Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Moje postava po porodu vypada dost podobne a souhlasim s nazorem, ze by bylo dobre zpevnit, hlavne brisni partie. Navrhy, ze bys mela zhubnout, jsou ale podle me uplne mimo misu. Slecna, ktera tu psala, ze ma 43 kg - hm…, je mozne, ze na ni to vypada dobre; zalezi samozrejme hodne na vysce a celkove telesne konstituci. Ale ja jsem mela tuto vahu po dlouhe a tezke nemoci (vyska 164 cm, BMI kolem 16) a nijak krasne to opravdu nevypadalo. A nejzdravejsi to taky nebude.
Když se tu rozběhla diskuse o bokovkách, tak mám taky jeden poznatek: Jsem hubeňour, ale když si dám bokovky co mi jsou moc upnutý a škrtí mě nebo si víc utáhnu pásek, tak mi to taky přeteče
Vypadá to dost divně, nohy a ruce jak pavouk a pak se udělají na boku takový bochany.. Bokovky nosim, ale neutahuju žádným páskem a ani si nekupuji o číslo menší. Nesmí to být prostě nahoře tolik uplý to ti to potom ještě víc zvýrazní a není to hezký
Myslím, že mnoho žen by dalo mnoho za to, aby takovou postavu měly - a to i před porodem, natož po porodu ![]()
Hezký den všem maminkám, příznivcům sportu a zdraví a ostatním.
Jsou zde moc zajímavé diskuze, tak si říkám, proč se nezapojit.
Písněte, rád pokecám na téma zdraví a hubnutí ![]()
Páni, to je dnes krásné počasíčko u nás na vysočině ![]()
Sice nevim, k cemu ti bude informace, jestli by se nekdo dalsi stydel za podobnou postavu, ale budiz…Zalezi s cim se chces porovnavat- jestli s idealni postavou (tak samozrejme, ze by se nedostatky nasly) anebo s prumernou ceskou zenou- tam postavou rozhodne nepatris k tomu horsimu. Drobny nedostatky zamaskujes vhodne zvolenym oblecenim a uprimne…ani te to nebude stat moc namahy.
Já mám postavu skoro stejnou, před porodemm super, ted mi to přes ty boky prostě taky visí..ale! vyřadila jsem bokovky, v nich vypadám ještě tak o deset kilo tlustší a těsná trička, nechodím v pytli, ale tak, aby to nebylo moc vidět a daří se…rozhodně bych vyhodila to prádlo, zas tak strašné to není, abys musela nosit tuhle hrůzu
podle mě vypadáš normálně, jako normální ženská po porodu ![]()
@Sepishka píše:
@poradce vyziva Dost spatne skryta nabidka sluzeb
zajímá mě, s jakými nejčastějšími problémy se kdo a jak potýká.
@poradce vyziva píše:
@Sepishkazajímá mě, s jakými nejčastějšími problémy se kdo a jak potýká.
A rady jsou zdarma? ![]()
@poradce vyziva Rady zdarma a pak treba prihodite nejakej ten vyrobek zazracnej? ![]()