Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Montte cely je to uhozeny na hlavu od prvotni uvahy az po myslenku na sponzora. ![]()
@MambaJ píše:
jo, přesně tak!
Ne, nemusí to tak být, ale musí snad to děcko být schopna uživit sama, beez podpory rodičů. Podporu rodičů potřebuje už teď a to má brigády a miminko ještě nemá. Zato jak bude těhotná, tak brigády jistě mít nebude, když už teď ji odevšad vyhodí. S pupkem to bude ještě horší. Jelikož má rodič v důchodu, tak asi nejsou nejmladší a co pak? Až budou muset do důchoďáku, nebo se bude muset starat ještě o ně? Budou potřebovat třeba víc léků a to jim bude důchod sotva stačit, natož aby se starali ještě o ni a o dítě. A co pak? Kdo se postará o to malé? Sakra dítě není závazek na 5 let, ale na celý život!!
@Jemys píše:
To se hledáTaková 35 -letá s dítětem, 15 let bez práce - to je sen každýho chlapa
kor když si najde podobnýho, jako j ona sama
Takovýho, kterej bude doufat, že ho bude živit ![]()
@phoebe003 píše:šikovná žena. Ale určitě sis děti nepořizovala s tím, že to do tebe šplíchne kamarád, kterej možná bude něco platit a ty si pak najdeš sponzora
Ja jsem se dvema detma taky nasla bajecnyho chlapa, ale pravdou je, ze chlap se nastehoval ke mne do bytu, mam praci a uzivim sebe i sve deti jen z meho platu a to uz je o necem jinym. Ale slecna si tady mysli, ze si udela decko a hned se chlapi (sponzori a tatinci) pohrnou. No to je uvaha…
Zakladatelce to dítě jistě časem poděkuje…
@Montte píše:
Mě to příjde holky divný…
Jo, mně taky. Trvá přes dvacet let, než dítě stojí pevně na vlastních nohou. Jestli si zakladatelka nedělá srandu, tak mě přesvědčila, že jsou případy, kdy je potřeba držet mateřský pud pevně na uzdě, případně ho umrtvit.
Smutné.
@Moňas.p V něčem, pravdu máš a v něčem ne. V dnešní době, má dítě kde kdo, lidi kteří jsou „bohatí“ a dítě zneužívají, týrají… Takže věř, že ty to nikomu nerozmluvíš a můžeš se snažit, jak chceš. ![]()
Zakladatelka se o sebe umi postarat sama, jen je sama a diky svemu zdravotnimu stavu nema plnohodnotnou praci tudiz dostatek penez na to, aby si mohla dovolit zit sama. A nikde nepsala, ze dite necha rodicum na krku. A to s tim chlapem myslela tak, ze ted ji tlaci cas, je nervozni a tezko si poridite dite s chlapem se kterym jste chvilku. Ale kdyz bude mit dite, tak chlapa bude hledat s lehkosti a ne rychle kvuli zplozeni ditete. Teda tak jsrm to pochopila.
@rokris píše:
Jo, mně taky. Trvá přes dvacet let, než dítě stojí pevně na vlastních nohou. Jestli si zakladatelka nedělá srandu, tak mě přesvědčila, že jsou případy, kdy je potřeba držet mateřský pud pevně na uzdě, případně ho umrtvit.Smutné.
Bohu žel… Jako chápu její touhu po dítěti, opravdu jo, ale fakt to nejde za každou cenu ![]()
A treba ten jeji kamarad by taky rad uz dite, je sam, zenu nemuze najit a zakladatelku ma svym zpusobem rad, ale zit s ni nechce. A tohle je pro nej taky reseni a proto rad bude platit na sve dite.
@MambaJ píše:
@Moňas.p V něčem, pravdu máš a v něčem ne. V dnešní době, má dítě kde kdo, lidi kteří jsou „bohatí“ a dítě zneužívají, týrají… Takže věř, že ty to nikomu nerozmluvíš a můžeš se snažit, jak chceš.
já se o rozmluvení ani nesnažím, jen už teď je mi líto toho miminka. Jen v čem tu pravdu nemám?
@Verun83 píše:
Zakladatelka se o sebe umi postarat sama, jen je sama a diky svemu zdravotnimu stavu nema plnohodnotnou praci tudiz dostatek penez na to, aby si mohla dovolit zit sama. A nikde nepsala, ze dite necha rodicum na krku. A to s tim chlapem myslela tak, ze ted ji tlaci cas, je nervozni a tezko si poridite dite s chlapem se kterym jste chvilku. Ale kdyz bude mit dite, tak chlapa bude hledat s lehkosti a ne rychle kvuli zplozeni ditete. Teda tak jsrm to pochopila.
ano, taky to tak chápu, ale ona na to prostě spolíhá a to se nedá.
A postarat se sama o sebe neumí. Kdyby ano, zvládla by žít sama a ona sama říká, že je to nemožný. A to má brigádu. Těhotná ji mít třeba nebude, nehledě na to, že mateřská nic… Co pak?
@Verun83 píše:
A treba ten jeji kamarad by taky rad uz dite, je sam, zenu nemuze najit a zakladatelku ma svym zpusobem rad, ale zit s ni nechce. A tohle je pro nej taky reseni a proto rad bude platit na sve dite.
stejně bych na to nespoléhala…
@Verun83 píše:
Tak to už ale hodně velká telenovela