Chce mě vidět, jen když má jistotu, že bude sex

Anonymní
7.10.22 23:03

Chce mě vidět, jen když má jistotu, že bude sex

Ahoj,
s přítelem jsme spolu skoro rok a je nám 17 let. Vztah máme úžasný, někteří nám to až závidí. Akorát mě nedávno přítel uvedl do menší nejistoty, a proto píšu sem.

Všechno nám klape, máme se s přítelem moc rádi a sex je perfektní. Nedávno jsem příteli řekla, že bych ráda chodila častěji na procházky. Ale v takovou odpověď jsem nedoufala. Řekl, že se blíží zima a venku už nebude hezky. Lepší prý bude být doma, protože tam v teple se svleču. Já jsem si to nevyložila nejlépe, jak jste z názvu diskuse asi usoudili. Nechci z toho dělat fópa, berte to s nadsázkou jako takovou odlehčenou diskusi. Třeba mu to z legrace ujelo nebo jsme se nepochopili (ale řekl ještě pár slov, která mě utvrdila v tom, že jsem to pochopila správně). Holt má reakce byla zbržděná, ba se na ni vůbec nedostalo, neboť jsme to zakecali.

Tak jsem se chtěla zeptat. Proč myslíte, že to řekl a jak byste si to vyložili vy? Co byste v mé situaci odvětili? Protože se ho na to hodlám ještě zeptat. Předem moc děkuju za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
7.10.22 23:20

Je mu 17. Sex je teď pro nej stredobod všeho. Jestli vám to klape, tak neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andromeda81
7.10.22 23:49

Chtěl ti polichotit, že ho přitahujes.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
8.10.22 02:15

Nediskutuj, vytáhni ho na procházku a pak mějte sex (s jakoukoliv ochranou) prostě užívej života, nejhorší je pitvat ;)

• Citovat
  • Upravit
293
8.10.22 02:26

Sladkých 17. Neřeš, užívej a dělej, co je Ti příjemné :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2782
8.10.22 03:29

V 17 mu fakt jde jen o sex. To musíš vědět ty jak se k tobě chová, jestli tě má rád, nebo tě využívá. Za fópa díky, to mě pobavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26881
8.10.22 05:03
@Anonymní píše:
Ahoj,
s přítelem jsme spolu skoro rok a je nám 17 let. Vztah máme úžasný, někteří nám to až závidí. Akorát mě nedávno přítel uvedl do menší nejistoty, a proto píšu sem.

Všechno nám klape, máme se s přítelem moc rádi a sex je perfektní. Nedávno jsem příteli řekla, že bych ráda chodila častěji na procházky. Ale v takovou odpověď jsem nedoufala. Řekl, že se blíží zima a venku už nebude hezky. Lepší prý bude být doma, protože tam v teple se svleču. Já jsem si to nevyložila nejlépe, jak jste z názvu diskuse asi usoudili. Nechci z toho dělat fópa, berte to s nadsázkou jako takovou odlehčenou diskusi. Třeba mu to z legrace ujelo nebo jsme se nepochopili (ale řekl ještě pár slov, která mě utvrdila v tom, že jsem to pochopila správně). Holt má reakce byla zbržděná, ba se na ni vůbec nedostalo, neboť jsme to zakecali.

Tak jsem se chtěla zeptat. Proč myslíte, že to řekl a jak byste si to vyložili vy? Co byste v mé situaci odvětili? Protože se ho na to hodlám ještě zeptat. Předem moc děkuju za odpovědi :srdce:

Nestourej se v tom. A neprobirej to s kamaradkama, ktere ti budou davat ty spravne rady.
Jestli je ti s nim dobre, tak s nim bud. Az ucitis, ze to neni to, co jsi ocekavala, tak to ukonci. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
8.10.22 07:18

Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen ty :cert: A páníček si stříká kam je mu libo. Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
8.10.22 07:21

Tím chci říct, že včasným sexem prostě víc riskuješ, že střední nedoděláš v termínu, nebo vůbec. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
8.10.22 10:15
@truelly píše:
Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen ty :cert: A páníček si stříká kam je mu libo.Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě 8)

Jako co je Ti potom a co si to vůbec dovoluješ?
Ani s vlastní dcerou bych si nedovolila mluvit takovým způsobem 8o.
Drzost některých lidí je opravdu neskutečná 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107118
8.10.22 11:45
@truelly píše:
Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen ty :cert: A páníček si stříká kam je mu libo. Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě 8)

na to se te nekdo ptal? Jsi snad její mama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
8.10.22 12:19

Řekla bych mu, že já nejsem ten, komu by zima při svlikani vadila víc :wink: 🤫

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.10.22 19:37

Byla bych v klidu a příště ho vzala na pořádnou tůru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24787
8.10.22 19:41

Jéje, já si myslela, kdo ví co, a ona taková blbost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16501
8.10.22 19:45

Proc to rekl je jedno, ted to stejne nezjistis. Mohl to byt for a mohlo to byt trapne. Chces, aby s tebou chodil na prochazky? Tak bude. Vis proc, protoze ty jsi ta, co to ridi a kdo urcuje, jestli sex “bude” nebo ne. Takze to hod za hlavu, kluk se ti libi a priste zahlas, kam pujdete ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí