Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jakjím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.
postava dobra, vymente pradlo, tohle je nelichotive a dela vam boky prave pradlo!!!
A ještě jsem chtěla říct že takovéto špíčky na bocích jsem mívala(trošku ještě mám)taky
. Má to spousta ženských
. A hodně se to zlepšilo když jsem přestala nosit bokovky-teď nosím takové těsně pod pupík a vypadá to o moc líp a ty boky se jakoby samy srovnaly
-ale možná tomu přispělo i cvičení-to vlastně asi určitě
. Takže si fakt myslím že jak se říká že ten tuk se tam tvoří právě kvůli bokovkám, je pravda
.
Tak já teda nevím, říkat tomu špíčky a že to má každá? to není moc motivující ![]()
@ametyst píše:
A ještě jsem chtěla říct že takovéto špíčky na bocích jsem mívala(trošku ještě mám)taky. Má to spousta ženských
. A hodně se to zlepšilo když jsem přestala nosit bokovky-teď nosím takové těsně pod pupík a vypadá to o moc líp a ty boky se jakoby samy srovnaly
-ale možná tomu přispělo i cvičení-to vlastně asi určitě
. Takže si fakt myslím že jak se říká že ten tuk se tam tvoří právě kvůli bokovkám, je pravda
.
Blbost, bokovky ti špek na bocích neudělají. Prostě se tam hruškoidním ženským často ukládá tuk a bohužel často zrovna v těchto místech nejde ani cvičením zhubnout ![]()
@Lemuska píše:
Blbost, bokovky ti špek na bocích neudělají. Prostě se tam hruškoidním ženským často ukládá tuk a bohužel často zrovna v těchto místech nejde ani cvičením zhubnout
Ahoj zakladatelko,
musela jsem napsat. Tvá postava tedy pro mě vypadá opravdu pěkně. Určitě nehubni, páč podle váha/výška máš už podváhu, chce to jen zpevnit v oblasti bříška a toho ledvinového prostoru. Takže bych si našla nějaké cviky na břicho. Já jsem zrovinka ve fázi hubnutí u mě jde i o jídlo, u tebe stačí jen chvilku cvičit ![]()
@Lemuska no nevím, říkají to i doktoři že to tím je-že na ty boky ženský několik let nechaly „foukat“ a tím se tělo chránilo a obalilo tukem
.Zas tak nesmyslný mi to nepřijde
,ale těžko říct ![]()
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jakjím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.
Jsi mladá, máš po jednom dítěti, není problém cvičením odstranit madla lásky.
Jestli chceš kritiku, tak tu podprdu hod´po psovi a přestan´se řešit, na tvůj asi velmi mladý věk a váhu s výškou mi to přijde mimo mísu. Nemáš problém doma? ![]()
Chce to jen zpevnit a pořádně(tj kvalitně) jez. Inspiraci najdeš třeba na FB skupině Miru Fitness Motivation, nebo na Cvičení s Jillian Michaels (také na FB). Hlavně ať Tě nenapadne přestávat jíst nebo nějaké jednostranné diety, naopak to chce dostatek bílkovin, abys měla z čeho obnovovat svaly, A CVIČIT. Na těch skupinách, co jsem psala výš, je spousta holek a uvidíš na fotkách, že to jde, neboj ![]()
@Lemuska nevím no
. Ale na druhou stranu taková holčina co od 12 let nosí zařízlé bokovky a pořád jí „koukaji“ záda-i v zimě v krátký bundě, tak proč by se tělo nemohlo chránit a chránit ledviny tím že si tam uloží víc tuku
. Opravdu nevim ale každopádně mě tohle bokovky dělaj taky
-a taky jsem je řadu let nosívala.
Vsem, kteri tady pochvaluji tuto mou figuru, dekuji, nijak nechapu, ale je to pro mne motivujici, ne kvuli hubnuti, ale cviceni.tak dekuju. jinak pradlo na fotce opravdu neni sexy:-),ale je desne prima na nedelni poflakovani doma:-).Jeste jsem chtela dodat ze ty bochanky v oblasti ledvin jsem nemela jen v dobe kojeni-pochopitelne.
@berry4 píše:
Jsi mladá, máš po jednom dítěti, není problém cvičením odstranit madla lásky.
Jestli chceš kritiku, tak tu podprdu hod´po psovi a přestan´se řešit, na tvůj asi velmi mladý věk a váhu s výškou mi to přijde mimo mísu. Nemáš problém doma?
Ne nemam doma problem
jsem sama
takze nikdo mi postavu nekritizuje
@Anonymní píše:
Ne nemam doma problemjsem sama
takze nikdo mi postavu nekritizuje
Ano, džíny bokovky to hodně zhoršují, mě to přímo „dělají“, ne že by mi tam foukalo, ale teda blbě mi tvarují boky. Přestala jsem je nosit, naštěstí se už nosí takové široké, vyšší pasy i na džínách. Na doma a na cvičení mám jen sportovní kalhoty, které mají zrovna v tom místě širokou stahovací gumu, kalhotky taky nosím vyšší a hodně se to spravilo. Prostě oblečení neustále nošené na stejném místě mi podkoží takhle vytvaruje. Ne všem, kdo tam nic nemá, tomu o to méně, ale na mě to bylo vidět hodně. Po dvou letech, co bokovky nenosím, nebo jen výjimečně, je to už dobré, mám boky zase pěkně kulaté ![]()
(Napadá mě, že na stejném principu fungovaly i takové tělové zábaly s mořskými řasami, co jsem kdysi dostala od kolegyň v práci. Obinadla namočená v roztoku s řasou se pevně omotala kolem těla(kromě prsou a hlavy) a tím nějak vymačkala z tkání vodu a časem asi i tuky, protože hned po jedné aplikaci jsem měla o několik cm v obvodu méně, po měsíci jsem byla docela pěkně vytvarovaná a štíhlejší. Na plesovou sezonu to bylo úžasné, ale postupně se mi to vrátilo zpět, když jsem přestala chodit. Taková drenáž
)
Na takovou jednotlivou oblast, se kterou má „problém“ zakladatelka, by to mohlo platit.
Ale jinak vypadáš dobře a máš o deset kg méně, než já a myslím, že kritika není na místě ![]()