Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Na postavu po dítěti mi to špatné nepřijde
Boky mi přijdou úplně v pohodě, spíš bych se zaměřila na zpevnění břicha.
Ahoj, nemáš se za co stydět. Pomůže ti zpevnit tělo ve fitness, + mám osvědčenou stravu podle krevní skupiny. Dělala jsem nějakou dobu modeling, tohle je vyzkoušené a kombinace fitness + strava dle krevní skupiny byla super
Mě se to zdá v pohodě
já bych navrhovala pouze cvičení, aby se postava zpevnila, jinak se mi to zdá v pořádku..
Co chces shazovat
Samozrejme to chce zpevnit
Jinak mas skvelou postavu
Jen v pblasti bricha zpevni
Ja ti takovou postavu tise zavidim
![]()
Na tvé postavě neshledávám nic hrozného. Spíš než shazování kil bych ti doporučila nějaké cvičení na zpevnění.
Mně se to zdá jako normální postava, co bych za takovou dala ![]()
Po dítěti máš normální postavu. Nechápu co řešíš. Já jsem zase jako anorektička.
První fotka je nejhorší, ty boky jsou opravdu hrozný.
Nežrat a maktat na sobě…
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jakjím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.
máš krásnou postavu a malý kalhotky - zbytečně ti tvarují na boku faldík.. podprda je kojící?
Za mě to chce sedící spodní prádlo…
To je ted nový hit emimina?
..myslím, že máš dobrou postavu, zaměřila bych se na zpevnění prsou a břicha
Boky jsou v pohodě, chce to jen zpevnit v oblasti ledvin, tam ti to trochu přetéká…
![]()
Kolik ti je?
Náhodou, máš pěknou postavu, ale jestli chceš, tak 1 týdně navštiv posilku a bude to dokonalé
Postava je ok, už bych nehubla, ale zaměřila se nacvíčo
..kdybych, ale já měla takovou posatvu tak bych ani necvičila
![]()
tobě se nelíbí tvá postava nebo ti někdo něco řekl?
Ja myslim, ze dobry… chce to cvicit qna ty spicky nad boky jinak ok… zadny diety nejsou treba…
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jak
jím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.