Prosím o kritiku mé postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
16.2.14 13:31
@lucenka píše:
je pravda, že těch co mám doma… ale už jsem z těch svých boků asi stejně nešťastná jako zakladatelka a zkoušela jsem všemožný velikosti a typy kalhotek a nic moc nepomáhá (jedině nějaký s vysokým pasem, ale ty se zas nelíbí chlapovi :) )

hele tak na ostro? :mrgreen: to by se mu líbit mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Terina89 píše:
Jsi nechutně tlustá :roll: Bože, podívej se do zrcadla a buď ráda, že máš takovou postavu :roll: Co bych za ni dala :oops: Spíš mi přijde, že chceš, abychom ti tu masírovaly ego :think:

né to né, opravdu sem chtěla znát jen názory

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
@Terina89 píše:
Tak potom jsou trumpety :mrgreen: Já bych si takovou postavu užívala :pankac:
:nevim: no…je to tak…málokdo je spokojený s tím co má a tak to ostatním může připadat malicherný…vždyť oni mají větší problém…z jejich pohledu.
  • Citovat
  • Upravit
195

Postava si myslim že dobrý, nejsi vychrtlá ale ani tlustá.. taková klasika a mě se to líbí. Jen to prádlo bych nenosila ani na doma.. Já si na spodním prádle dost potrpím a taky to vypadá líp.. Když už chlapa neočaruji zpevněným tělem tak aspoň tím prádlem no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.2.14 13:32
@jdukolem píše:
hele tak na ostro? :mrgreen: to by se mu líbit mohlo

jo to by se mu líbilo :) Ale pak by mě moc otravoval a asi by mě nechtěl pouštět ven samotnou :roll:

• Citovat
  • Upravit
49159
@Anonymní píše:

a cvičíš? víš opravdu nemáš přebytečný tuk.. jen vytvarovat by se asi dalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
@Terina89 píše:
Tak potom jsou trumpety :mrgreen: Já bych si takovou postavu užívala :pankac:

A já měla mindrak z boků. :-)
Já mám boky dobrý, ale zas o trochu horší stehna a břicho a spokojená rozhodně nejsem. Už na tom ale pracuju a lepší se to. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@lucenka píše:
jo to by se mu líbilo :) Ale pak by mě moc otravoval a asi by mě nechtěl pouštět ven samotnou :roll:

no to by byl rád že na ven nasadíš ty vyšší bombardóny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
16.2.14 13:33

Rozhodně bych už nehubla. Jen bych se snažila o zpevnění celého těla.
A klidně upravit jídelníček a max shodit nějaký ten tuk. Ale hlavně ne žádný drastický diety. To shodíš jen svaly a tuky ti zůstanou.
Takže rady nežer jsou k ničemu. To zhubneš sval a budeš tučná jak tučný tvaroh.

Ale postavu máš podle mě opravdu dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
16.2.14 13:33
@Anonymní píše:

Tak můj názor je, že ti tuhle postavu závidím ;)
@Jitka1976 Jasně,ono ve finále hlavně zdraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.2.14 13:34
@jdukolem píše:
no to by byl rád že na ven nasadíš ty vyšší bombardóny :*

to bych asi radši ven nechodila :)

• Citovat
  • Upravit
1967

Sice máš malinké batůžky :), ale zase máš hezké nohy. Pokud nejsi sama ze sebou spokojená, tak na tom zapracuj, ale myslím, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@jdukolem píše:
nic padnoucího se nemůže zaříznout tímto způsobem..pokud ano tak to nepadne :nevim:
nicméně že by mohla zakladatelka zpevnit? no mohla by cvičit prospěje jí to jako nám všem :mrgreen:
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
459
16.2.14 13:35
@Anonymní píše:
Děkuji všem, k těm kalhotkám…hmmm…opravdu to tak může působit, ale nemám je malé, nikde mě netísní, jen to tak mám jakékoli prádlo, plavky tak ty madla lásky prostě nejdou ukrýt a jsou tam. dekuji za vaše komenty. Někdo se ptal, jestli mi někdo ohledně postyvy něco řekl, že to tak řeším, né neřekl, já sama, vidím že to tam je…fakt všem dekuji…

Záleží na tobě - pokud se ti to nelíbí tak s tím začni něco dělat. Já nesnesla kecy od babiček - vždyť jsi hubená, sluší ti to atd… Jo za jejich dob byla ženská pořád při těle a nikdo to neřešil, mě se pneu hnusila jenže nemám vůli cvičit a už vůbec držet dietu - trochu jsem od každého dala ale nepomohlo to. Pak přišel díky venkovním pracem kolem domu opravdu pěknej záhul na břicho a do toho stres (tedy dita zdarma a bez usilí :( ) a tím jsem to dostala dolů. Jo a jinak jsem zkoušela různý tabletky na hubnutí a samo k ničemu. Jinak měřím 175 a vážím 63, začala jsem hubnout při 66 a došlo to na 58, ale to mi zase vše padalo a prsa byly v háji, proto jsem za těch 63 ráda ale už se musím hlídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
16.2.14 13:36
Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jak :nevim: jím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.

Tak já jsem chlap a podle mě vypadáš dobře, nechápu co řešíš a hlavně ne ohledně boků.
Můžeš trochu zpevnit postavu a změnit spodní prádlo, jak tady někdo psal.
Ale rozhodně nevypadáš špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková