Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tuhle stranku znam taky
mela sem vybranej i kocar odsud.nez doslo na ty recenze
maj to pekne debilni ty stranky teda. predtim tam bylo hafo kocarku a ted nic ![]()
Bylo jich tam spoustu nevim proc to maj ted takhle…a na recenze kaslu on se vzdycky najde nekdo nespokojenej
a tu vec tim uplne odepise a ja uvidim bud bude fajn nebo ne zase takova palka to nebyla takze pohoda. ![]()
Ještě jsem koukala na kočárky od firkonunež jsem našla tuhle stránku ![]()
Nebo pak uz jen asi ten bazac no
…ale jelikoz je to prvni mimco tak sem proste chtela novej kocarek…a me teda neprijde ze by byl blbej..jen ten muj ma teda 15kg a ty lehci mivaj kolem tech 12kg? ted nevim takze je mozny ze nekomu nevyhovuje tohle.mi bydlime ve spodnim patre takze to neresim a v terenu to poznam.hele ja treba az se budu nudit tak se ti po nejakejch pokoukam po netu stejne mam h…o na praci
akorat abych ti o pak nezavidela ![]()
U nas teda spis u me to je na stridacku.jednou.chci jetej pak zase novej.ale ted me drzi ten novej. presne jak rikas ty.he to prvni mimco, tak at ma novej
to ja te nebudu zatezovat.ja nakej kocik najdu
ted sem narvala prvni pracku mimi veci a dejchlo to na me neco takovyho zvlastniho novyho
no tech 15kg je docela dost, ale moje vyhlidnuty maji stejne
tlacila sem kocarek u nadrazky u skoly do toho kopce a dalo me to docela zabeat jako..
Ja uz mam pripraveno ale chodim se na ty vecicky koukat a ohmatavam to jak nejakej uchyl
a predstavuju si jak to budu kombinovat a uz promejslim trasy kudy budu jezdit s kocarkem.
se ty svaly na ten kocarek snad vymakaj no ![]()
Tak to jste natom lepe ja mam tři děti a nevezme nas nikdo ani usti a dalši okoli jezdime na moravu malama ted horečky a musim sni jezdit skoro 300km k lekařia to nemluvim o synovi je postiženy a bere spoustu leku ale to jim je tady všem jedno. a absolvujte ořad ty cesty s nima.je to k plači jak se k těm dětem tady chovaji. ![]()
@sigip : no hele ja myslim že mě tohle po cca 2 tejdech asi rychle přejde
…je to prostě něco novýho.
@jarmila.cieslarová píše:
Tak to jste natom lepe ja mam tři děti a nevezme nas nikdo ani usti a dalši okoli jezdime na moravu malama ted horečky a musim sni jezdit skoro 300km k lekařia to nemluvim o synovi je postiženy a bere spoustu leku ale to jim je tady všem jedno. a absolvujte ořad ty cesty s nima.je to k plači jak se k těm dětem tady chovaji.
tak to už je docela nářez ne..to snad ani udělat nemuzou ne.
@jarmila.cieslarová píše:
Tak to jste natom lepe ja mam tři děti a nevezme nas nikdo ani usti a dalši okoli jezdime na moravu malama ted horečky a musim sni jezdit skoro 300km k lekařia to nemluvim o synovi je postiženy a bere spoustu leku ale to jim je tady všem jedno. a absolvujte ořad ty cesty s nima.je to k plači jak se k těm dětem tady chovaji.
co ze?!tohle si myslim neni normalni asi! snad musi mit dite dr. v miste bydliste.to bych se asi zeptala a jeste pokud mas postizeneho syna! tak zajedte do nemocnice at nemusitw jet tolik km.