Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chtela jsem se vsech zeptat, jestli ma 13 mesicni dcera muze dlouhodobe spat v cestovni postylce?
Ta nase drevena je na ni uz mala, tak uvazujeme o koupi cestovni. ![]()
Diky za Vase reakce.Sona
Ahoj,
my jsme cestovní postýlku používali jako druhou postýlku doma v obýváku a malý v ní spával v pohodě, tak bych se toho nebála, záleží hlavně na matraci.
Pravda je, že z ní rychle vyrostl a pokud postýlku využiješ i jinak tak ji kupte, jinak bych už zkusila postel. Píšeš, že malá má 13měs. tak by to snad už šlo? Kuba spinká ve své velké posteli asi od 15měsíců a úplně v pohodě i když ze začátku jsem na zem dávala polštáře
Mmch dají se koupit i dětské postele které je možné nastavit podle velikosti dítěte, záleží na Vás. Snad jsem trošku pomohla, zdravím Petra
Prave, ze mame drevenou postylku a mala se mi v noci budi, protoze se celou noc toci a vzdycky se prasti o sprusli a pak breci. Myslela jsem, ze by prave cestovni postylka byla mekci. ![]()
Diky. ![]()
Myslím, že když se dá do cestovní postýlky pevná matrace, tak je to v pohodě. My postýlek moc neužijeme, protože mezi mamčou a tatĄkou v posteli je nejlépe ale určitě naše druhé mimi, které je na cestě, si postýlky užije.
E. + 2roky+8tt
Ahoj Sonko,
jsem od fochu, takže vím, že některé maminky opravu kupují cestovní postýlku už od narození. Jak již psaly holky, záleží především na kvalitní matraci. Problém by mohl být v tom, že cestovní postýlky mají většinou atypické rozměry, takže potřebuješ matraci na míru. Pokud Ti můžu postýlku doporučit, byla by od značky Hauck za 1850 Kč (dobrá kvalita za nízkou cenu). Má velice jednoduché skládání (některé jdou dost těžko), jsou kvalitní a levné. Pokud bys tedy měla zájem, mrkni na www.deticky.cz. V případě potřeby Ti můžeme nechat vyrobit matraci v jakémkoliv rozměru. Přeji šťastný výběr. Pá Lucka (klidně napiš SZ, když budeš potřebovat radu).
Ahoj holčiny,
my taky uvažujeme o koupi cestovní postýlky. Potřebovali bychom ji občas na cestování, občas k babičce na spaní a občas i jako ohrádku - myslíte, že to půjde? Používate ji někdo i jako ohrádku?
Petra a ANinka (11m)
@sasenka ahoj, dobry den. zaujaa me tahle varianta, resim uzky prostor vedle postele v loznici, bohuzel nemam moznost detskeho pokoje, tak budu muse miminko nejak vmestnat:(, takze hleda trosku dlouhodobejsi reseni, aspon do cca 2 let. poradila by si mi prosim nejakou cenove prijatelnou variantu? moc dekuji. zacinam byt lehce zoufala.
@Pandorie píše:
@sasenka ahoj, dobry den. zaujaa me tahle varianta, resim uzky prostor vedle postele v loznici, bohuzel nemam moznost detskeho pokoje, tak budu muse miminko nejak vmestnat:(, takze hleda trosku dlouhodobejsi reseni, aspon do cca 2 let. poradila by si mi prosim nejakou cenove prijatelnou variantu? moc dekuji. zacinam byt lehce zoufala.
No ony ty cestovní také nejsou úzké. Kolik máš místa vedle postele? Já bych vzala dítě k sobě do postele no.