Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jemys
29.4.14 11:57
@Moňas.p píše:A postarat se sama o sebe neumí. Kdyby ano, zvládla by žít sama a ona sama říká, že je to nemožný. A to má brigádu. Těhotná ji mít třeba nebude, nehledě na to, že mateřská nic… Co pak?

Zajímalo by mě, kolik například přispívá rodičům na domácnost, kolik na jídlo

• Citovat
  • Upravit
Montte
29.4.14 11:58

@Verun83 no nevim :think:

• Citovat
  • Upravit
253
29.4.14 11:59

Já na tohle nemám :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
29.4.14 11:59
@Jemys píše:
Tak to už ale hodně velká telenovela

Proc telenovela, zatim vy vsechny tady uvadite drama. Vsechny zijete v nejakym predsudku, ze to bude des a chudak dite, ale treba ne. Bude mit u sebe babi, dedu, mamku a tatu taky bude vidat. Zakladatelka sama musi vedet, zda na to ma nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
890
29.4.14 12:00

@Moňas.p neee to urcite ne. Mela jsem dlouhodoby vztah, ze ktereho se stslo manzelstvi. Takze neee. Cvrknul do mne manzel :-D sice beumyslne, ale vyli jsme spolu krasnych 9 let a i ted po rozvodi mame hezky vztah a jsme kamaradi. Omlouvam se za chyby pisu z telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
29.4.14 12:00
@Moňas.p píše:Ne, nemusí to tak být, ale musí snad to děcko být schopna uživit sama, beez podpory rodičů. Podporu rodičů potřebuje už teď a to má brigády a miminko ještě nemá. Zato jak bude těhotná, tak brigády jistě mít nebude, když už teď ji odevšad vyhodí. S pupkem to bude ještě horší. Jelikož má rodič v důchodu, tak asi nejsou nejmladší a co pak? Až budou muset do důchoďáku, nebo se bude muset starat ještě o ně? Budou potřebovat třeba víc léků a to jim bude důchod sotva stačit, natož aby se starali ještě o ni a o dítě. A co pak? Kdo se postará o to malé? Sakra dítě není závazek na 5 let, ale na celý život!!

Ano, přesně tak… :palec:

Jinak holky, já bych tomu i celkem věřila. Kdysi jsem četla o případu, kdy holka sice hendikep neměla, ale měla celý život pocit, že není vůbec hezká. Žila si jen ve svém uzavřeném světě se svými starými rodiči, s nikým jiným se moc nestýkala, neměla žádné přátele a kamarády. Tím, že byla neustále jen v kontaktu s rodiči, měla naprosto zkreslenou představu o životě. A když přibližně v letech, jako je tady zakladatelka zjistila, že by hrozně chtěla dítě, viděla vše taky tak jednoduše…prostě najde jen dárce spermatu, otěhotní a hlavně, že bude mít dítě. Ale taky tenkrát psala, že sama bydlet nemůže, že by to nezvládla, že chlapa nikdy nenajde, že neví, co bude dál, ale prostě že do budoucna nechce být sama a CHCE MÍT DÍTĚ! Zakladatelka mi svým přístupem přesně tento příběh připoměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.14 12:01
@Verun83 píše:
Zakladatelka se o sebe umi postarat sama, jen je sama a diky svemu zdravotnimu stavu nema plnohodnotnou praci tudiz dostatek penez na to, aby si mohla dovolit zit sama. A nikde nepsala, ze dite necha rodicum na krku. A to s tim chlapem myslela tak, ze ted ji tlaci cas, je nervozni a tezko si poridite dite s chlapem se kterym jste chvilku. Ale kdyz bude mit dite, tak chlapa bude hledat s lehkosti a ne rychle kvuli zplozeni ditete. Teda tak jsrm to pochopila.

Není to nemožný. Zvlášť v jejím věku, to už se na moc věcí nečeká. Když si s chlapem sednou, budou si rozumět, ona chce dítě, on bude chtít rodinu, není důvod, aby čekali dlouhou dobu než se rozhoupou. Já s tebou souhlasím, ale mně spíš přijde trošku divný styl, jakým to píše. Jako kdyby napsala, kamarád se bude o dítě starat, i finančně, bude rád, že ho má, časem třeba potkám někoho jiného… Tak ok, ale tím si nejsem u zakladatelky jistá, že to takhle myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Montte
29.4.14 12:02

Holky já odcházím, přijde mi to celé divné :think: jdu se radši dívat s malou na pohádku :lol: :lol: :mrgreen: tohle se stejně nevyřeší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jemys
29.4.14 12:04
@Verun83 píše:
Proc telenovela, zatim vy vsechny tady uvadite drama. Vsechny zijete v nejakym predsudku, ze to bude des a chudak dite, ale treba ne. Bude mit u sebe babi, dedu, mamku a tatu taky bude vidat. Zakladatelka sama musi vedet, zda na to ma nebo ne.

Ano. Protože sice všechny věříme tomu, že život je krásnej, ale je třeba myslet a být připraven i na to, že se prostě nebude dařit tak, jak my si to představujem, že přijdou problémy. A je třeba být na ně připraven a vědět, že je dokážu zvládnout. Což zakladatelka sama nedá. Bohužel mě o tom přesvědčuje každým svým příspěvkem. To nejsou názory zralé ženy

• Citovat
  • Upravit
3451
29.4.14 12:04
@Verun83 píše:
Zakladatelka se o sebe umi postarat sama, jen je sama a diky svemu zdravotnimu stavu nema plnohodnotnou praci tudiz dostatek penez na to, aby si mohla dovolit zit sama. A nikde nepsala, ze dite necha rodicum na krku. A to s tim chlapem myslela tak, ze ted ji tlaci cas, je nervozni a tezko si poridite dite s chlapem se kterym jste chvilku. Ale kdyz bude mit dite, tak chlapa bude hledat s lehkosti a ne rychle kvuli zplozeni ditete. Teda tak jsrm to pochopila.

Neumí se o sebe postarat sama :nevim: nejde říct umí, ale nemůže protože… prostě buď umí, nebo neumí :nevim: v tomhle případě se bohužel postarat neumí a spolíhá na rodiče, ti tu ale nebudou navěky, kor když už jsou v důchodu a co bude dělat pak? Kdo se o ní a o dítě postará potom? Jó, já vlastně zapomněla, až se jí narodí dítě, tak si najde sponzora a sním budou žít v jeho vile šťastně až do smrti. Amen. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.4.14 12:10
@Verun83 píše:
@Moňas.p Ma podporu rodicu, jak uz psala. A co? Kdyz jim to nevadi.

A co jí na to asi mají říct jinýho? Nebo ty bys svýmu dítěti dokázala říct co já vim, třeba: jestli si necháš udělat dítě, tak tě vyhodíme, sice víme, že se nedokážeš postarat ani sama o sebe, ale to je nám fuk :roll: já vím, že bych to neuměla a to mám dítě malý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 12:10

@Moňas.p Nemáš pravdu v tom, že nemusí být vůbec špatná máma, tady momentálně jde jen o peníze. To že má hendikep, ty víš jaký?

Pokud má kde bydlet, co jíst, tak proč by dítě mít nemohla. A co člověk, který má dítě peníze a ze dne na den je na mizině, to má to dítě odstřelit, aby neměl pověst „nezodpovědný“??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
29.4.14 12:12
@Verunecka289 píše:
A co jí na to asi mají říct jinýho? Nebo ty bys svýmu dítěti dokázala říct co já vim, třeba: jestli si necháš udělat dítě, tak tě vyhodíme, sice víme, že se nedokážeš postarat ani sama o sebe, ale to je nám fuk :roll: já vím, že bych to neuměla a to mám dítě malý :nevim:

Tohle už je trošku moc ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
29.4.14 12:14

@Dachsenka dam Ti jednu radu. Pokud mas kamarada, ktery je ochotny udelat Ti dite, zeptej se ho, zda s Tebou nechce zkusit nejaky cas zit. Treba se z toho vyklube laska. Ve dvou se to lepe tahne… Poku nevyklube, alespon bude mit dite nejake zasemi. Spolu si uz snad bydleni poridit zvladnete. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
29.4.14 12:14
@MambaJ píše:
Tohle už je trošku moc ne? 8o

Co konkrétně je na tom moc? Nějak nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek