Prosím o kritiku mé postavy

Anonymní
16.2.14 13:11

chci kritiku

Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jak :nevim: jím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
16.2.14 13:13

Na postavu po dítěti mi to špatné nepřijde :nevim: Boky mi přijdou úplně v pohodě, spíš bych se zaměřila na zpevnění břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
16.2.14 13:14

Ahoj, nemáš se za co stydět. Pomůže ti zpevnit tělo ve fitness, + mám osvědčenou stravu podle krevní skupiny. Dělala jsem nějakou dobu modeling, tohle je vyzkoušené a kombinace fitness + strava dle krevní skupiny byla super

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
16.2.14 13:15

Mě se to zdá v pohodě :nevim: já bych navrhovala pouze cvičení, aby se postava zpevnila, jinak se mi to zdá v pořádku..

• Citovat
  • Upravit
15575
16.2.14 13:16

:nevim: Co chces shazovat :nevim: Samozrejme to chce zpevnit ;) Jinak mas skvelou postavu :palec: Jen v pblasti bricha zpevni ;) Ja ti takovou postavu tise zavidim :oops: :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429

Na tvé postavě neshledávám nic hrozného. Spíš než shazování kil bych ti doporučila nějaké cvičení na zpevnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755

Mně se to zdá jako normální postava, co bych za takovou dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800

Po dítěti máš normální postavu. Nechápu co řešíš. Já jsem zase jako anorektička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980

První fotka je nejhorší, ty boky jsou opravdu hrozný.
Nežrat a maktat na sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
16.2.14 13:17
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jak :nevim: jím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.

máš krásnou postavu a malý kalhotky - zbytečně ti tvarují na boku faldík.. podprda je kojící?
Za mě to chce sedící spodní prádlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658

To je ted nový hit emimina? :mrgreen: :mrgreen:..myslím, že máš dobrou postavu, zaměřila bych se na zpevnění prsou a břicha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

Boky jsou v pohodě, chce to jen zpevnit v oblasti ledvin, tam ti to trochu přetéká… :mrgreen: :kytka:
Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška

Náhodou, máš pěknou postavu, ale jestli chceš, tak 1 týdně navštiv posilku a bude to dokonalé

• Citovat
  • Upravit
9950

Postava je ok, už bych nehubla, ale zaměřila se nacvíčo :palec:..kdybych, ale já měla takovou posatvu tak bych ani necvičila 8) :mrgreen:

tobě se nelíbí tvá postava nebo ti někdo něco řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
16.2.14 13:18

Ja myslim, ze dobry… chce to cvicit qna ty spicky nad boky jinak ok… zadny diety nejsou treba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková