Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@WaIl píše:
V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkatPříspěvek upraven 12.01.16 v 10:58
nefunguje ti to ![]()
@aterka myslím, že ani v té Mikulkově propírané verzi nevidí dítě nic závadného.
@WaIl píše:
V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkatPříspěvek upraven 12.01.16 v 10:58
A kdyby ČT nevysílala takový pohádky, tak se to nestane!
@Bábi Zlopočasná píše:
Vykladaj to tym Nemkam.Alebo este lepsie, tomu otcovi, co pocul ako jeho pubertalna dcera place, ze jej strkaju prsty do kazdej dierky, ale nemohol sa k nej cez tych mierumilovnych moslimov, ktorym su biele zeny ukradnute dostat.
to je omyl! Já se nezastávám muslimů!!! nepodsouvej mi, že s tím souhlasím nebo že znevažuju vážnost situace! Reagovala jsem na komentář
@DeTer píše:
to je jedno. Začíná se prostě tam
Je to spíš přirozený posun… Ale když si někdo založí nick jenom proto, aby se následně objevil jen v určitých tématech… je to dost divné.
@WaIl píše:
Vidíš to, my měli ve třídě černocha a byl to úžasný člověk, všemi oblíbený. Kdy už konečně lidé začnou posuzovat lidi podle konkrétních vlastností a ne podle barvy jejich kůže? V naší třídě všechny neoblíbené šikanovaly tři bílé holky. Co teď s tím?
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…
Ono iba zacala lovna sezona na europsku zenu, a policia povedala, ze vstup do reviru je na vlastne nebezpecie, a politici povedali, ze sa zeny maju zacat spravat primerene situacii ![]()
@Black Cat píše:
Je to spíš přirozený posun… Ale když si někdo založí nick jenom proto, aby se následně objevil jen v určitých tématech… je to dost divné.
a co když je dotyčný členem nekolika uzamčených diskuzí a je převážně tam ale pak se objeví něco co ho zajímá nebo prostě jen co dělat a tak vyjadřuje svůj názor? Nic nevíš a děláš že je něco přirozený posun. Já jsem němal nikdy potřebu diskutovat o prdech jak jsi napsala, tak se asi posouvám nepřirozeně
@Bábi Zlopočasná odouváš sem neustále ten čin z Kolína. O tom se tu bavíme jen na okraji a ty to točíš neustále tím tamtím směrem
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.
A to pozor. Nebolo to v jednom meste, Nemecko hlasilo tri, Rakusaci jedno.
A nebolo to raz. Svedsko hlasilo ze sa presne ten isty sposob obtazovania dievcat udial uz dvakrat, akurat ted na festivale, a to este na festivale pre deti od 12 rokov, takze cudzi prst vo vagine mali dievcata medzi tym 12 - 15. rokom.
A ta pohádka snad děti nabádá k sňatkům s kriminálníky, kteří znásilňují ženy?
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.
Hamburg, Berlín, Helsinki, Vídeň, sexuální útoky zpusobene pristehovalci behem silvestrovske noci hlasi i Finsko a Svedsko…
@Fjodorka píše:
A ta pohádka snad děti nabádá k sňatkům s kriminálníky, kteří znásilňují ženy?
Nie, ta pohadka hovori, ze clovek s bielou pletou je vadny, ani si nezozenie pracu, ale moze vsetko vyriesit, ak zariadi, aby jeho deti boli kavove.
@GeromaDaPraga píše:
Aha. Já jsem se registrovala, abych nabídla práci. Takže takto ne
.
taky se posouváš nepřirozeně ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Nie, ta pohadka hovori, ze clovek s bielou pletou je vadny, ani si nezozenie pracu, ale moze vsetko vyriesit, ak zariadi, aby jeho deti boli kavove.
takhle jsi to pochopila ty. Já ne ![]()