Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mu 17. Sex je teď pro nej stredobod všeho. Jestli vám to klape, tak neřeš
Nediskutuj, vytáhni ho na procházku a pak mějte sex (s jakoukoliv ochranou) prostě užívej života, nejhorší je pitvat ![]()
V 17 mu fakt jde jen o sex. To musíš vědět ty jak se k tobě chová, jestli tě má rád, nebo tě využívá. Za fópa díky, to mě pobavilo.
@Anonymní píše:
Ahoj,
s přítelem jsme spolu skoro rok a je nám 17 let. Vztah máme úžasný, někteří nám to až závidí. Akorát mě nedávno přítel uvedl do menší nejistoty, a proto píšu sem.Všechno nám klape, máme se s přítelem moc rádi a sex je perfektní. Nedávno jsem příteli řekla, že bych ráda chodila častěji na procházky. Ale v takovou odpověď jsem nedoufala. Řekl, že se blíží zima a venku už nebude hezky. Lepší prý bude být doma, protože tam v teple se svleču. Já jsem si to nevyložila nejlépe, jak jste z názvu diskuse asi usoudili. Nechci z toho dělat fópa, berte to s nadsázkou jako takovou odlehčenou diskusi. Třeba mu to z legrace ujelo nebo jsme se nepochopili (ale řekl ještě pár slov, která mě utvrdila v tom, že jsem to pochopila správně). Holt má reakce byla zbržděná, ba se na ni vůbec nedostalo, neboť jsme to zakecali.
Tak jsem se chtěla zeptat. Proč myslíte, že to řekl a jak byste si to vyložili vy? Co byste v mé situaci odvětili? Protože se ho na to hodlám ještě zeptat. Předem moc děkuju za odpovědi
Nestourej se v tom. A neprobirej to s kamaradkama, ktere ti budou davat ty spravne rady.
Jestli je ti s nim dobre, tak s nim bud. Az ucitis, ze to neni to, co jsi ocekavala, tak to ukonci. ![]()
Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen ty
A páníček si stříká kam je mu libo. Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě ![]()
Tím chci říct, že včasným sexem prostě víc riskuješ, že střední nedoděláš v termínu, nebo vůbec. ![]()
@truelly píše:
Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen tyA páníček si stříká kam je mu libo.Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě
Jako co je Ti potom a co si to vůbec dovoluješ?
Ani s vlastní dcerou bych si nedovolila mluvit takovým způsobem
.
Drzost některých lidí je opravdu neskutečná
![]()
@truelly píše:
Tak hlavně se chraňte a oba. Doufám, že mu to neulehčuješ a ne. žereš prášky jen tyA páníček si stříká kam je mu libo. Tím pádem bych se i zeptala, jak byste řešili případné těhotenství…A ano, samozřejmě se to může stát. Rozhodně častěji, než u holek, co sexují až po maturitě
na to se te nekdo ptal? Jsi snad její mama?
Řekla bych mu, že já nejsem ten, komu by zima při svlikani vadila víc
🤫
Proc to rekl je jedno, ted to stejne nezjistis. Mohl to byt for a mohlo to byt trapne. Chces, aby s tebou chodil na prochazky? Tak bude. Vis proc, protoze ty jsi ta, co to ridi a kdo urcuje, jestli sex “bude” nebo ne. Takze to hod za hlavu, kluk se ti libi a priste zahlas, kam pujdete
.
Ahoj,
s přítelem jsme spolu skoro rok a je nám 17 let. Vztah máme úžasný, někteří nám to až závidí. Akorát mě nedávno přítel uvedl do menší nejistoty, a proto píšu sem.
Všechno nám klape, máme se s přítelem moc rádi a sex je perfektní. Nedávno jsem příteli řekla, že bych ráda chodila častěji na procházky. Ale v takovou odpověď jsem nedoufala. Řekl, že se blíží zima a venku už nebude hezky. Lepší prý bude být doma, protože tam v teple se svleču. Já jsem si to nevyložila nejlépe, jak jste z názvu diskuse asi usoudili. Nechci z toho dělat fópa, berte to s nadsázkou jako takovou odlehčenou diskusi. Třeba mu to z legrace ujelo nebo jsme se nepochopili (ale řekl ještě pár slov, která mě utvrdila v tom, že jsem to pochopila správně). Holt má reakce byla zbržděná, ba se na ni vůbec nedostalo, neboť jsme to zakecali.
Tak jsem se chtěla zeptat. Proč myslíte, že to řekl a jak byste si to vyložili vy? Co byste v mé situaci odvětili? Protože se ho na to hodlám ještě zeptat. Předem moc děkuju za odpovědi