zle, takže se zas až tak moc hambit nemusím.
Jen jsem dost dlouho (asi 6 týdnů) netušila, že jsem těhu, tak doufám, že to maličkému neublížilo. ![]()
Kristýna píše:Peťulinkaaa píše:Teda to se mi ulevilo, že nejsem jediná ex-kuřačka mezi vámi. Moc jsem o tom začínat nechtěla, protože se za to hambím
Krásné ránko holky..včera jsem tu nebyla,ale už jsem vás dočetla..Závidím Vám(samo v dobrém
Jinak dnešní noc hrůza),že můžete dát jako dáreček k Vánocům to,že jste těhu..my už jsem to řekli,jelikož jsem totiž kouřila
a hned jak jsem zjistila,že jsem těhu jsem přestala,tak by to třeba tchýňka poznala,ptz tam jezdíme celkem často a vždycky jsem spolu chodily na dvůr na cigárko..
Ale zase jsem si říkala,že jdu toho 13.prosince na ten UTZ,takže bych si nechala udělat fotečky a dala ji našim a tchánovcům do rámečku..
,byla jsem vzhůru o půl 2,o půl 5 a ráno jsem se nemohla vyhrabat z pelechu,jsem vstávala až v půl9.
ještě ke všemu malá dýchala strašně potichu,tak jsem jí kontrolovala,jestli je všechno v pořádku..
, ale zatím úspěšně odolávám, taky asi proto, že mi je dost zle, takže se zas až tak moc hambit nemusím.
Jen jsem dost dlouho (asi 6 týdnů) netušila, že jsem těhu, tak doufám, že to maličkému neublížilo.
Já jsem taky bývalá kuřačka a musím říct, že to bylo moooc těžký přestat, motivace je veliká a také úspěšně odolávám, ale je to těžký, ruce bych si urazila.
Nikuša píše:
Tak ja sa lucim…ZT
To mě strašně mrzí. Dneska dočítám diskuzi hlavně proto abych se dozvěděla, jak jsi dopadla a ono takhle. Držím moc, moc palečky, ať se brzy znovu zadaří a hlavně mnoho sil do příštích dnů !!!!
gabi.design píše:
Holky teď mi kámoška posílala úžasnou animaci: http://www.youtube.com/watch?…, nedá mi to jí sem dát. Nevím jestli jste to viděli nebo ne, ale je to krása.
Super video. Hned jsem si to nazdílela na facebook.
medulinkax píše:Kristýna píše:Já jsem taky bývalá kuřačka a musím říct, že to bylo moooc těžký přestat, motivace je veliká a také úspěšně odolávám, ale je to těžký, ruce bych si urazila.Peťulinkaaa píše:Teda to se mi ulevilo, že nejsem jediná ex-kuřačka mezi vámi. Moc jsem o tom začínat nechtěla, protože se za to hambím
Jen jsem dost dlouho (asi 6 týdnů) netušila, že jsem těhu, tak doufám, že to maličkému neublížilo.
Je to těžké, strašně těžké. Nejhorší, když přijde stres. A ještě k tomu, když žije člověk se samými kuřáky. Nejdřív mu to strašně voní a nemůže a nechce si dát, takže trošku závist a po čase zase strašně smrdí, ale nechci manžu prudit.
Tak prostě nestíhám dočítat. Skončila jsem někde na 221. stránce, takže pokračování zítra. Nedokážu se už soustředit. Jen ještě co mi utkvělo v paměti:
sex: od první kontroly, asi před 14 dny a kouskem, jsme měli sex jen 2×. Nejdřív jsem špinila, tak jsme se báli a teď zase padám únavou.
svatby a zásnuby: Gratulace všem, kterých se to týká.
A tím mi došli myšlenky… jo ještě gratulace k úspěšným kontrolám.
Pro dnešek dobrou noc. Plakátů tu máte ode mě dneska dost, takže až zítra. ![]()