Cestování v těhotenství do zahraničí autobusem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
17.6.15 22:28

@Džajna No já už se těším na porod. Snad nebudou v červenci extra pařaky. :mrgreen: :mrgreen: Ono se to dá, ale blbě se mi dejchá a pořad ze mě leje… No a jasně pořád nateklý nohy. Hezky jsme si prcka naplánovali. :mrgreen: Trochu ti závidím, že to máš až v lednu. :lol: :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
17.6.15 22:28
@mmch píše:
@MUFICE Já jsem to myslela teď v těhotenství. :mrgreen: :mrgreen: Jinak mi léto nevadí. Ale s tím pupíkem je to horší. :zed:

No, já mám zimní dítě, tak tohle neznám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.6.15 22:30

@MUFICE Já mám termín v srpnu, tak si to ještě pěkně užiju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.15 22:37

@fenny já nejsem vyplašená, jen smířená s tím, co by se všechno mohlo stát ;) samozřejmě, že se s gynekologem poradím :) s tím oblékáním to je pravda, ale tak stejně bude velká zima, tak kam bych chodila, budu doma a čekat na porod :lol:
@mmch já bych asi umřela :lol: ale musíš to nějak už přetrpět, hlavně ať se porod v pořádku vyvede a moc tě nebolí :lol: ;) to jo, my jsme zas neplánovali prcka vůbec, ale stalo se no :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.6.15 22:51

@Džajna My také neee. Chtěli jsme až příští rok. Alr nevadí. Strašně se těšíme. Děkuju. Já si to nějal zatím nepřipouštim. Věřim Honzíkovi, že mě nebude moc trápit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.15 22:59

@mmch tak to je dobře :) a kolik ti je let? Honzík- hezké jméno :palec: určitě nebude, musíš věřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.6.15 23:00

To neodhadnes…ja se kolem 20tt citila totalne netehotne, busem jsem teda nejela ale autem pres 10 hodin, z toho jsem polovinu ridila…zastavovali jsme mozna co ty 3 hodiny, na zachod jsem kazdou chvili nebehala, spatne mi nebylo…ale nikdy nevis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
17.6.15 23:04

@beruska9 to opravdu nevím no, každý to má jinak, chtěla bych se taky cítit tak dobře, a chodit jen jednou za 3 hodky na záchod, ale už teď chodím jednou za 1-1,5h, tak se bojím, že v 5. tt to bude daleko horší :mrgreen: uvidím jak se budu cítit na konci srpna jak psychicky, tak fyzicky a radši poletíme za last minute někam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.6.15 07:48

@Džajna Je mi 29. Víš já se snažim si nepřipouštět, že by to byla hrůza nooo. Hlavně tam chci být sama, tatínek nás uvidí až po akci. :mrgreen: Chci mít na to klídek. :dance: A tobě?
@Envie Já jsem 32tt a cesta MHD je za trest. Přesně jako ty. Já jak cítím smrad, tak mě to strašně nakopává. :mrgreen: A že jich je těch lidí. Vždycky stojím uplně u okýnka jinak by bylo po mě. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.6.15 10:14

@mmch mě je 20 let :D, tak hlavně aby to dopadlo v pořádku všechno ;) já se ještě rozhoduji, jestli mít či nemít tatínka u porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.6.15 10:38
@Džajna píše:
@emma77 a myslíš si, že ty kontrakce byly způsobené tím, že jsi byla tak aktivní? To mě mrzí, že jsi byla nebo jsi v nemocnici :| ale tak musíš to brát tak, že se mohlo stát něco daleko horšího ;) jinak děkuji za radu, určitě se na to poptám :)

Ne, to si nemyslím. Některé věci prostě neovlivníš. I doktor mi řekl, že je v pořádku, že dokud jsem necítila žádné obtíže, tak jsem fungovala tak, jak jsem zvyklá. Je teda pravda, že aktuálně žijeme v zahraničí a přístup doktorů je tu možná trochu benevolentnější, než jsem byla zvyklá u nás:)… Takže teď už jen ležím, břicho tvrdne, ale v normě, a čekám a věřím, že to ještě nějaký týden 2v1 vydržíme:).
Jen jsem chtěla říct, že při cestování bych si ohlídala to pojištění a zvážila jak je na tom se zdravotní péčí země, do které jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.6.15 11:32

@Džajna Týýý joo, mlaďounká maminka. :potlesk: Paráda. U Vás ať je taky všechno v pořádku. Je to jen na tobě no. Každý to má jinak. Já se nechci soustředit ještě na chlapa. Víc by mě to znervózňovalo. Já se znám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.6.15 11:39

Jo dobra pripominka s tim pojistenim…bacha na to, ze spousta pojistek vylucuje proplaceni jakychkoliv veci souvisejicich s tehotenstvim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
18.6.15 14:25

@emma77 Aha, no tak to je zvláštní, že celý těhu nic a pak až v tom 5. měsíci se to takhle nepříjemně zkomplikovalo :think:..Držím palce ať vše dobře dopadne :)
Ano, ohlídám si pojištění, děkuji :palec:
@mmch Ano dost mladá no :mrgreen: ještě jsem mimi fakt neplánovala, ale co stalo se a asi to tak mělo být :)..To je nadruhou stranu pravda, navíc můj přítel omdlívá už jen při odběru krve, tak by mě zajímalo co by to s nim udělalo kdyby kouknul tam „dolů“ :lol: a starosti o něj u porodu opravdu mít nechci :D
@beruska9 jj, děkuji dám si na to pozor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
21.3.19 03:19

Na dovcu v patem mesici by jsem jela, ale ne autobusem. Autem to je za 12 hodin, autobusem tak 20 hodin. Navic nohy si clovek nemuze natahnout a jestli jsou nejake smrady v autobuse, tak to je jak na bliti. To radsi si uziji dovcu na prehrade a budu se prochazet po lesich nez tolik hodit to se mnou drkotat v autobuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí