Chce být vzhůru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
301
16.1.22 13:28

Závidím matkám kterým funguje - nesvítit, nereagovat a dítě samo hned usne :mrgreen: :mrgreen:

To kdyby fungovalo na všechny děti, tak tyto témata ani nejsou potřeba probírat ne?

A ja káča běhám se řvoucím dítětem po bytě co 2 hodiny (teď teda rostou zuby)…že mě nenapadlo nereagovat? Sice by nám z toho řevu vyskakaly plomby, ale tak když to funguje… :think:

U nás se spaní na prd děje tak od 8 měsíců a už je jí rok a 4 měsíce. No teď ty zuby jsou extrém, ale ani tak neznáme moc nerušených noci.

U nás zase rozhodně platí, že se musí zareagovat celkem svižně než se rozjede. Bo pak to je na dvě hodiny…a strkam jí všemožné hračky a knížky, co jí zaujme aby přestala řvát a jak se uklidní, tak zhasnem a zase se chvíli spí…

Když nejsou zuby tolik aktuální, tak má noční děsy. To se musí odejít z místnosti a právě rozsvítit, aby se pořádně vzbudila a přestala plakat a jjak e probudí tak začne odpadat hned a spí dal.

Kazdej den je jinej.

Dětský spánek, to je děs, to se musí nějak přežít…aspoň já si to říkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.22 16:10

Mě třeba malej chce v noci mazlit, užívá si ti pusinkujeme se hladime, když spal se mnou v posteli tak to tak nepotřeboval, stačila ruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí