Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Budeme kupovat chariot cougar 2 a nevíme jestli si k tomu máme dokoupit joggingový set (1 větší kolo ) nebo kočárkový set (2 menší kola). Chtěla bych ho používat hlavně venku do terénu, na výlety po horách, po lese,…Možná s tím zajedu někdy i do města, to vím, že asi lepší budou ty menší kolečka, ale zajímalo by mě, jaký kola jsou lepší právě do toho terénu.
Máme CX1 a jak kočárkový tak trekový set. Do města musím MHDou, takže s tím trekovým kolem je to v MHDě trochu problém. I s kočárkovým setem, je to pořád větší kára než klasika kočárek.
Do terénu je rozhodně lepší to trekový kolo. Už proto, že jestli si chceš koupit vozík, tak předpokládám, že k nějakýmu užitku. Třeba na brusle rozhodně trekový.
Jestli chceš ušetřit, tak bych se vzdala myšlenky jezdit do města s vozíkem, ale vzala bych kočárek…
Ahojky, my mame Cougar 1. Ten joggingovy set je do mesta nepraktivky, protoze to kolo vepredu „prekazi“ Ale jinak s nim manzel dost beha v terenu a berem ho s sebou na hory.
Do mesta vezmi radsi kocarek, nebo ten kocarkovy set - ale na vylety je lepsi ten jogging set ![]()
Díky holky, do města teda budu brát normální kočárek se skatem a na výlety si pořídíme to veliký kolo
. Právě jedna paní mně říkala, že se jí líp jezdilo po terénu s těma malýma kolama, tak jsem si byla trochu nejistá s tím, že chci veliký.
Máme joggingový, do terénu dobrý. jen se s tím nedá tak snadno zatáčet ( musíš nadzvednout přední kolo, pak otočit). Je to delší, než kočárkový ( bacha na výtah, nevjedeš s tím do MHD…).
@Gaguska tak ono taky záleží co je myšleno terénem. Přes kořeny, šutry, brod nebo na úzké lesní cestičky je určitě lepší to trekový kolo. Pokud myslíš jen polní cestu, tak by ti asi kočárkovej set taky stačil ![]()
Nám se teda ten kočárkovej set ještě vyplatil na kolovýletech, když jsme chtěli vozík odháknout z kola a popojíždět. Ty malý kolečka jsou takový praktičtější na převážení, sundávání a nandávání. Ale i s tím trekovým kolem se to dá zvládnout.
Takže je to hodně o tom, jak, kde a jak často ten vozík chcete využívat.
A tak jako tak, vždycky můžeš dokoupit ![]()