Česká televize a naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
12.1.16 10:58
@Fjodorka píše:
Jo, lepší bude učit děti, že negři jsou podlidi a navíc smrděj. Pak v první třídě dostanou černého spolužáka a to se teprv uvidí, jak učení o nenormálnosti černochů okolo nás se vyplatí.

souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
@GeromaDaPraga píše:
Možná proto, že pro mě ani prdy nebo plínky nejsou aktuální téma, to už mám za sebou nějaký čas.

to je jedno. Začíná se prostě tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132

@Izzz a mi se nelíbí fakt, že NEKTERI migranti pořádají hon na evropské ženy. Znovu opakuji, že jsem psala o příchozích, co pořádali hon na ženy. Ne o všech imigrantech, muslimech nebo kyhocertech. Myslím, že spoustu lidí pobouřila právě ta hromadnost činu v Kolíně. Pokud půjde můj muž s mou dcerou a vrhne se na ní český nasilnik, má můj muž šanci ji ubránit. Pokud nastane situace jako v Kolíně - hromadný útok, nemá šanci. To je to, co hodně lidí pobouřilo a neznamená to lhostejnost k násilí, které se děje i u nas, jen prostě pobouření nad tím, čeho jsou někteří imigranti schopni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:00
@WaIl píše:
V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkat :roll:

https://www.youtube.com/watch?…

Příspěvek upraven 12.01.16 v 10:58

nefunguje ti to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.1.16 11:01

@aterka myslím, že ani v té Mikulkově propírané verzi nevidí dítě nic závadného.

@WaIl píše:
V lepším případě dostanou do školy tři černochy, kteří budou šikanovat celou školu, jak se již děje (např. ve Francii). Bravo. Už se nemohu dočkat :roll:

A kdyby ČT nevysílala takový pohádky, tak se to nestane!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:01
@Bábi Zlopočasná píše:
Vykladaj to tym Nemkam.Alebo este lepsie, tomu otcovi, co pocul ako jeho pubertalna dcera place, ze jej strkaju prsty do kazdej dierky, ale nemohol sa k nej cez tych mierumilovnych moslimov, ktorym su biele zeny ukradnute dostat.

to je omyl! Já se nezastávám muslimů!!! nepodsouvej mi, že s tím souhlasím nebo že znevažuju vážnost situace! Reagovala jsem na komentář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
12.1.16 11:02
@DeTer píše:
to je jedno. Začíná se prostě tam :lol:

Je to spíš přirozený posun… Ale když si někdo založí nick jenom proto, aby se následně objevil jen v určitých tématech… je to dost divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.16 11:02
@WaIl píše:

Vidíš to, my měli ve třídě černocha a byl to úžasný člověk, všemi oblíbený. Kdy už konečně lidé začnou posuzovat lidi podle konkrétních vlastností a ne podle barvy jejich kůže? V naší třídě všechny neoblíbené šikanovaly tři bílé holky. Co teď s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 11:04
@Izzz píše:
@Vlkoška mě se nelíbí zmínka, že imigranti pořádají hony na evropské ženy…

Ono iba zacala lovna sezona na europsku zenu, a policia povedala, ze vstup do reviru je na vlastne nebezpecie, a politici povedali, ze sa zeny maju zacat spravat primerene situacii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:04
@Black Cat píše:
Je to spíš přirozený posun… Ale když si někdo založí nick jenom proto, aby se následně objevil jen v určitých tématech… je to dost divné.

a co když je dotyčný členem nekolika uzamčených diskuzí a je převážně tam ale pak se objeví něco co ho zajímá nebo prostě jen co dělat a tak vyjadřuje svůj názor? Nic nevíš a děláš že je něco přirozený posun. Já jsem němal nikdy potřebu diskutovat o prdech jak jsi napsala, tak se asi posouvám nepřirozeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.16 11:05
@Knihomyš píše:A kdyby ČT nevysílala takový pohádky, tak se to nestane!
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
12.1.16 11:05

@Bábi Zlopočasná odouváš sem neustále ten čin z Kolína. O tom se tu bavíme jen na okraji a ty to točíš neustále tím tamtím směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.16 11:07
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ :nevim:A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.

A to pozor. Nebolo to v jednom meste, Nemecko hlasilo tri, Rakusaci jedno.

A nebolo to raz. Svedsko hlasilo ze sa presne ten isty sposob obtazovania dievcat udial uz dvakrat, akurat ted na festivale, a to este na festivale pre deti od 12 rokov, takze cudzi prst vo vagine mali dievcata medzi tym 12 - 15. rokom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.1.16 11:08

A ta pohádka snad děti nabádá k sňatkům s kriminálníky, kteří znásilňují ženy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
12.1.16 11:08
@Izzz píše:
Já to neobhajuju. Imigranty tu nechci ani trochu. To, co se stalo, je hrůza…jen se to stalo jednou, v jednom městě. I tak je to hrozný. Přesto bych to nenazvala „imigranti pořádají hony na evropské ženy“ :nevim:A nejvíc mě fascinuje, že největší čočku dostane Donutil.

Hamburg, Berlín, Helsinki, Vídeň, sexuální útoky zpusobene pristehovalci behem silvestrovske noci hlasi i Finsko a Svedsko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí