Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Misula.vdf píše:
A normálně jste mě nakoply holky, že začnu cvičit
Já už jsem začal a výsledek se brzo dostavil, občas bývám strhanej, jako kdyby mi bylo 60.
![]()
@Anonymní píše:
Pěkný den všem. prosím o anonymitu, z pochopitelných duvodu osobní foto. Chtěla bych znát vaše názory na tuto postavu(mou),jsem po 1dítěti, mám 56 kg,165cm, a vím že jsou tam nedostatky, hlavně v oblasti boků, chtela bych to shodit, ale nevím na tu danou oblast jakjím normálne, nepřejídám se, ale je to tam uložené a fakt mi to vadí. příjím veškerou kritiku, proto tohle téma zakladam. dekuji. a ještě zda byste se za takovou postavu stydeli, či je to dobré.
Nečetla jsem vše tak se asi budu opakovat. Postavu máš pěknou, jestli ti vadí ty boky tak to bohužel cvičením nesundáš (beru podle sebe). Tady pomůže jen liposukce ![]()
Můj osobní názor je, že máš super postavu, lepší než 90% ženských po dětech (existují výjimky)
Já sama mám o něco horší, mám povolenější břicho, ale vůbec, vůbec mi to nevadí, celý život jsem byla extrémně hubená a docela si teď užívám těch 59 kg
, cítím se v tom mnohem líp, než v hubeném těle, kdy mi všude lezly kosti.
Chodím pravidelně do sauny a tam opravdu vidím, že každá ženská má na sobě nějaké nedostatky, důležité je cítit se dobře a pak vyzařuješ sebevědomí i s pár kily navíc, než znám i fakt hubené holky, které se ale stresujou jestli vůbec můžou sníst jablíčko, aby jim neposkočilo břicho a ty jsou fakt zoufalé a neatraktivní.
Jinak, postavu máš hezkou, doporučuji cvičit, pro vyplavení endorfinů, zlepšení nálady, zpevnění postavy a žádné boky řešit nebudeš ![]()
@jdukolem píše:
máš krásnou postavu a malý kalhotky - zbytečně ti tvarují na boku faldík.. podprda je kojící?
Za mě to chce sedící spodní prádlo…
uz si pripadam trapne, jak s tebou musim ve vsem souhlasit ![]()
Blbý jsou jen ty bůčky vzadu nad bokama, ale jinak super postava. Stačí se jen začít malinko víc hýbat a půjde to dolů. Břicho se mi zdá perfektní, co bych za něj dala!!! Já zase sice nemám ty bůčky, ale všechen tuk mám na břiše, kdežto ty na břiše nemáš tuk téměř žádný. Určitě bych se za takovou postavu nestyděla ![]()
Myslím, že docela dobrý, kdybys ještě třeba pět kg vysportovala, tak na tom budeš líp než kdejaká bezdětná. Taky je fajn, že nemáš celulitidu. Já měla dříve obdobnou postavu, ale v plavkách jsem se stále nějak necítila, připadalo mi, že někde něco stále přibývá, pak jsme zhubla cca 7 kg a nemůžu si to vynachválit, opravdu si připadám skvěle.
Chce to jen zpevnit a v pohodě. Na netu najdeš spoustu cviků, spíš jde o to, jestli vydržíš cvičit déle než týden.
No prádlo hrůza, to už tady padlo. Ty špeky na fotce zezadu teda nejsou hezké, ale jak psaly holky, začít cvičit a bude to fajn ![]()
Žádnou kritiku ode mě nedostaneš, ani kdybys mě mučila, protože jsem zásadně sluníčková. ![]()
@Burj Chalifa píše: Žádnou kritiku ode mě nedostaneš, ani kdybys mě mučila, protože jsem zásadně sluníčková.
tobe se nejak rozsvitilo po uplnku ci co?
Já tedy nevím, ale máš moc hezkou postavu! Vůbec bych se za ni nestyděla! A ani mi nepřijde že by byla nějaká nepevná
.Jako zpevňovat je vždycky dobře ale že bys to tolik potřebovala…to určitě ne. Máš moc pěknou postavu, buď na sebe pyšná, pořiď si hezčí prádlo a buď šťastná za to co máš
![]()