Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
11.11.10 13:17

Křupko moc gratuluji :kytka: , miminko krásné, bude to asi sportovec nebo herec, když se tak snažilo před UZ předvést :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
11.11.10 13:22

Holky děkuji, strašně jsem se bála a pak byla vykulená na to, jak už je velký :lol: . Zpočátku byl klasicky z profilu a různě si tam poskakoval a pak se otočil a jakoby se na mě díval :mrgreen: . Tak jestli to bude kluk tak to asi bude fotbalista, to je aspoň manželovo přání, už asi trénuje :mrgreen: . No prostě úžasný, přeji to všem zažít. Už bych šla na další utz - blázen. Ale za 14 dní jdu na ten velký v 1. trim, tak se už těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
11.11.10 13:25

Jééé, tak to je opravdu povedená fotečka.
Mi to teď ani moc neukázala, ale 23.11. jdu na ten 20 minutový utz do nemocnice, tak tam si to asi užiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.11.10 13:33

Křupko- to je super a je po obavách :palec: fotka je nádherná. Já už chci takýýý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
11.11.10 13:33

Křupko, to je krásný „pavouček“ :palec: Moc hezká fotečka a hlavně že je vše v pořádku. Gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.11.10 13:35

Jeee, Krupi, to je krasa. :-) :kytka:

Jsem neco hodne podobnyho zazila v utery. Akorat me asi zrovna spinkal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
11.11.10 13:44

Opravdu krásné video… :srdce:

yenkee píše:
gabi.design píše:
Holky teď mi kámoška posílala úžasnou animaci: http://www.youtube.com/watch?…, nedá mi to jí sem dát. Nevím jestli jste to viděli nebo ne, ale je to krása. :-)
Moc krásné video :-D .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
11.11.10 13:49

Nádherná fotečka a velká gratulace!!!! :kytka:

Křupka1 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska byla u dr. od včerejška vystresovaná jak blázen. Tak jsem jí říkala, že mě pobolívá podbřišek a říkala, že je to normální a většinou to chodí ve vlnách a pak jsem jí taky říkala, že mě přestaly bolet prsa před cca 14 dny a už ani moc ty bradavky nejsou citlivky a tak mi pro jistotu udělala utz. Před 30 dny tam byla vidět čárečka 2,5 mm velká s tlukoucím srdíčkem a teď už tam bylo vidět mimi v celé své kráse 3,6 cm - no něco nádherného. Podle utz je velké 10+3 (podle ovu 10+1, MS 11+0), tak snad to nebude nějaký obřík. Ale jsem z toho unesena (přožívám to poprvé, tak promiňte, že se z toho tak vykecávám :mrgreen: ). Je ale pěkně živé, pořád mávalo a pak tam dělalo přemety a nakonec se otočilo obličejem ke mně (tedy utz) a jako by to vedělo, že se na něho dívám :lol: . Příkládám i fotečku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.11.10 14:04

Andi, ja vahu nechci ani videt, taky porad papam.  :wink:

No, uz uvazuju, ze to oznamim nasim k Mikulasi, do Vanoc je to asi fakt daleko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.11.10 14:08

to máš pravdu eli, je to docela daleko. Ale tak to už jim můžeš říct kdykoli :dance: já čekám na srdíčko a asi to oznámím blízkým :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.11.10 14:28

Nai, tak to uz mas za chvili. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
11.11.10 15:35

Ahoj holky, jsem v 11 týdnu a dnes mě začalo celkem dost píchat v podbříšku na pravé straně… při kýchnutí, při vstávání ze židle atd. a teď jej cítím i normálně. Volala jsem si na gyndu a prý mám zítra dojít na kontrolu tak jsem zvědavá… nemáte to taky některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
11.11.10 15:51

Luli pri kychani to mam obcas, v nedeli me pobolivalo docela casto, ale to jsem byla v praci na nohou, od te doby jsem v klidu a je to v poradku, nemas nejakou vetsi fyzickou namahu treba?
Krupka krasna fotecka :-)
ja jdu uz od dneska za tyden na velky UTZ, uz aby to bylo, doufam, ze je vse v poradku. nejradsi bych chodila na UTZ jednou tydne, abych mela jistotu :lol:
tady je hnusne, zima, byla jsem v praci a ted jsem zalezla pod dekou, koukam na preslapy a pak snad udelam neco do skoly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
11.11.10 15:55

Holky jednu dobu jsem to taky měla, u kýchnutí nebo prudšího pohybu, až úplně křeče. Ale ted už dlouho ne. Akorát někdy v tramvaji když se náhle zvednu tak to hodně zabolí. Ale asi to je normální. I když u malého jsem to neměla vůbec, a to jsem měla náročné povolání…pečovatelka v domově důchodců…ještě že ted jen sedím v kanclu nebo lítám po městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
11.11.10 16:03

Luli, tohle nemam. Ale muze to byt roztahovanim neceho ne? Drzim palce, at to nic neni. :hug: :hug: :hug:

To je hrozny, me ted vyplasi uplne cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí