Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Liraine píše:
První fotka je nejhorší, ty boky jsou opravdu hrozný.
Nežrat a maktat na sobě…
nežrat?
té holce lezou kosti, potřebuje zpevnit ne hubnout
a maktat na sobě no tak to jooooo už jsem doma ![]()
@jdukolem píše:
máš krásnou postavu a malý kalhotky - zbytečně ti tvarují na boku faldík.. podprda je kojící?
Za mě to chce sedící spodní prádlo…
to jsem taky chtěla napsat, ale chtěla jsem být taktní
![]()
Postavu máš dobrou. Některý nemají ani takovou a to ještě neměli dítě
jen trochu zpevnit a myslím, že se nemusíš stydět ![]()
@anairda píše:
Boky jsou v pohodě, chce to jen zpevnit v oblasti ledvin, tam ti to trochu přetéká…![]()
Kolik ti je?
@Liraine píše:
První fotka je nejhorší, ty boky jsou opravdu hrozný.
Nežrat a maktat na sobě… [/cit JÁ vím, ty bochánky
Hubnout nepotřebuješ. Jen zpevnit. Zkus kalanetiku, pilates.
Prosímtě kup si raději dobré spodní prádlo, toto by nelichotilo ani Simči Krainové
postava v pohodě ![]()
@AnastazieB píše:
Mně se to zdá jako normální postava, co bych za takovou dala
jo asi tak. co bych za to dala ![]()
kup si lepe padnouci pradlo a budes vypadat dokonale ![]()
Už nehubni, to je k ničemu (mám 167/53 a ty boky vypadají ještě hůř než když jsem měla o pár kilo víc). Chce to zpevňovat… taky se na to chystám, ale jsem na to dost líná.
@jdukolem kalhotkama to být nemusí… mně ty boky přetýkaj se všema velikostma (teda těch co mám doma) ![]()
Máš hlavně malé kalhotky a zvýrazní tak boky, chtělo by to jen zpevnit. Doporučuju se tady proklikat a najdeš skvělé cviky https://www.facebook.com/30tiDenniVyzva?…
Vypadáš dobře, v oblečení se to ztratí.
Ale takhle na holo ty špíčky (madla lásky) prostě jsou. Jídlem to moc neovlivníš. Zpevňovat, cvičit,…
Zakladatelko, máš pěknou postavu.. Chce to jen zpevnit, nějak cvičit, jakkoli, co tě bude bavit. Problém první fotky, je, že se kalhotky zařezávají, dle mně, jsou malé
V oblečení určitě vypadáš sexy, když si vezmeš, co ti sekne a sluší a sedí a je mnoho takových, co by za tvou postavu cokoli dalo. Takže žádný diety ani schazování, jen zpevnit cvičením a bude to pak i do plavek se sebevědomím.
@anairda píše:
Boky jsou v pohodě, chce to jen zpevnit v oblasti ledvin, tam ti to trochu přetéká…![]()
Kolik ti je?
mám 34.
Zpevnit…nic jinýho…máš „madla lásky“ no…
to mám taky…i tu váhu a výšku…já defakto čučim na svoje fotky…
Mám teda o fous větší prsa… ![]()
Zpevnit, zpevnit, zpevnit…nic neshazuj…