Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Doprovod dítěte do 3 let je zdarma.
Revizory potkávám velmi často a vždy bez výjimky mě s dítětem obcházejí a nekontrolují.
@PaniBambulinova tip pro příště - dítko cvaknu sama, odnesu do DM a na místě nechám v té jejich mašině vytisknout za 7,90 sestavu osmi fotek (lze tam navolit). Na tyhle průkazky to naprosto v pohodě stačí.
@LP4 píše:
@martina.se tak pardón tak jsem to pomotala. Tak asi u dospělých je to víc letA nevíte prosím zda když jednou u něj občánků,,zahájíme" zda jsem povinna ji pravidelně obnovovat? No kdybysme ji pak chtěli zrušit, tak prostě už novou neuděláme a je to vyřešený? dekuji
Není potřeba obnovovat. Je to dobrovolné
@ugluk píše:
@PaniBambulinova tip pro příště - dítko cvaknu sama, odnesu do DM a na místě nechám v té jejich mašině vytisknout za 7,90 sestavu osmi fotek (lze tam navolit). Na tyhle průkazky to naprosto v pohodě stačí.
No tak to je ale rada nad zlato
díky moc!!!
@LP4 píše:
@martina.se tak pardón tak jsem to pomotala. Tak asi u dospělých je to víc letA nevíte prosím zda když jednou u něj občánků,,zahájíme" zda jsem povinna ji pravidelně obnovovat? No kdybysme ji pak chtěli zrušit, tak prostě už novou neuděláme a je to vyřešený? dekuji
a ty nemíníš nikdy nikam s dítětem jet? třeba na dovolenou, na výlet do sousední země?
OP dítě v tomto případě potřebuje, tak se hodí ho mít, než pak narychlo shánět před dovolenou
Kdyz zacla valka na Ukrajine, tak jsme pro jistotu nechali malemu (v te dobe asi rok a pul) udelat pas - kdyby neco. Tak ten vozim ted sebou. Ale potkala jsem docela dost revizoru a zatim me nikdo nekontroloval..