Česnek a cibule do příkrmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ebynka hihi už ti za mě odpověděla @geilens dělám jí úplně stejně a zrovna dneska bude mít s rýžovýma těstovinama k véče, dávám bylinky co mi zrovna přijdou pod ruku. Jinak já dala rovnou čerstvé domácí rajče a bylo jí asi 8 nebo 9 měsíců, fakt já vždycky koukala co je v těch skleničkách a podle toho jí to dala, jen žampiony jsem dala právě na roce a půl a malá ztoho měla alergickou reakci, úplně první v životěa pak jsem se tedy dočetla že by seměli zavádět až po třetím roce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 : fakt reakce na zampiony? U nás obě děti zampiony po roce věku a lesní houby v roce a půl a v pohodě ( teda máme houby tak 1× za 2 měsíce )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myskalucka jj nic nového a jiného neměla, po těle se jí začali objevovat pupeny, kamarádka co má potravinové alergie když si to prohlédla, tak říkala že to je ono a přesně jak řekla, do tří dnů zmizeli, teda dala jsem jí i během těch tří dnů lehčí stravu a dost řepy na pročištění. Potom mi to potvrdila i dětská doktorka, schválně jsem ty pupeny vyfotila a ptala se jí na to. Mi nešlo do hlavy že se různě objevovali a mizeli na různých částech těla. Ale ono je fakt každé dítě jiné, naše třeba naprosto v pohodě zvládla kravské mlíko, ale ne klasické v krabici, ale jezdí tu přímo z farmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@geilens dík taky za odpověď, asi se mi taky nebude chtít piplat s rajcaty. A to první rajče jsi povarila nebo dala čerstve? Jinak já teda spoustu věci do 7 měsíců nestihla, jelikož jsem do půl roku jen kojila, takže jsem se zaváděním dost pozadu, malá neměla jak koukam ještě hoodne věci, tak snad s tím nebude problém!
@medunka23 a prosím tě, jak přesně ty pupeny vypadaly? malá má často takové pupinky, jak potnicka to vypadá, ale právě se to objevuje různě po těle a mizne to a objevuje se to různě, ale já to teda neresim, je jich do počtu tak 10,víc ne. Tak jak to přesněji vypadalo? díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ebynka hele ne, právě že to vypadalo velké a plastické, něco jako když se spálíš kopřivou, nebo velký štípanec od komára. To co popisuješ si myslím že budou klasické potničky. Fotku už jsem bohužel vymazala.
Jinak je pravda, že malá druhý den skoro nejedla, asi jí bylo i těžko na žaludek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ebynka povarene
zes neco nestihla neres, ja taky spoustu veci nedala doted, driv se taky se vsim cekalo pomale do puberty a slo to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit