Chci dat dítě k adopci, ale chci jej vídat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pokud budete potřebovat ještě výbavičku pro miminko, tak se najde určitě spousta maminek, které by Vám něco zdarma poslaly. Já sama toho mám doma dost a našemu zlatíčku už jsou 2 roky. Kdyby jste měla zájem, stačí napsat zprávu a já vám něco pošlu. Držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Malaga
a kde takovej pár najít?
napiš mi osobní zprávu, pošlu ti odkaz, nedávno jsem na takové lidi narazila na jiném webu. Přímá adopce je řešení pro druhé dítě, ale to první by si zaslouzilo také hezký život… za současných podmínek by bylo lepší, kdybys šla s oběma dětmi do azyláku a zbavila se chlapa. Myslím, že např. pan Hess (zakladatel babyboxů u nás) by mohl mít v azyláku volno… kontakt najdeš na webu, případně mi napiš, já ti ho dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Momentálně jsemv 7 měsíci. Čekám holčičku. S mužem už máme 3 letou dcerku, ale absolutně to nezvládáme muž má obrovské dluhy, na mesíc máme 4000 nĕkdy ani to ne, navíc nám to neklape často se hádáme. Nemáme ani já ani on rodinu, já jsem s dětského domova a jemu se otec uchlastal a matka je v ustavu, takže nám nemá kdo pomoc. Prostě nezvládáme se starat a uživit jedno dítě a druhé už jsme nechtěli, chtěla jsem se zeptat zda je možné, dát dítě k adopci a ještě před porodem se vidět a promluvit si s adoptivníma rodičema a po porodu dítě stále vídat. Možná vám přijde, že jsem necitlivá, ale vážně to nezvládame, kdybych nemusela tak to neudělám. S námi by se další děťátko jenom trápilo, často se hádáme. Děkuji za rady.
Sla bych na socialku at Tebe a deti daji do domova pro matky a rozesla bych se snim.Nejdriv rozchod nebo rozvod,mezi tim socialka a dite si nechte!!!
- Citovat
- Upravit
Takže nám nemá kdo pomoct ?!!!! A kdo vám pomáhal s děláním…nesnáším tupost a takovej přístup k životu.Na internet máš,na telefon máš a na antiko ne ? Jsem farmaceutka a znám ceny, 300,–/ 3 měsíce je moc ? Dělej jak uznáš ,ale doufám,že „karma je zdarma“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den. Momentálně jsemv 7 měsíci. Čekám holčičku. S mužem už máme 3 letou dcerku, ale absolutně to nezvládáme muž má obrovské dluhy, na mesíc máme 4000 nĕkdy ani to ne, navíc nám to neklape často se hádáme. Nemáme ani já ani on rodinu, já jsem s dětského domova a jemu se otec uchlastal a matka je v ustavu, takže nám nemá kdo pomoc. Prostě nezvládáme se starat a uživit jedno dítě a druhé už jsme nechtěli, chtěla jsem se zeptat zda je možné, dát dítě k adopci a ještě před porodem se vidět a promluvit si s adoptivníma rodičema a po porodu dítě stále vídat. Možná vám přijde, že jsem necitlivá, ale vážně to nezvládame, kdybych nemusela tak to neudělám. S námi by se další děťátko jenom trápilo, často se hádáme. Děkuji za rady.
Ahoj
ctu to az ted, je dobre ze jsi od toho chlapa (jestli se tak da nazvat) odesla.. urcite to nejakou dibu bude trvat ale uvidis ze se vse obrati a budete se mit nakonec dobre
jestli budes chtit mam nejake veci..sice ne na uplne male miminko (to uz jsem dala pryc) ale myslim ze by se hodilo i to na pozdeji..jsem z havirova tak kdyby jsi chtela napis zpravu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na face jsou skupiny Maminky v nouzi a pak Havirov daruji. Mrkni tam. Obcas je tam neco jen za odvoz. Ja jsem z daleka, ale mame tu bazar a obcas tu nejake mamine pomuzeme. Treba je neco takoveho i u vas. Neni tu spis nejaka socialni pracovnice nebo nekdo, kdo do tohi aspon trochu vidi, aby ji pomohl s zadostmi o davky a na co ma vsechno narok? Nekdy je to s urady dost tezke, zvlaste v techto oblastech, ve ktere zakladatelka bydli… Zakladatelko, gratuluji k prvnimu kroku a drzim palce, at vse zvlasnes.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Při adopci nevidím důvod se s dítětem vídat, adopční rodiče k tomu nikdo nutit nemůže. Můžeš dát ale dítě do pěstounské péče a pak ho vídat je dle zákona dokonce žádoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lepetitprince píše:
Takže nám nemá kdo pomoct ?!!!! A kdo vám pomáhal s děláním…nesnáším tupost a takovej přístup k životu.Na internet máš,na telefon máš a na antiko ne ? Jsem farmaceutka a znám ceny, 300,–/ 3 měsíce je moc ? Dělej jak uznáš ,ale doufám,že „karma je zdarma“
Prosim te, precti si, ze to resi a nesud. Ale jak rikas, karma je zdarma, snad i pro. Lidi, co soudi z prvni.
- Citovat
- Upravit
Díky všem, které podpořily zakladatelku a chtějí jí pomoci. ![]()
Zakladatelko, držím palce a píšu Vám do SZ, kam se obrátit.
![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma píše:
Při adopci nevidím důvod se s dítětem vídat, adopční rodiče k tomu nikdo nutit nemůže. Můžeš dát ale dítě do pěstounské péče a pak ho vídat je dle zákona dokonce žádoucí.
Co si dočíst diskuzi do konce třeba? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lepetitprince píše:
Nono… stalo se, takže výčitky zbytěčné. Vy víte, že antikoncepci nepoužila? Někdy stačí zapomenout. Nebo prostě ne všichni jsou tak silní a občas „zhřeší“ a doufají, že to projde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zakladatelko, jsi frajerka, že jsi odešla. asi to nebude jednoduché, ale moc ti držím palce. trvalý pobyt si prostě nahlaš, k tomu stačí nájemní smlouva, jiný souhlas majitele nepotřebuješ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Moc Vám všem děkuji za podporu, jste zlatí .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit