Prosím o kritiku mé postavy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jitka1976
16.2.14 13:45
@jdukolem píše: :hug: děkuju už jsem si myslela že jsem vadná že mi tafy skoro jediné přijde problém v tom prádle

Jsi…ale mě to fakt nevadí kozenko… :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
38179
Anonymní píše:
já spíš počítala, že tady bude pořádná kritika na mou postavu, a ono je to spíš naopak…nechápu…já totiž mám už dlouho mindrák, jinak jsem hlavně ráda za zdraví dcery a své. postavu řeším, ale jelikož jsem sama tak nijak radikálně spíš pro svůj pocit a ty bochánky chci sundat :mrgreen:

Máš to jen ve své hlavě, fakt vypadáš dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Misula.vdf píše:
@jessikka ono, vždy se najde někdo, kdo je na tom hůře, ale věř, že komplex může mít i štíhlá žena. Je to o sebevědomí. Znám takové, co jsou opravdu při těle, nosí odvážné věci a naopak ty co jsou na tom mnohem lépe se za mírné nedostatky stydí.
Nemyslím si, že by zakladatelka tady hledala řeči typu „co bych za tu postavu dala, vypadáš náhodou dobře…atd.“. Nemyslím si, že si tu chce masírovat ego.
Třeba měla před dítětem opravdu super postavu.
Radím cvičit, nehubnout, hodně pít a zdravě jíst. Myslím, že jiná rada tu nemá cenu. Držím palce.

děkuji, je mi fuk nijaké ego, moc dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
49159
16.2.14 13:46
@Jitka1976 píše:
Jsi…ale mě to fakt nevadí kozenko… :mrgreen: :hug:
:* :* :* ještě že tě mám :srdce: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
16.2.14 13:46
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jak :nevim: jím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.

Chceš kritiku? Ty převisy na bocích a prsa. Prsa asi moc nespravíš, leda dobrou podprsenkou a bůčky vycvičíš. Jinak máš postavu ok, možná trochu zpevnit. Myslím, že leckterá ti jí může závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
16.2.14 13:47

@Misula.vdf Jenže pak zakladatelka potřebuje spíš psychologa než hubnout. Já taky spokojená nejsem, ale zakládat téma s názvem „chci kritiku“ a hodit sem foto postavy… Spíš mi to přijde jako libování si v tom, že mě někdo krititzuje. To teda vážně chce pomoc jinou než od trenéra fitness.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
16.2.14 13:52

@jessikka já to chápu spíš tak, že myslela zhubnout v právě těch problematických místech. Ne celkově, to je hloupost.
Nemyslím si, že to je tak jak ty píšeš. Název „chci kritiku“ chápu tak, že právě nechtěla slyšet: „né, vypadáš fakt super“, chtěla upřímnosti :nevim:.
Já bych si taky takové téma nezaložila, ale nic proti němu ;).
Já jsem štíhlá po dvou dětech, ale taky na sobě hledám mouchy…takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 13:53
@jessikka píše:
@Misula.vdf Jenže pak zakladatelka potřebuje spíš psychologa než hubnout. Já taky spokojená nejsem, ale zakládat téma s názvem „chci kritiku“ a hodit sem foto postavy… Spíš mi to přijde jako libování si v tom, že mě někdo krititzuje. To teda vážně chce pomoc jinou než od trenéra fitness.

ale já nikde nepsala že chci hubnout a že hubnu… :roll: proč psychologa, jen se ptám nemusíš mi odpovídat na příspěvek, ani nečekám, že mi tady někdo napíše jsi kočka jooo ty si buchta…to teda fakt néééé, jen jsem více méně chtěla poradit, znát komenty cizího pohledu, než svůj jak já se na sebe dívám…

• Citovat
  • Upravit
2691

Pořídila bych si hezčí podprsenku hlavně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
@Anonymní píše:
hmmm tak vám tu pak hodím foto v pěkném novém prádle a schvalně jsem zvedava, protože ty bochánky to vždy pokazí :,( dekuji angel lilly :kytka:

Tak pokud ti to nebude vadit, tak ji sem hoď. Docela by mě to zajímalo.
Ale jak jsem již psala. Tvá postava se mi líbí a bochánky mě tam vůbec nevadí.
Já bych se snažila max to tělo zpevnit. To nikdy neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
16.2.14 13:55
@jessikka píše:

Tak já zakladatelku chápu (ještě aby ne, když má stejný problém jak já). Třeba čekala, že se ozve někdo, kdo se trápil se stejnou věcí a poradí jí z vlastní zkušenosti, jak se těch bochánků zbavit (konkrétní cviky). Já jsem na tohle líná, tak to neřeším :)

• Citovat
  • Upravit
5394
16.2.14 13:59

Tady na Emiminu odpovídá odborník na „madla lásky“

tymfitnessie odpovídá 23.01.13

Dobrý den.
Konkrétní cviky nejsou :-( Pokud chcete zredukovat tuk v okolí pasu je nutné se hodně zaměřit na optimální stravování a aerobní pohyb.
Tuk se vždy redukuje z celého těla, nikdy nelze zredukovat konkrétní místo.
M. Vošická

Fitnessie-studio zdravého pohybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 14:00
@lucenka píše:
Tak já zakladatelku chápu (ještě aby ne, když má stejný problém jak já). Třeba čekala, že se ozve někdo, kdo se trápil se stejnou věcí a poradí jí z vlastní zkušenosti, jak se těch bochánků zbavit (konkrétní cviky). Já jsem na tohle líná, tak to neřeším :)

asi tak nijak :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5394
16.2.14 14:01

A normálně jste mě nakoply holky, že začnu cvičit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.14 14:05

Já taky jen nevím jak dlouho mi motivace vydrží, snad jo, vždy kouknu na tuhle diskuzi, tak moc díky všem za příspěvky, a můžete mi poradit co mám teda delat stou upečenou bábovkou??? :mrgreen: díky holky, peknou nedeli ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková